Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano, mám zkušenost. Syn na to byl před lety a velká spokojenost. Ráno příjem, odpoledne jsme jeli domů. Bez komplikaci. Od té doby syn neměl zánět ucha. A Nemocnice TOP!
@zarovka
Opravdu, tak to ráda slyším.
Můžu se zeptat byla ste u syna než ho uspali? Nebo tam musel být sám. Moc děkuji za info ![]()
Ano, byla jsem s ním i v předsálí operačního sálu. Měla jsem strach, ale on byl úplně vysmátý, už oblbnuty. Personál boží. Byl tam i nemocniční klaun. Nemůžu vytknout vůbec nic.
Tak máme za sebou trhaniv Třinci plazmou, jen píšu pro info.
Personál top, dětské oddělení byli strašně hodni, zákrok bez problémů v ten den nás měli pustit ale byli sme z daleka. Tak pro jistotu sme tam ještě zůstali.
Což mě mile překvapilo, ikdyž to tak být nemuselo.
Syn vůbec neví že na něčem byl žádné bolesti žádná krev. Můžu na 100% doporučit ![]()
@Anonymní píše: Více
Můžu se zeptat, jak dlouho jste čekali na termín operace? A když jste tam tedy zůstávali přes noc, kolik km to máte do Třince?
Dobrý den, syna jsem objednávala asi leden/únor už si to přesně nepamatuji. Do Třince to máme asi 240 km.
Dobrý den všem, má prosím někdo zkušenosti s touhle nemocnici a přímo s tímto zákrokem prováděným plazmou? Děkuji