Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Opravdu příšerné! Na toto si dávám pozor, i když se hádáme, tak nikdy žádné výrazy, které by ho urazily nepoužívám. Hned by se mi to určitě vrátilo. Navíc vždycky by to pak zašlo dál a dál.
Jde o vzájemnou úctu mezi vámi dvěma. Ty ji máš a podle toho co píšeš si dáváš pozor. Tvému partnerovi ale evidentně chybí.
Já to vidím tak, že jedině rozhovor. Záleží ale na tom, jak je chlap inteligentní a chápavý.
@Anonymní píše:
Já jsem navrhovala i poradnu a řekne mi at se jdu vyléčit já
Tak v tom případě bych ještě zkusila řešení že půjdete na terapii oba a ať odborník sám zhodnotí kdo z vás dvou ji skutečně potřebuje, a klidně bych tam s ním docházela, ale aby chodil taky. Nicméně pokud by nebyl k tomuto svolný, odešla bych.
Jak jsem psala můj chlap chodí, řeší to, je vidět opravdu snaha, byť někdy ujede a já mám co dělat už to psychicky ustát jak už toho bylo moc, ale snaží se a chápu že ke změně nedojde ze dne na den. Ale furt ví, že pokud na sobě nebude makat odcházím. Tohle jsem mu řekla rovnou a je pravda že vlastně až vidina rozpadu rodiny ho přiměla přehodnotit svoje chování, tak třeba by si to u vás pak uvědomil taky ![]()
No my máme takový problém jenom když se opije a já si mu dovolím něco říct :/ A pak to jede
Ráno se vždycky přišourá a hned se omlouvá, že jsem ho vytočila a bla bla bla
Jediný, co mě uklidnuje je to, ze se to stava tak 1× za pul roku maximálně, ale stejně to zamrzí ![]()
U nás po alkoholu je zase milej a vlezlej, takže opak ![]()
Nevím, nikam k odborníkovi se mnou skoro stoprocentně nepůjde, to si jsem téměř jistá a rozpadem rodiny a ukončením vztahu mu vyhrožuji stále..
@Anonymní píše:
U nás po alkoholu je zase milej a vlezlej, takže opak
Nevím, nikam k odborníkovi se mnou skoro stoprocentně nepůjde, to si jsem téměř jistá a rozpadem rodiny a ukončením vztahu mu vyhrožuji stále..
tak odejdi a hotovo, on si to pak snad uvědomí
@Anonymní píše:
tak az ti zase vynada seber dcerku a nedej o sobe vedet par dni..na stole nech vzkaz" Krava odjela, zalezla a drzi hubu"…bud se chytne nebo ne
Pak resit dal..navic opakovane vyhrozovani bez nasledneho cinu je pro nej uz pouze sranda.
@Anonymní píše:
vyhrožovat je taky k ničemu a i nesprávné, pokud o tom furt mluvíš a nic se furt neděje, je jasný že z toho má akorát prču. Prostě pokud jsi rozhodnutá že ti to nevyhovuje, už jen kvůli děcku, odejdi nebo začni aspoň podnikat nějaké prokazatelné kroky a uvidíš třeba k té terapii svolí, ale když o tom budeš jen mlvuit je jasný že to vážně brát nikdy nebude a naopak si tím sama sobě akorát podkopáváš autoritu ![]()
@svycarka píše:
tak az ti zase vynada seber dcerku a nedej o sobe vedet par dni..na stole nech vzkaz" Krava odjela, zalezla a drzi hubu"…bud se chytne nebo nePak resit dal..navic opakovane vyhrozovani bez nasledneho cinu je pro nej uz pouze sranda.
přesně tak bych to udělala
@svycarka píše:
tak az ti zase vynada seber dcerku a nedej o sobe vedet par dni..na stole nech vzkaz" Krava odjela, zalezla a drzi hubu"…bud se chytne nebo nePak resit dal..navic opakovane vyhrozovani bez nasledneho cinu je pro nej uz pouze sranda.
Víš co je nejsmutnější…? Že mi udělá z bytu smradlavou kobku a ještě bude spokojený, že já jsem vypadla.. ![]()
@Anonymní píše:
Jde o to, že já neodcházím…odejít by musel on..
tak samozřejěm tohohle se nikdy nedočkáš, tento typ člověka je rád že má svoji „oběť“ na které si zmasíruje ego, a rozhodně ji nebude sám opouštět, naopak bude využívat toho, že máš dojem že nemůžeš odejít ty, nenech se manipulovat ![]()
@Anonymní píše:
Víš co je nejsmutnější…? Že mi udělá z bytu smradlavou kobku a ještě bude spokojený, že já jsem vypadla..
a s takovým člověkem chceš žít?
A stoji ti tedy takovy vztah za to?…bud zkus posledni sanci, nebo tedy kazdy zvlast. Ja vim, a chapu ze to neni vubec jednoduche, ale osobne bych mela par mesicu problemy jak vyjit, nez v tomto zit cely zivot ![]()