Rozchod z trucu

466
28.4.12 18:10

Rozchod z trucu

Dneska mě dostal můj bývalý přítel - rozešel se se mnou den po Štědrém dni, sebral si všechny svoje věci, vrátil mi klíče, řekl, že je konec a hotovo. Jelikož nám vztah neklapal už hóóódně dlouho, brala jsem to jako logické vyústění. Teď přišel s tím, že byl na mě jenom naštvaný a rozešel se jenom proto, že měl vztek a vlastně se rozejít nechtěl. Vlastně s tím nemám žádný problém, jen mě překvapil jakousi nelogičností svého počínámí. Zajímalo by mě, jestli to některá z vás taky zažila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
28.4.12 18:28

Vedaniga, nezažila jsem nic takového. Ale co by jsi vlastně chtěla znát a slyšet doopravdy? Jestli ti to stojí za obnovení takový vztah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.4.12 18:28

Takhle narychlo většinou partneři mizí, když je za obzorem nějaká nová něžná květinka, tak honem za ní. Pak je květinka kopne do zadku a oni si řeknou, že jim s tou jejich starou bylo vlastně dobře…
Pochopila bych to, kdybys ho třeba podváděla či něco takto fatálního a on by chtěl, aby ses vzpamatovala, ale při běžných partnerských neschodách - tohle bylo dětinské a zpátky bych ho rozhodně nebrala. příště se zabalí zas a pak zas. Někde je nějaký lepší, který se bude chovat dospěle, problémy řešit - tak ho kvůli tomuhle ichytlovi nepropásni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.4.12 18:42

Vedaniga beru z5. Až teď jsem si všimal, že jsi založila hned druhou diskuzi něco v tom smyslu jako že nový vztah hned po starém.......? Tak nic, já myslela, že se chcete k sobě vrátit, tak nic.

PS: proč jsi se nezeptala v jednom dotazu? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
28.4.12 20:29
@radúna píše:
Vedaniga beru z5. Až teď jsem si všimal, že jsi založila hned druhou diskuzi něco v tom smyslu jako že nový vztah hned po starém.......? Tak nic, já myslela, že se chcete k sobě vrátit, tak nic.PS: proč jsi se nezeptala v jednom dotazu? 8o 8o 8o

Ono ten druhý dotaz chtěl přidat přítel :) že do něj včera na oslavě hučeli, že jsme do vztahu vlítli moc rychle a je to děsná chyba, tak chtěl znát nezaujatý názor.

Mě spíš vrtalo hlavou, proč mi ex říkal, že se se mnou chce rozejít, když prý vlastně nechtěl. Chtěla jsem se pokusit tuhle logiku/nelogiku pochopit. Proto jsou ty dotazy odděleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
29.4.12 10:15

Opravdu grand - dát ti kopačky na boží hod, to chce silný žaludek, navíc píšeš, že jste si už dlouho nerozuměli a Vánoce dávno za námi, tak nechápu moc, co řešíš. Podle mě pěkný blbec, nevracej se.

• Citovat
  • Upravit
3379
29.4.12 14:07

Vstup do stejné řeky většinou nevychází. A když se najednou chce vrátit po x měsících, tak to bych ho nevzala tuplem už vůbec. Dle mého mezitím, co byl od Tebe vyzkoušel jinou ženskou, a nevyšlo to a teď zase dolejzá. Tak to na mě budí dojem, jelikož dle mého u té jiné ženské dospěl k názoru, že po Štědrém dni udělal nějakou chybu.
Jak říkám, nevím, ale tak to na mě budí dojem.

