Náušničky pro miminko ano/ne

28.12.15 15:03

Náušničky pro miminko ano/ne

Ahoj maminky, za měsíc se mi narodí holčička a já jsem začala přemýšlet o tom, jestli jí mám dát náušničky. Přítel sice pro to moc není, ale já váhám, sice mi to připadá roztomilé, ale zase jestli není lepší nechat to na ní, až bude větší.
Co myslíte vy? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43035
28.12.15 15:08

Ja mam samy kluky, ale kdybych mela holku, nedala bych ji je. Nastreleni neboli, az bude chtit, muze je mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
28.12.15 15:10

My máme dvouletou a náušničky nemá

manžel nechtěl, bál se, že ji za to někdy nechtěně zatáhne při oblékání apod.
ale mě je to hrozně líto, protože když byla mimino, tak by píchnutí náušniček byla jenom otázka jednoho zaplakání a do 5ti minut by na to navždy zapomněla. teď má dva roky, pamatováka lepšího než já a řve kvůli každému šťouchanci hodinu.

náušničky dostane, jakmile si o ně sama řekne (podle původní dohody s manželem). ale mě to hrozně mrzí, protože celou tuhle dobu už je mít mohla a já mám schované moje vlastní naušničky co mi koupila babička, když jsem byla mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.12.15 15:13

Pro moje ano. Cizí holcicky neresim :-D.
Naše holky dostaly ve Zlínské porodnici naušnice v den odchodu z porodnice na moji žádost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
28.12.15 15:14

Naše dcera naušničky má a to na výslovné přání manžela. Za sebe, já bych jí je nedala, dokud by si o ně neřekla (což je dnes jedno). Sama mám totiž nehezky zarostlé dírky po tom, co jsem se ve své plnoletosti konečně mohla sama rozhodnout a vytáhnout si naušnice, které mi dali jako dítku. Ano, píchnutí bolí chvilku, ale drky po náušnicích už nikdy nesrostou, pokud by se dívka rozhodla, že naušnice prostě nosit nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
28.12.15 15:15

Moje ma od pul roka a jsem rada :)) jednak tchani jsou pysny, ze je ma od nich, slusi ji a jsem rada, ze to ma za sebou

Příspěvek upraven 28.12.15 v 15:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.12.15 15:15
@luckanovakova píše:
Ahoj maminky, za měsíc se mi narodí holčička a já jsem začala přemýšlet o tom, jestli jí mám dát náušničky. Přítel sice pro to moc není, ale já váhám, sice mi to připadá roztomilé, ale zase jestli není lepší nechat to na ní, až bude větší.
Co myslíte vy? Děkuju

mám kluky, ale mít holku, nechám to na ní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
28.12.15 15:16

Naše obě holky náušnice dostaly. První v půl roce, druhá skoro v 8m. Obě nastřelené. Té starší ve 4,5 roce zahnisala dírka a ona už si náušnice nenechala nasadit. Řekly jsme jí, že jí dírky zarostou a bude si je muset nechat píchnout znova až bude sama chtít a ona souhlasila. Takže ta už je aktuálně bez náušnic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
28.12.15 15:17

@nonina A dírky opravdu zarostou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
28.12.15 15:19

@luckanovakova Obě dcery náušnice nemají. Já mám sice propíchnuté uši ( tuším již z porodnice ), ale náušnice mi vadí a tak je stejně už hodně let nenosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
28.12.15 15:20

Mám dvě holky a náušnice nemají. Až je budou samy chtít, nechají si je nastřelit. Je to nevratný zásah do těla (i když třeba minimální) a mají právo si samy vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
28.12.15 15:21

@nonina jen mě zaráží, tobě rodina nedovolila do osmnácti vyndat náušnice z uší?? 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.12.15 15:24
@MisaHanuska píše:
@nonina A dírky opravdu zarostou ;)

Záleží asi jak komu. Já jsem neměla náušnice skoro rok, že se mi objevila alergie na stříbro a je zarostly dírky, než jsem zacla nosit nové zlaté.
Zato starší dcera teď 7r. už je od narození byla 2× se zarostlou dírkou u detske znovu, že ji to hned zarostle.
Poprvé to chytla v 15 měs. rotaviry a na jip řekli, že nesmí mít náušnice, sundat, za týden ji vraceli dírky zarostlé. Pak jela k moři s prarodiči před loni a ztratila v moři náušnice, vrátili se dom po týdnu ucho zarostlé, tak zas k dětské a znovu propíchnout.
My máme paradnice slečny rady si vybírají a náušnice střídají. Jen starší nesmí zůstat dlouho bez nich jinak je problém na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
28.12.15 15:26

@MisaHanuska Já nosila pár let náušnice (od 12ti), pak pár let ne kvůli alergii a dírky nezarostly, klidně si tam dnes náušnice dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
28.12.15 15:28

@Kelsey Právě, nám taky doktorka při tom zahnisání radila cca do týdne náušnici znovu nasadit, ona měla stále ty z chirurgické ocele, ale ona je prostě nechtěla. Tak je bez náušnic. Já trochu čekala, že přijde, když jsem šla nastřelovat náušnice té mladší teď před Vánocema, ale nepřišla,…tak k tomu asi musí dospět. Já jsem na náušnice „magor“ :mrgreen: Nemůžu zlato, ale to mi nebrání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí