Troll - proč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65205
26.4.21 22:33
@Petula306 píše:
Prosím pěkně, mě by zajímalo, proč se žákyně osmé třídy nemůže zeptat na studium a je označena za trolla? U nás ve škole běžně někdo strašil jak je ta, či ona škola straaašně těžká. A taky jsme se normálně bavili co dál..a narazili jsme někteří právě na to, že jsme vůbec netušili, jaké jsou možnosti studia, zaměstnání, jaké obory..fakt na palici tady :zed:

Urcite jste se taky chodili radit na maminkovske forum? Urcite je tolik zodpovednych osmaku, vzdyt je tu takova diskuse tak 2× denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
26.4.21 22:38

@vokishka no, v tomhle věku jsme asi četli sr**ky na zpovědnici, to je 10000× horší. A denně to tu nevídám, ale pravda, že to tolik nepročítám. Jinak si myslím, že se sem chodí radit každý, kdo něco potřebuje. Když něco Googlím (suché lůžko po extrakci, v čem vyprat peří, kdy zaset dýně), většinou mi jako první vyskočí nějaká zdejší diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
27.4.21 05:27

@Petula306
Diskuze z emimi ti vyskočí proto, že sem chodíš. Schválně jsem si zkusila vzít noťas mého otce, 70 letého pána, a na stejný dotaz mi hodilo úplně jiné odkazy, emimi fakt ne. Je to o preferencích, strejda Google nás má zmapovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.4.21 05:48

@ropucha 02 ale bracha mi rikal, ze mu take několikrát vyskocilo eMimino a nechodí sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
27.4.21 05:54

@g.sandova
Nevylučuju to, možná stačí stejná IP adresa, nebo zadal dotaz, co se tady hodně řeší. Ale mně už to před pár mésíci přišlo divný, že se mi při každým druhým vyhledáváním vyloupne emimi, tak jsem to prubla u našich, a fakt nic, pak jsem zadala stejné vyhledávání u sebe doma, a kuk, zase emimi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.4.21 06:00

@ropucha 02 tezko říct, no.
Každopádně eMimino je už populární :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...