Co chceš s ním teď jako dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
30.4.12 17:26

On si podle všeho myslel, že se z toho sesypu (v listopadu jsem měla úraz nohy a 20.12. mi ještě zemřela maminka) a bez něho to nezvládnu. To mi říkala jeho známá, že čekal, že za ním ,,přilezu" s prosíkem. Ono ten vztah neklapal už dost dlouho, takže jsem s rozchodem tak trochu počítala, ale je fakt, že zneužil chvílí, kdy jsem byla docela na dně psychicky. Zpátky už ho určitě brát nebudu, je to pěkný mizera :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.22 15:38

Ahoj, obnovuji diskuzi. S mym partnerem mame vztah na dalku. V patek jsme spolu jeste spali, v nedeli jsem mu rekla, co mi vadi a to to, ze za nim dojizdim vic ja, nez on za mnou. No a on se jeste ten den se mnou rozesel a vsechno mi vycetl (darky apod). V pondeli si prijel pro auto. Ja ted uplne nevim, ktera bije. Nedelala jsem sceny nic, vlastne jsem mu to napsala, co mi vadi, takze zadny řev, nemam to rada. A on hned, ze uz na to nema nervy, ze nejsem normalni a ze delam sceny a buhvi co jeste.
A ja tu tak sedim, ptam se sama sebe, jestli se mi to nezdalo a co mam jako ted vlastne delat. Smutna nejsem, jen zaskocena. Jak rikam, v patek jsme spolu jeste spali a ted toto…

• Citovat
  • Upravit
1724
8.2.22 15:44
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi. S mym partnerem mame vztah na dalku. V patek jsme spolu jeste spali, v nedeli jsem mu rekla, co mi vadi a to to, ze za nim dojizdim vic ja, nez on za mnou. No a on se jeste ten den se mnou rozesel a vsechno mi vycetl (darky apod). V pondeli si prijel pro auto. Ja ted uplne nevim, ktera bije. Nedelala jsem sceny nic, vlastne jsem mu to napsala, co mi vadi, takze zadny řev, nemam to rada. A on hned, ze uz na to nema nervy, ze nejsem normalni a ze delam sceny a buhvi co jeste.
A ja tu tak sedim, ptam se sama sebe, jestli se mi to nezdalo a co mam jako ted vlastne delat. Smutna nejsem, jen zaskocena. Jak rikam, v patek jsme spolu jeste spali a ted toto…

To je hodně zvláštní rozchod. To jsi mu vyčetla jenom to, že za ním víc musíš dojíždět ty? Možná ho vztah na dálku přestal bavit a využil hadku k rozchodu s tebou. Nemá vyhlídlou nějakou jinou slečnu nebo už s ní je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Frankis
8.2.22 15:49
@Anonymní píše:
A ja tu tak sedim, ptam se sama sebe, jestli se mi to nezdalo a co mam jako ted vlastne delat. Smutna nejsem, jen zaskocena. Jak rikam, v patek jsme spolu jeste spali a ted toto…

Buď ráda že ses té hysterky zbavila.

• Citovat
  • Upravit
4928
8.2.22 15:51
@Anonymní píše:

Neměli jste jeden druhýho jen na sex?
On využije relativně nevýznamné příležitosti to ukončit, ty z toho ani nejsi smutná… Tak asi to tak nějak přirozeně dospělo do konce, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.22 16:05

Klasika… vztah na dálku. Po určité době přijdou přesně tyhle vyčitky tzn ty jezdís min než já atd. Budte ráda, že je to za vámi a najdete si někoho poblíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
8.2.22 16:59

Nečetla jsem celou diskuzi, jen úvodní příspěvek. Sorry, je to pitomec. I kdyby to udělal jen z nějakého trucu. Tohle není materiál pro život…no a hlavně mi to celé přijde jen jako výmluva. Nejspíš začal nějaké techtle s jinou a nevyšlo mu to jak si představoval a tak zas přicupital s touhle blbou výmluvou. Jenom nedokáže asi být sám, každopádně jakmile zase bude mít příležitost někde jinde, bez zaváhání zas zdrhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
8.2.22 17:18
@mavroidis píše:
Nečetla jsem celou diskuzi, jen úvodní příspěvek. Sorry, je to pitomec. I kdyby to udělal jen z nějakého trucu. Tohle není materiál pro život…no a hlavně mi to celé přijde jen jako výmluva. Nejspíš začal nějaké techtle s jinou a nevyšlo mu to jak si představoval a tak zas přicupital s touhle blbou výmluvou. Jenom nedokáže asi být sám, každopádně jakmile zase bude mít příležitost někde jinde, bez zaváhání zas zdrhne.

A víš, že odpovídáš na příspěvek z roku 2012? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria