Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
jen malinkatý kousek(našla velikonočního zajíčka, dvakrát do něj zaryla zubama) - mám plašit? mně vždycky naši říkali, že je to velký problém…ale nevím proč..jestli mě chtěli vystrašit, nebo to opravdu problém je.
díky za rady.
Jak malinký kousek? Může se vzpříčit v jícnu a poškrábat ho. Na pohovosti vám udělají RTG a podle toho rozhodnou, obvykle nakonec stačí zavodňovat a sledovat stolici.
Nechtěla jsem tě vystrašit - ale kousek a kousek může být rozdíl … ![]()
fakt malinkatý, prostě do toho zaryla zoubkama-nic moc z něj nechybí..
volala jsem Dr, ta radí sledovat zda nezačne v noci být neklidná, jinak neřešit a jak píšeš, dávat hodně pít.
Díky moc ![]()
Náš Mates našel Fidorku a taky jí nakousal i s alobalem, jenom jsme sledovali, jestli mu nic není, já bych neplašila a chvíli jí víc pozorovala ![]()
díky, že v tom nejsem sama, připadala jsem si jak nejhorší matka na světě..
Z toho si nic nedělej… Mně dcera ukousla kousek deodorantu… jj.. jsou to radosti…
když to byl jen pidi kousilínek, tak bych z toho takové drama nedělala … co šlo dovnitř půjde zas ven … ![]()
Ahoj,
mám hodně podobný problém, rok a půl letá dcera ukousla hlavičku velikonočnímu kuřeti i se staniolem a snědla to…jde tak o 2-3 cm2 nejde to poznat přesně. Mám plašit? Naše doktorka už dnes není, zavolala bych jí.
Děkuji za rady.
Tohle by mělo vyjít normální cestou, akorát to asi kontrolovat… Ublížit by to myslím snad nemělo ![]()
Ahoj, tohle mi syn udělal v neděli. Snědl kousek hlavy zajíčka i s alobalem. Dostal nadaný, že to nemůže, protože za to dostal už na Vánoce, když ojídal stromeček
. Je mu devatenáct mesíců. Neřeším to. Je úterý a je fit.
Měla by ho vykadit nic by se nemělo stát, naše malá dnes snědla kus voskovky ![]()
Ahoj, nic by se stát nemělo, ale raději sleduj, aby nebolelo bříško, pak raději k Dr, pokud by to někde zůstalo ležet, může vzniknout zánět.