Partnerovy nadávky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
2.5.13 21:09
@Anonymní píše:
Já mu to vracela dřív, ted už delší dobu ne

Promluv si sním až budete v klidu, že ti to vadí
Tohle není přece důvod k rozchodu, píšeš jak je skvělý atd
Nikdo není dokonalý, říkat ti pí není hezké, ale neděje se nic hrozného, naproti tomu jaký píšeš jaký je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
2.5.13 21:13

milujeme se vše v pořádku..Při poslední hádce….
Prostě idilický vztah :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
2.5.13 21:18

Takova slova uz jsem si taky vyslechla a panskymi ekvivalenty odpovidala, to je vztek, afekt, co z nej mluvi.

• Citovat
  • Upravit
11522
2.5.13 21:19

Myslis, ze si to moc beres ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.13 21:22
@berry4 píše: milujeme se vše v pořádku..Při poslední hádce….
Prostě idilický vztah :lol:

Jako když to tak čtu, tak se musím smát taky :lol:

• Citovat
  • Upravit
12505
2.5.13 21:28

@berry4 Krásná postava :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
2.5.13 21:33

Každý vztah to má nastaveno jinak. Pokud jsi i ty jemu nadávala ať už teď či v minulosti nedivila bych se že pak nadává i on tobě. Mně osobně se to nelíbí. Já manželovi jednou v hádce řekla že je blbec a do dnes mi to předhazuje. Za celou dobu mi neřekl jedinou nadávku. U nás to funguje takto, ale znám i plno vztahů kde si nadávají běžně a jinak jim to funguje perfektně. Asi bych to až tak neřešila… Hlavně že to jinak klape a máte se rádi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
2.5.13 22:55

Určitě to řekl v zlosti, pokud vám to jinak klape, podle mě není důvod k rozchodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
3.5.13 13:17

Ahojky, já mám přitele 3roky a pár měsicu ještě za tu dobu mi nikdy neřekl špatně, ješte mi nikdy nenadaval, ani ja jemu, sprostě nemluvi, ale manžel mi nadaval pořad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jetěrka
15.7.13 12:36

Jednoduché to není

Všechny tady píšete, že by jste byly hned pryč, ale kdyby jste měly tři děti, mateřskou 3800,–, tak by jste dělaly co? Mě nadává už skoro denně, říká, že si nic jiného nezasloužím, postěžovat si nemám kde, protože se za to stydím, stejně mi nikdo nepomůže..

• Citovat
  • Upravit
helga3
15.7.13 14:55
@jetěrka píše:
Všechny tady píšete, že by jste byly hned pryč, ale kdyby jste měly tři děti, mateřskou 3800,–, tak by jste dělaly co? Mě nadává už skoro denně, říká, že si nic jiného nezasloužím, postěžovat si nemám kde, protože se za to stydím, stejně mi nikdo nepomůže..

Pokud nemůžeš k rodičům, odejdi do některého azylového domu. Dojdi si na odd. péče o dítě při sociálním odboru městského úřadu v místě bydliště. Tam Ti poradí, co dělat, zařídí za Tebe, aby manžel přispíval na děti a na Tebe. Jinak můžeš dostávat ještě další příspěvky (sociální, hmotná pomoc v nouzi, přídavky na děti, na bydlení a další, vše Ti poradí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.13 21:45

Ahoj holky, oživuji tuhle diskuzi a poprosím Vás o radu, jestli nějaká je..
S chlapem jsme spolu skoro pět let, máme malou princeznu :) dvouletou.
Jsme celkem normální pár, na veřejnosti, před rodinami, apod. financemi nějak nepřekypujeme, ale ani si nestěžujeme. Jsem podnikavá mamina na RD a do toho na ŽL i pracuji. :)
Chlap maká jak mourovatej a prašule nosí :)
Ale kámen úrazu je v tom, že absolutně nemá problém, když se třeba chytneme kvůli blbosti „ať sklapnu“..„ať držim hubu“..„zalezu“.. „že jsem dementní“..apod. Kr*va a jiné označení není vyjímkou. Já samozřejmě se nenechám, okamžitě mu jasně vysvětlím, že takhle teda ne a on je schopnej na mě ukázat prostředníček apod. prostě mě co nejvíce ponížit mi přijde :(
Za chvilku se uklidní a chová se jakože vše ok a hrozně se milujeme :think:
Mě tohle chování moc trápí a mrzí.. nechápu, jak si to vůbec může dovolit..!!
Pokud to takto má pokračovat, jsem ochotná kvůli tomuto vztah ukončit.. nemám zájem aby dcera byla svědkem tohoto!!

• Citovat
  • Upravit
monca114
31.8.13 21:52

Tak to ti nezávidím… Zkuste si promluvit, řekni mu, že pokud se nezlepší jeho chování, tak že odejdeš a hotovo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.13 21:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky, oživuji tuhle diskuzi a poprosím Vás o radu, jestli nějaká je..
S chlapem jsme spolu skoro pět let, máme malou princeznu :) dvouletou.
Jsme celkem normální pár, na veřejnosti, před rodinami, apod. financemi nějak nepřekypujeme, ale ani si nestěžujeme. Jsem podnikavá mamina na RD a do toho na ŽL i pracuji. :)
Chlap maká jak mourovatej a prašule nosí :)
Ale kámen úrazu je v tom, že absolutně nemá problém, když se třeba chytneme kvůli blbosti „ať sklapnu“..„ať držim hubu“..„zalezu“.. „že jsem dementní“..apod. Kr*va a jiné označení není vyjímkou. Já samozřejmě se nenechám, okamžitě mu jasně vysvětlím, že takhle teda ne a on je schopnej na mě ukázat prostředníček apod. prostě mě co nejvíce ponížit mi přijde :(
Za chvilku se uklidní a chová se jakože vše ok a hrozně se milujeme :think:
Mě tohle chování moc trápí a mrzí.. nechápu, jak si to vůbec může dovolit..!!
Pokud to takto má pokračovat, jsem ochotná kvůli tomuto vztah ukončit.. nemám zájem aby dcera byla svědkem tohoto!!

Mám doma totéž, domluvy doma k ničemu nepomůžou, u nás nastává postupné zlepšení až po terapii, o které ale musí být prvně přesvědčen partner…tudíž připustit si, ž ejeho chování k tobě není normální a správné. Pokud si tohle nepřipustí nemá význam ani ta terapie. Taky jsem chtěla vztah už ukončit, aby toho děti nebyly svědkem, ale chlap se snaží a dochází na terapii. Samozřejmě změna není ze dne na den, ale lepší se to. Pokud nebude mít upřímný zájem o nápravu, není na ni šance bohužel.
Moc přeji aby si to uvědomil a byl k terapii příštupný :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.13 21:54
@Anonymní píše:
Mám doma totéž, domluvy doma k ničemu nepomůžou, u nás nastává postupné zlepšení až po terapii, o které ale musí být prvně přesvědčen partner…tudíž připustit si, ž ejeho chování k tobě není normální a správné. Pokud si tohle nepřipustí nemá význam ani ta terapie. Taky jsem chtěla vztah už ukončit, aby toho děti nebyly svědkem, ale chlap se snaží a dochází na terapii. Samozřejmě změna není ze dne na den, ale lepší se to. Pokud nebude mít upřímný zájem o nápravu, není na ni šance bohužel.
Moc přeji aby si to uvědomil a byl k terapii příštupný :kytka:

Já jsem navrhovala i poradnu a řekne mi at se jdu vyléčit já :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria