Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,měla jsem dnes pokec s kámoškou a chci se zeptat,jestli je tu někdo,komu partner nadává a jak to řešíte.díky za odpovědi
Mně partner nadával často. I sprostě a za hovadiny. Oslovovat mě „děko“ „pio“ „deble“ mu nedělalo žádný problém. Jak to dopadlo? Já věcně brečela, začala mu taky nadávat (i když jsem to nikdy nedělala) a už spolu naštěstí nejsme. Ale sms, že jsem kuva mi chodí pořád…
Mě teda partner nikdy nenadával a kdyby to dělal, tak s nim nejsem.
Ahojky, me sem tam partner nadava treba za to kdyz jsi jdu nekam sednout ci do fitka. Resim to rak ze uz ho ani nevnimam myslim si svy a nehadam se s nim.necham ho proste vyrvat
@alli_li tak s takovým chlapem bych nebyla.Nadávat že jde ženská do fitka.A nebo sprostě nadávat.Hned by letěl.
Já jsem si to zažila a už nikdy více, jsem ráda že jsem od bývalého pryč… Začalo to nadávkama, pokračovalo fyzickou agresivitou. Doporučuji odejít co nejdříve…
Holka uteč od něj.Lepší to nebude ba ještě horší.Taky jsem to zažila a jsem ráda že je to za mnou. Ze začátku nadává, ale později to nemusí skončit jen u toho.
Něco takového se může řešit jedině rozchodem, protože takovej chlap si nic jinýho nezaslouží.
Příspěvek upraven 28.04.12 v 17:51
bohužel to moc dobře znám:-((((být s ním nechci,ale nějak mi pořád nevychází bydlení..a je v tom zamotaných ještě spousta věcí..je to hodně nepříjemné..ale jak psala jedna maminka nade mnou-nadávám taky,nebo se snažím ignorovat,nedávat najevo,že mě to rozhází(rozhází mě to vždy)
@sylwikk píše:
Mě teda partner nikdy nenadával a kdyby to dělal, tak s nim nejsem.
tak tak ![]()
Tak já jsem s mojim 15 let a občas si oba rádi zanadáváme
Častujeme se pěkně vulgárně a nakonec oba dostaneme záchvat smíchu a už je zase dobře. Spíš bych řekla, že to máme takové „politické harašení“
Jinak my to oba nemyslíme mířeně s cílem ublížit, ale jaksi vykoncentrovat napjatou situaci- tj. pořádně se vyventilovat, odbourat ty stresy, napětí v rodině, …chytneme se vždycky , když o něco jde a dávame velký pozor, aby s námi nikdo poblíž jiný nebyl
…Nakonec jsme zase jako hrdličky
Nu, takto je aspoň u nás …ale máme se hrozně rádi, ty nadávky jsou takového škodolibého charakteru, něco jako KDO Z KOHO v tu chvílí- jakési zavodění, kdo bude mít poslední řeč
A nikdo nechce prohrát- proto pak zakončení s dobrým koncem ![]()
záleží v jakym smyslu nadává-pokud sprostě,tak bych zmizela (mám to za sebou s bývalým,jak píše někdo výš-i na fyzické útoky došlo) pokud je to takový to že „nadává“ nad kravinama v tom smyslu že jen remcá bez vulgarit a urážek tak by záleželo na situaci,muj manžel třeba takle „nadává“ když je bordel v kuchyni an lince. tak remcá že se na to vykašle a všechno vyhází z okna
ale je to s usměvem na rtech
Bývalí mi nadával každý den do kuev, pčí, idiotů, a po po více jak třech letech snášení to jsme mu ukázala záda ![]()