Partnerovy nadávky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13141
31.8.13 22:50
@Anonymní píše:
U nás po alkoholu je zase milej a vlezlej, takže opak :)
Nevím, nikam k odborníkovi se mnou skoro stoprocentně nepůjde, to si jsem téměř jistá a rozpadem rodiny a ukončením vztahu mu vyhrožuji stále..

nevyhrožuj něčím, co nesplníš. Takhle si určitě myslí, že jen tak neodejdeš a že tě má stejně jistou.
Jestli na to máš, sbal se a odejdi. Pak to řešte, když to jinak řešit nechce. Pokud na to nemáš, tak odchodem nevyhrožuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.13 02:43

Tak pokud s tím on nic nechce delat, nepomuze nic, rozhodne ne domluva. Mluvim z vlastni zkusenosti, bohuzel. :oops: Fakt se za to stydim - u nas jsem toto co popisujes ja. :oops: Vzdycky jsme se trochu vic hadali, kdysi jsme byli kvuli necemu jinemu i v manzelske poradne. Ale takoveto nadavky zacaly padat z me strany az pri hroznych stresech s detmi. Neni to omluva, jen chci naznacit vyvoj. Pred detmi jsme spolu byli 10 let, z toho 6 let manzele a to bylo OK. Ja to citim tak, ze proste citim zahnana do kouta (driv jsme meli cas spolu mluvit, vse jsme hodne resili). Ted na to neni cas ani sila, tak dojde rovnou na konflikt.

To je ale pro tebe vedlejsi. Dulezite je, ze me to vzdycky mrzi - nemyslim to tak. Chapu tveho muze, ze kdyz to prejde, proste to pomine a jede se dal. Mam to tak tez. Rychle vzplanu, kdyz jsem zahnana do kouta, ale jak to prejde, vim, ze ho miluji nadevse. Samozrejme me to trapi, neb mj. jemu to hodne vadi. Ale potlacit to nejde, holky maji pravdu, ze by pomohla jedine terapie.

Co se tyce deti, nebudu zastirat, je to blbe.

• Citovat
  • Upravit
OnaIdnes
1.9.13 10:15

Je to o tom jak to na načátku nastavíte. U mě to jednou po roce vztahu zkusil v hádce s přirovnáním k p. če (ne explicitně) a musel se omluvit, jinak bych šla od něho. Samozřejmě že ani já ho neurážím a neponižuji, i když bych někdy chtěla.

Ono je to často o tom, že holka nabalí kluka v opilosti nebo z party, kde mluví jako dlaždiči, a pak se těžko převychovává… takovým ale podobná prasata přeju

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
1.9.13 13:21
@Anonymní píše:
U nás po alkoholu je zase milej a vlezlej, takže opak :)
Nevím, nikam k odborníkovi se mnou skoro stoprocentně nepůjde, to si jsem téměř jistá a rozpadem rodiny a ukončením vztahu mu vyhrožuji stále..
:mrgreen:
to se pak nesmíš divit že tě nebere vážně..
vážně nevím co čekáš když vyhrožuješ něčím o čem ví - ověřil si že neuděláš…člověk má z pusy vypustit jen to za čím si pak stojí..neplýtvat silnejma slovama je základ
  • Citovat
  • Upravit
6.9.13 18:22
@Anonymní píše: … nechápu, jak si to vůbec může dovolit..!!

pokud zavedes a budes STRIKTNE dodržovat systém

dutka
dutka s výstrahou
zastreleni

mas po problemu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
6.9.13 18:27
@Starej Pardal píše:
pokud zavedes a budes STRIKTNE dodržovat systém

dutka
dutka s výstrahou
zastreleni

:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
monca114
6.9.13 19:23
@Starej Pardal píše:
pokud zavedes a budes STRIKTNE dodržovat systém

dutka
dutka s výstrahou
zastreleni

přešla bych rovnou k bodu 3 a nemusí se s ničím sr. át. Asi to taky zavedu :D

• Citovat
  • Upravit
neprihl. ver
16.9.13 14:45

Mám takový dotaz. S partnerem jsme se trochu chytli, že si nepamatuji co mi říká a že jsme se zase zeptala na tu stejnou věc a na to byl v telefoně nepřijemný „potřebuješ jako ještě něco atd“ ujely mi nervy a já jsem mu ta řekla ne ty jsi fakt blbeček. Hned mi na to přišla sms já blbeček ty p. ča. Na to jsem se urazila. Řešili byste to.

