Trocha teorie o vyvinutosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.4.12 13:42

Vložím se do diskuze, ale taktéž anonymně :mrgreen: řeknu to ze své zkušenosti…každá máme asi svůj názor na to, jestli záleží na velikosti (délka/průměr) penisu. Ať už je žena názoru takového či jiného, plyne to asi ze zkušenosti. Moje zkušenost je asi taková, že pro mě na tom nezáleží. Měla jsem dlouhodobý vztah s přítelem, který měl 22cm a 4cm průměr, vím, že i ten největší Durex dal zabrat než se navlékl…ale sex teda o ničem, některé polohy mi nebyly zrovna nejpříjemnější, něco už bolelo a když nebolelo, tak stejně to jakoby s takovým „nářadíčkem“ neuměl…pak jsem měla kluka, zase extrémního, tentokrát pidi midi, když to řeknu vtipně, ten mohl být rád za 10cm a co ten s tím uměl?? Takový orgasmus jako s ním jsem potom měla už málokdy…prostě to uměl. Svého nynějšího muže, manžela komentovat nebudu, ale je to zlatý střed a vím, že i kdyby to měl i menší, i větší, bude to prostě umět tak dobře, jak to umí :mrgreen: Takže můj názor je, že je to o pocitu ženy a o tom, zda muž umí získat ženu s tím, co má a nemusí to být o rozměrech. Ale samozřejmě ten názor můžu mít jen já sama :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.12 14:00
@lihow píše:
No především nevím, jak jste to měli, než si „brzy“ otěhotněla. Protože podle toho co se dělo potom, o tebe zájem téměř neměl.. Mám nepříjemný pocit že je s tebou jen povinostně kvůli dítěti. Ach jo..

my už spolu naštěstí nejsme.. jinak bych si nezačínala s jiným.. on mi řekl, že se mu líbím, že mě má rád, ale že na sex chuť nemá.. ani prý neměl milenku.. jestli to byla pravda nevím.. :P

@radusa má se hezky ke mě, i k malému.. no to s tou erekcí.. mno je jak t toho vtipu.. tak zpátky, tam zpátky, stop a eject.. :oops: tak to mi zase tolik nevadí, časem by se to možná upravilo.. je mi jen líto, že když do mě vstoupí, tak já to v podstatě necítím.. je pravda, že ač není obdařen tak se opravdu snaží.. jen bych mu prostě nerada ublížila, no.. :,( vím, že žádnou ženkou pořádně neměl, ikdyž kamarádek má dost, a jeho rodina taky stojí za starou belu.. táta běhá kdo ví kde, máma žije v Turecku, nemá zájem.. Sám říká, že jeho máma umřela a táta je hajzl… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.12 21:28
@Loki01 píše:
Jenom kdybys opravdu tu moc zadrzela. Reflux do ledvin. POkud to delas „na sucho“ tak je to ok.
Jinak radim cvicit Pilates. Ten je na tyhle svaly nejlepsi.

Díky za vysvětlení. Právě ten cvik se doporučoval dělat i při močení na WC. Tak proto jsem varovala, že takto raději ne..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.12 09:47

Z vlastní zkušenosti můžu říct, že taková věc může dost možná vztah zkazit- pokud o tom nebudeš s přítelem mluvit a nebudete to řešit. Pokud je problém jen v průměru je dnes spousta „pomůcek“ co pomohou (ať už je to obyč vibrátor, vibrátor, co je při sexu v tobě s penisem, návleky na penis…), pokud tenhle edostatek budete chtít řešit.
Vést sexuální život takhle určitě ne. Ale vést ho s tím, že jsi v něčem nespokojená a neřekneš to ne.

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
2.5.12 10:13

Tak já nevím, ale podle mě 4 centimetry průměr nejsou málo, to máš asi špatný odhad na centimetry. Podle mě je to o zvyku a kdyžtak tě může třeba někdy uspokojit jinak, když z toho takto moc nemáš… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.12 10:20

Měla jsem přítele, který byl dost málo obdařen a přesto můžu říct, že to byl ten nejlepší milenec. To se musí umět s tím náčiním pracovat. :lol:

• Citovat
  • Upravit
3684
2.5.12 11:18
@Anonymní píše:
Měla jsem přítele, který byl dost málo obdařen a přesto můžu říct, že to byl ten nejlepší milenec. To se musí umět s tím náčiním pracovat. :lol:

Souhlas :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria