Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Chci vidět kolik je bio matek a kolik normálních
Takže matka, která nevystavuje nevyzrálou nervovou soustavu tříměsíčního kojence záření z televize, je biomatka, jo? A matka, která tříměsíční šoupne před telku, normální? Bože…
Nehledě na to, že ať už si to omlouváš jakkoliv, dítě ve 3 měsících z pohádek v TV absolutně nic nemá. Je to pro něj změť obrázků a zvuků, kterým nemá šanci porozumět ani uniknout, protože jeho nervová soustava je fakt nezralá a ani těch 15 minut denně téměř určitě nedává.
Musíš si být sama sebou hodně jistá, když jsi to tady přišla všem těm „biomatkám“ nandat.
@Anonymní píše:
To neeetablet a telefon je v tak malém věku dítěte pitomost přece ale pohádky v televizi určitě ne
Ale proč? Přece bys nevěřila nějakým pitomostem o tom, že modré světlo z obrazovky mobilu dětem škodí. Tak doufám, že nejpozději k prvním narozeninám mimísek svůj vlastní tablet dostane. Přece nechceš být biomatka.
@Anonymní píše:
Moje tříměsíční holčička se ráda kouká na televizi. Pustím ji pohádky a kouká..nerikam že hodiny denně ale třeba 15 minut a dobrý..i přes to prospívá a spinká je hodná atd..a na to, že ji to motá hlavu a nebude se soustředit až bude větší vůbec nevěřím..
A rozum jsi nechala kde? Poslechni rady zkušenějších, na Tv má ještě dost času, že to holčičku baví si myslíš jen ty ![]()
@Anonymní píše:
Chci vidět kolik je bio matek a kolik normálních
I zde … účelová provokace … je opodstatněný důvod pro anonym? ![]()
Naše malá taky kouká ve čtyřech měsících na televizi, stejně tak, jako na tablet a telefon, když ho náhodou zahlédne. A víš proč? Vidí světlo, blikání, které ji zaujme. U nás běží televize pořád, pokud je manžel doma. Štve mě tím, malou sice otáčím, ale stejně. Naštěstí mám tak zlaté dítě, že dokáže ležet v postýlce a kočárku a se stejným zájmem sledovat a fackovat hračky na hrazdičce, což je pro ni určitě prospěšnější.
@Anonymní píše:
Moje tříměsíční holčička se ráda kouká na televizi. Pustím ji pohádky a kouká..nerikam že hodiny denně ale třeba 15 minut a dobrý..i přes to prospívá a spinká je hodná atd..a na to, že ji to motá hlavu a nebude se soustředit až bude větší vůbec nevěřím..
A proc to sem pises? ![]()
@free333 píše:
@adminI zde … účelová provokace … je opodstatněný důvod pro anonym?
Vzala jsi mi to z klávesnice. To už fakt není možný tady ![]()
Nejsem bio matka. Ale ve trech mesicich netreba tv. My treba nevlastnime radio, ze nechci dalsi haraburdi a pracholapy doma a v tv mam youtube i radio, kde jsou detske pisnicky, takze jsem poustela hudbu na tv, ale poslechove.
A ja zas chci vedet, kolik zenskych se neboji napsat nazor pod svym nickem a kolik je tu posranku, co se schovavaji za anonym ![]()
@terien píše:
Vzala jsi mi to z klávesnice. To už fakt není možný tady
Možná se zase dozvíme storku o nabourání profilu atd., jak bylo v případě anonymní diskuse o I. Gottové…
Hlavně že se vůbec kliká a kouká do diskuse, že… ![]()
@Anonymní píše:
A co takhle dítě rozbalit a dát ho pod hrazdičku s hračkami? Jistě lepší telka, než telka. ![]()
@free333 píše:
@adminI zde … účelová provokace … je opodstatněný důvod pro anonym?
Vcera byla zalozena diskuse o kazivosti spotrebicu a vecer ve zpravach mluvili, ze ta popopo… EU chce prosadit ohledne starych a pokazenych spotrebicu. Ja anonymum tez neverim. Vse je ucelove zalozeno.
@free333 píše:
Možná se zase dozvíme storku o nabourání profilu atd., jak bylo v případě anonymní diskuse o I. Gottové…
Hlavně že se vůbec kliká a kouká do diskuse, že…
No jako to me taky dostalo
ještě to radsi zamkli abysme se jim nemohli vysmat ![]()
Jako to uz je fakt moc ![]()
Ale přeci neodtajni stalou uživatelku, ze jo. radsi kecy o nabourani do profilu ![]()
@a12 píše:
No jako to me taky dostaloještě to radsi zamkli abysme se jim nemohli vysmat
Jako to uz je fakt moc
Ale přeci neodtajni stalou uživatelku, ze jo. radsi kecy o nabourani do profilu
Jakože se někdo nabourá někomu do profilu a založí diskuzi o I. Gottové?
![]()
@a12 píše:
No jako to me taky dostaloještě to radsi zamkli abysme se jim nemohli vysmat
Jako to uz je fakt moc
Ale přeci neodtajni stalou uživatelku, ze jo. radsi kecy o nabourani do profilu
Právě, právě…
Jsem jinak ochotná uvěřit všemu, mám dost bujnou fantazii, takže třeba i to UFO bych kdekomu uvěřila, ale že se nějaký Hacker někomu nabourá do profilu a založí diskusi o I. Gottové a pozor, to ještě anonymně…Hackerovi by nějaká anonymita byla ukradená, že…to už je příliš i na mě… ![]()