• Citovat
  • Upravit
3487
16.9.13 14:52

Já bych to asi řešila, sice to jsou oboje urážky, ale blbeček a p. ča je trošku rozdíl. Ale zas na druhou stranu, v hádce ti kolikrát ulítnou slova, který ani tak nemyslíš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
16.9.13 14:52
@neprihl. ver píše:
Mám takový dotaz. S partnerem jsme se trochu chytli, že si nepamatuji co mi říká a že jsme se zase zeptala na tu stejnou věc a na to byl v telefoně nepřijemný „potřebuješ jako ještě něco atd“ ujely mi nervy a já jsem mu ta řekla ne ty jsi fakt blbeček. Hned mi na to přišla sms já blbeček ty p. ča. Na to jsem se urazila. Řešili byste to.

Asi bych se mu omluvila za blbečka a pak mu vysvětlila, že tě od něj mrzí tak vulgární nadávka, jakou použil. No a počkala, co on na to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.13 14:54
@neprihl. ver píše:
Mám takový dotaz. S partnerem jsme se trochu chytli, že si nepamatuji co mi říká a že jsme se zase zeptala na tu stejnou věc a na to byl v telefoně nepřijemný „potřebuješ jako ještě něco atd“ ujely mi nervy a já jsem mu ta řekla ne ty jsi fakt blbeček. Hned mi na to přišla sms já blbeček ty p. ča. Na to jsem se urazila. Řešili byste to.

pokud bych si nemyslel, ze jsem p.ca, tak bych se neurazil, ale resil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.16 22:19

Nadávky ve vztahu

Krásný večer.. Prosím anonym, chodí jsem pár členů z rodiny, nechci aby to zatím veděli..
Krásky, jdu se sem asi jen vypovídat :-(. Nevím komu to říct. Pohádali jsme se s přítelem. Dnes jsme se viděli, téměř týden po hádce (!!!). Byli jsme domluvení. A on mi po příjezdu začal nadávat, ať vypadnu, ať jdu do prd…, že jsem pí*a a tak dále :( Jsem hloupá, vím to. Jenže já ho mám pořád ráda…achjo. Jsem mladá, je mi 19. Ale mám pocit, že už nikoho jiného nenajdu. Achjooooo

• Citovat
  • Upravit
275
23.7.16 22:22

Myslím, že se každá tady shodneme, že je nejlepší od takového chlapa odejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
23.7.16 22:26
@Anonymní píše:
Krásný večer.. Prosím anonym, chodí jsem pár členů z rodiny, nechci aby to zatím veděli..
Krásky, jdu se sem asi jen vypovídat :-(. Nevím komu to říct. Pohádali jsme se s přítelem. Dnes jsme se viděli, téměř týden po hádce (!!!). Byli jsme domluvení. A on mi po příjezdu začal nadávat, ať vypadnu, ať jdu do prd…, že jsem pí*a a tak dále :( Jsem hloupá, vím to. Jenže já ho mám pořád ráda…achjo. Jsem mladá, je mi 19. Ale mám pocit, že už nikoho jiného nenajdu. Achjooooo

V devatenácti si nikoho nenajdeš? To je vtip? Dřív, než začneš mít ráda někoho jiného, nauč se mít ráda sebe. Jestli i přes takové nadávky jsi schopná říct, že ho máš pořád ráda, nevážíš si sama sebe. Pak to ale nechtěj od něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
23.7.16 22:30

@hanka.br. Naprostý souhlas, mám stejný názor!

Zakladatelko, moc nechapu, jak muzes k nekomu kdo te nazyva tak jak pises, chovat nejake city. Pokud by me takto nekdo nazval, tim spise pritel, znala bych jedinou reakci - zrusit veskere kontakty. Jsem si ale jista, ze te pritelbude ujisrovat, ze uz se ro nestane. Ver ale, ze slovni agrese ma tendenci eskalovat.

Příspěvek upraven 23.07.16 v 22:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria