Partnerovy nadávky

135
28.4.12 16:13

partnerovy nadávky

Ahoj,měla jsem dnes pokec s kámoškou a chci se zeptat,jestli je tu někdo,komu partner nadává a jak to řešíte.díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
938
28.4.12 16:21

Mně partner nadával často. I sprostě a za hovadiny. Oslovovat mě „děko“ „pio“ „deble“ mu nedělalo žádný problém. Jak to dopadlo? Já věcně brečela, začala mu taky nadávat (i když jsem to nikdy nedělala) a už spolu naštěstí nejsme. Ale sms, že jsem kuva mi chodí pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
28.4.12 16:34

Mě teda partner nikdy nenadával a kdyby to dělal, tak s nim nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
28.4.12 17:02

Ahojky, me sem tam partner nadava treba za to kdyz jsi jdu nekam sednout ci do fitka. Resim to rak ze uz ho ani nevnimam myslim si svy a nehadam se s nim.necham ho proste vyrvat

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
28.4.12 17:05

@alli_li tak s takovým chlapem bych nebyla.Nadávat že jde ženská do fitka.A nebo sprostě nadávat.Hned by letěl.

• Citovat
  • Upravit
4986
28.4.12 17:11

Jediným rozumným řešením je se s takový d.bilem rozejít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
28.4.12 17:16
@hartiepa píše:
Jediným rozumným řešením je se s takový d.bilem rozejít :nevim:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
28.4.12 17:30

Já jsem si to zažila a už nikdy více, jsem ráda že jsem od bývalého pryč… Začalo to nadávkama, pokračovalo fyzickou agresivitou. Doporučuji odejít co nejdříve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
28.4.12 17:37

Holka uteč od něj.Lepší to nebude ba ještě horší.Taky jsem to zažila a jsem ráda že je to za mnou. Ze začátku nadává, ale později to nemusí skončit jen u toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
28.4.12 17:48

Něco takového se může řešit jedině rozchodem, protože takovej chlap si nic jinýho nezaslouží.

Příspěvek upraven 28.04.12 v 17:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
28.4.12 17:49

bohužel to moc dobře znám:-((((být s ním nechci,ale nějak mi pořád nevychází bydlení..a je v tom zamotaných ještě spousta věcí..je to hodně nepříjemné..ale jak psala jedna maminka nade mnou-nadávám taky,nebo se snažím ignorovat,nedávat najevo,že mě to rozhází(rozhází mě to vždy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
28.4.12 18:58
@sylwikk píše:
Mě teda partner nikdy nenadával a kdyby to dělal, tak s nim nejsem.

tak tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
28.4.12 19:21

Tak já jsem s mojim 15 let a občas si oba rádi zanadáváme :mrgreen: Častujeme se pěkně vulgárně a nakonec oba dostaneme záchvat smíchu a už je zase dobře. Spíš bych řekla, že to máme takové „politické harašení“ :lol: Jinak my to oba nemyslíme mířeně s cílem ublížit, ale jaksi vykoncentrovat napjatou situaci- tj. pořádně se vyventilovat, odbourat ty stresy, napětí v rodině, …chytneme se vždycky , když o něco jde a dávame velký pozor, aby s námi nikdo poblíž jiný nebyl :lol: …Nakonec jsme zase jako hrdličky :mrgreen: Nu, takto je aspoň u nás …ale máme se hrozně rádi, ty nadávky jsou takového škodolibého charakteru, něco jako KDO Z KOHO v tu chvílí- jakési zavodění, kdo bude mít poslední řeč :lol: A nikdo nechce prohrát- proto pak zakončení s dobrým koncem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
28.4.12 20:07

záleží v jakym smyslu nadává-pokud sprostě,tak bych zmizela (mám to za sebou s bývalým,jak píše někdo výš-i na fyzické útoky došlo) pokud je to takový to že „nadává“ nad kravinama v tom smyslu že jen remcá bez vulgarit a urážek tak by záleželo na situaci,muj manžel třeba takle „nadává“ když je bordel v kuchyni an lince. tak remcá že se na to vykašle a všechno vyhází z okna :D ale je to s usměvem na rtech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
28.4.12 21:48

Bývalí mi nadával každý den do kuev, pčí, idiotů, a po po více jak třech letech snášení to jsme mu ukázala záda :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí