Trocha teorie o vyvinutosti

Anonymní
29.4.12 20:46

trocha teorie..

ahoj, ženy.. Omlouvám se za anonymitu..
Poradíte? Zatím je to jen teorie, ale i tak bych ráda znala vaše názory..
Jsem svobodná matka, synovy je 14m. Začala jsem se scházet s kamarádem ze zaměstnání. Oba jsme cca stejně staří..
Jako s člověkem si opravdu rozumíme, je s ním sranda, i malímu se líbí,háček je v sexu. Tedy ne v sexu jako takovém, ale v jeho vyvynutosti, tedy spíše nevyvynutosti.. Délka penisu by celkem ušla, problém je v šířce.. má na průměr tak cca 3-4cm..prostě ho v sobě necítím.. Já nejsem nějak sexuálně náročná, jsem spíš chladnější.. stačí mi to tak jednou za týden..
Lze v takovém partnerství vydržet, nebo to nemá moc naděje?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
29.4.12 20:55

Dle mého není problém v patnerovi ale v tobě. Větší část uspokojení ze sexu vězí v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
29.4.12 20:59

To si děláš srandu, víš kolik je 3-4 cm? 8o
Hele ženská pochva se časem přizpůsobí dá se říct téměř čemukoliv, já měla chlapa s max 1,5 cm v průměru a taky to šlo, asi máš ochablé svaly pánevního dna. Takže pokud to není přiblblý dotaz nějakého úchyla, tak moje rada zní cvičit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.4.12 21:00

Třeba je to u tebe - můžeš mít povolené pánevní dno, proto jsi moc „vygajdaná“ a necítíš ho. Zkus posilovat a určitě se to zlepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
29.4.12 21:01

Da se provozovat sex hodne zpusoby. Kdyz te neuspokoji tak tak proc nedelat oral'?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.4.12 21:01

Ale průměr 4 cm mi přijde jako takový standardní model, ne? :think: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.12 21:07

nee.. nejsem úchyl.. je to jen dotaz.. no já už taky měla lecjakého partnera.. s různými velikostmi.. ale ten průměr je opravdu, opravdu malej.. možná, že jsem mu ještě dopřála.. nemám moc odhad na rozměry.. a přece nemůžu říct, počkaj, si to změřím, se mi to nezdá.. vygajdanou si myslím, že nemám.. psíše mi partneři říkali, že jí mám dost těsnou.. :( tak nevím.. mohli by jste mi dát prosím odkaz na cviky?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.12 21:11

Ahojky,můj ex měl délku 19,5cm a průměr cca 3,5cm,můj nynější přítel má 15cm a průměr 2cm,tak si představ jaký to byl skok u mě :)
Podle mě je spíš problém v tobě,asi budeš dost roztažená,zkus cviky :) Mě po porodu pomohlo zvedat zadek a svírat půlky :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.12 21:17

tak asi jsem měla štěstí na obdařenejší kousky, nebo nevim.. každopádně mě tedy tímhle překvapil

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.12 21:20
@Anonymní píše:
tak asi jsem měla štěstí na obdařenejší kousky, nebo nevim.. každopádně mě tedy tímhle překvapil

No nevim jestli můj přítel je obdařený :nevim: Možná má i 14cm,už si to přesně nepamatuji. Tak překvapil,každej nemůže mít velkého a silného :) :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.12 21:26

tak nejmenší co jsem zažila, byl 9cm, ale ten to měl nahnáno trošku průměrem.. tady bohužel není ani jedno..
vím, že se dá sex provozovat různými způsoby..ale dá se na těch jiných způsobech žít léta? spíš by mě zajímalo, jestli to někdo zažil.. jestli se dá žít ve vztahu, kde ten sex skoro není..

• Citovat
  • Upravit
3429
29.4.12 21:29

Cviky jsou jednoduché, prostě zatínat svaly, jako kdyby se ti chtělo na záchod a chtěla jsi to zastavit :) Mělo by se zatnout aspoň na 10 sekund a 3× opakovat, několikrát denně.
Jinak si taky myslím, že 3 - 4cm je normoš a když tě neuspokojí, tak jsou i jiné způsoby, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.12 21:41
@Z.jev píše:
Cviky jsou jednoduché, prostě zatínat svaly, jako kdyby se ti chtělo na záchod a chtěla jsi to zastavit :) Mělo by se zatnout aspoň na 10 sekund a 3× opakovat, několikrát denně.
Jinak si taky myslím, že 3 - 4cm je normoš a když tě neuspokojí, tak jsou i jiné způsoby, ne? ;)

Pozor na tento cvik. Vím, že se léta doporučoval. Nedávno byla zveřejněna zpráva, že je to zdravotně nevhodné pro močovou soustavu - tento cvik dělat. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3429
29.4.12 21:48

to slyším poprvé, já jsem ho cvičila a problémy nepozoruju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
29.4.12 21:59

Tak já naopak zakladatelku chápu. Když je tak úzký, že ho vevnitř necítí, tak je to blbý.
Jednou jsem také měla přítele s výrazně menším M než byli ti ostatní - i když jsem byla zamilovaná a nerozešla se s ním kvůli tomu, tak se to na našem vztahu postupně hodně odrazilo - já jsem časem zjistila, že si to raději udělám sama a sexu jsem se podvědomě vyhýbala - prostě mě časem přestal vzrušovat jako chlap a to byl začátek konce, přestože jinak nám to klapalo. Dneska už bych asi vztah s člověkem, který má výrazný „podrozměr“, nadále nerozvíjela. Možná se to zdá povrchní, ale pro mě je sex velmi důležitou součástí vztahu a nedokázala bych si představit budoucnost s člověkem, který mě sexuálně nepřitahoval :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky