Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Všem pěkný den. Chtěla jsem se zeptat, jestli je v pořádku, že čerstvě tříměsíční kluk ještě nebrouká, nebo minimálně. Holky v tomto věku už hodně broukaly, u kluků si nevzpomínám.
Malej se směje, když na něj mluvím, ale to je asi tak všechno. Do řehtaček občas bouchne, spíš vypadá, že ho kromě jídla zatím nic moc jiného nezajímá. Než budu zase otravovat s dotazy u lékaře, tak jsem si říkala, že se poradím zde. ![]()
@eva valoi klid.
ňuchněj si ho, užívej si ho a on se Ti rozbrouká.
Myslím, že je to úplně ok. Krásný závěr roku. ![]()
@Judithkaj Jak mohou hluché děti broukat? Ony tak reagují na oční kontakt?
@střepina Mně taky dost řve, jeho hlavní zájem se orientuje na jídlo a do pusy pořád cpe pěsti.
@eva valoi Klídek, ani jedna holka nebroukala. Teď zase pro změnu nezavřou pusu ani jedna. ![]()
Kluci jsou pry v tomhle pozadu, rikala mi babicka
ja mam holcicku a brouka a smeje se od 2 mesicu (ted uz obcas i nahlas ) jsou nam 4 mesice ![]()
Ja nejak furt nevim co to to broukani vlastne je. Myslim ze to moje dite vubec nedělalo. Rozhodne ne ve 3 měsících. Ted je to normalni 3,5 lety mluvící dite ![]()
Dcera byla jako pěna, smála se na celé kolo, ale broukala až tak kolem 5. měsíce.
Teď má 4,5 roku a je to učiněný verbální kulomet ![]()
@eva valoi klid a užívej si to ticho
moje malá pusu nezavře celý den, jak ráda vzpomínám na dobu, kdy ležela, nemluvila a byla tááák sladké miminko ![]()