Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@lukresia píše:
Měla by ho vykadit nic by se nemělo stát, naše malá dnes snědla kus voskovky
Krišot nedávno taky ukousla kus zelené voskovky…
Jinak zdravíme holky ![]()
Malá má nejraději studentskou pečeť - už ožrala asi tři a taky žije.. Tyhle měkký věci mi starosti nedělaj, ty projdou ![]()
Ahoj, moje Sofinka už taky snědla kus staniolu a v pohodě to prošlo a vyšlo
Neboj.
Ahoj, malý snědl kousek alobalu (ukousnul fidorku pres obal
),asi tak centimetr…bylo to ve čtvrtek, od te doby kakal třikrát a furt to nevylezlo
…Co ted, zítra doktor? Nebo jen dál sledovat?
@Anonymní píše:
Ahoj, malý snědl kousek alobalu (ukousnul fidorku pres obal![]()
),asi tak centimetr…bylo to ve čtvrtek, od te doby kakal třikrát a furt to nevylezlo
…Co ted, zítra doktor? Nebo jen dál sledovat?
možná to už vylezlo, jen jste si nevšimli, ono to ve střevech poněkud změní vzhled…vůbec bych se tím nevzrušovala
nevím, jak je dítko velké, ale jestli už baští fidorku, tak to žádné mimčo nebude, takže kousek alobalu mu fakt neublíží ![]()
Nojoo to jsem nenapsala..13mesicu mu je a fidorku objevil ve špajzu, bežně ji nejí…No jinak vypadá ze mu nic není..Tak snad jsem to vážně jen přehlídla
Naprosto v pohodě, to mu nic neudělá. Naši už snědli mnohem horší věci ![]()
Syn mi uloupl kousek alobalu z plata od vitamínu… začal se dávit, dusit, ale nakonec to spolkl… co myslíte? muže se mu něco stát? prosím anonym.. byl to takový ten silnější alobal.. no prostě ten co je na lécich
@Anonymní píše:
Syn mi uloupl kousek alobalu z plata od vitamínu… začal se dávit, dusit, ale nakonec to spolkl… co myslíte? muže se mu něco stát? prosím anonym.. byl to takový ten silnější alobal.. no prostě ten co je na lécich
pokud neplive krev nebo ho nic nebolí, tak myslím že to vyjde samo… žaludeční šťávy si s tím poradí, pochybuju že by mu kvůli toho pumpovali žaludek třeba… ![]()
@Anonymní píše:
Pokud nejeví známky bolesti bříška a pod…, tak bych ho pouze sledovala (jsem ztrašpytel-takže i v noci) a zítra kontrolovat stoličku. Nejsem chemik, netuším zda je alobal toxický, třeba hliník a pod…, možná zavolat nějakému doktorovi (pohotovost?) a poptat se, ale nejspíš o nic nepůjde. Děti spolykají kde co a nic se jim nestane…
Holky díky, snad to bude ok. Říkala jsem si aby to někde nedělalo neplechu…nejstarší to nechal ležet v pokojíčku na zemi
. Jsou ale šikovní ti naši potomci
.