Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Protoze se to proste pozna. A nekdy je predstava trolla lepsi nez to, ze sem pise nekdo tak neskutecne hloupy. Uz jsme tady za tech x let zazili hodne. Ale proboha, kdo je to obycejny clovek? A naopak neobycejny.
@Peltaga píše:
Pročítala jsem si několik diskuzí a když je trochu jiná (asi z toho důvodu ta osoba píše a radí se), hned někdo píše, že je to troll. Mohu se tedy zeptat, na co se mohu a na co nemohu ptát? Jak má ten někdo dokázat, že není troll? A proč ty urejpané dámy odepisují, když hned tazatele osočují, že je troll? Děkuji za odpověď. Peltaga
Protoze troleni je v podstate manipulace citatela, troll si z tebe dela perdel, lze, manipuluje te, uz jen proto si myslim, ze je vhodne na trolling upozornovat.
Tady mas vcerejsi typickej pripad trolla: honimir si potrebuje zaslintat a ponatahovat bambus, zaklada sextema, jakoze je zena, a pak ceka, kolik zdejsich mamin mu ochotne opise, co delaji ve sve posteli. Tento troll se odkopal, nevedel, ze kytka ho prozradi.
https://www.emimino.cz/…o-ne-409775/
@Peltaga píše:
Obávám se, že je to jeho milenka. Nebo ty troll.
Cituji z jiné diskuze - ty jsi tedy taky troll?
@jita22 píše:
Cituji z jiné diskuze - ty jsi tedy taky troll?
No promiň, ale když píše, že spolu bydlí, že se nikdy nepohadali, že on si našel kamarádku a píše jí, že je jeho miláček… A ještě jí to ukáže. To ti nepřijde jako troll? A pak ty odpovědi dál, třeba i na moje otázky, které jsou úplně scestné? Tuhle „paní“ považuji za trolla, proto jsem jí to napsala. ![]()
Mám rád diskuse, ve kterých je sranda- v tomto případě mi ani troll nevadí. V poslední době se tu ale vyrojily dost blbé diskuse, které zakládají nudící se puberťáci.
Přiznám se, že i já si občas zatrollím- většinou si dělám srandu z konkrétní uživatelky-mohla by o tom vyprávět @hulala.
Ano, jsou tu uživatelky, kde na první pohled nepoznáš, jestli jde o trolla. Irča mi v něčem nesedí, neustále zakládá a maže diskuse-a v nich neustále fňuká. Člověk by řekl troll-řada věcí tomu nasvědčuje. Ale možná jde jenom o psychicky nemocného jedince. Proto tu máme adminky, které tyto jedince odhalují a v případě Irči i poskytly pomoc. Za to jim dík. Ono- i kdyby šlo o trolla, má už s trollením utrum. ![]()
Dobrý deň,
čo sa týka @zasezaregistrovaná. V súkromných správach sme si to vykomunikovali. O trolla sa nejedná. Na polícií sme to nakoniec nehlásili, pretože nás o to sama požiadala s tým, že podobné úmysly nemá. Dohodli sme sa, že to viac v diskusiách nebude rozoberať, nakoľko to nepomáha jej psychike. Preto prosím, viac to nerozoberajme. ![]()
S pozdravom,
Kristína ![]()
@admin píše:
Dobrý deň,čo sa týka @zasezaregistrovaná. V súkromných správach sme si to vykomunikovali. O trolla sa nejedná. Na polícií sme to nakoniec nehlásili, pretože nás o to sama požiadala s tým, že podobné úmysly nemá. Dohodli sme sa, že to viac v diskusiách nebude rozoberať, nakoľko to nepomáha jej psychike. Preto prosím, viac to nerozoberajme.
S pozdravom,
Kristína
Takze jste tomuhle chovani dali zelenou
kazdej troll bude vedet, ze si muze psat co chce a bude stacit se v SZ " radoby omluvit" a je z toho venku. Mozna by tvrdsi metr nebyl od veci.
@Cenarius takému chovaniu sme zelenú nedali. Napomenuli sme ju - pokiaľ sa to zopakuje, bude znášať následky. Prosila som, aby ste to ďalej nerozoberali. Ďakujem, že to budete rešpektovať.
Kristína
@admin píše:
Dobrý deň,čo sa týka @zasezaregistrovaná. V súkromných správach sme si to vykomunikovali. O trolla sa nejedná. Na polícií sme to nakoniec nehlásili, pretože nás o to sama požiadala s tým, že podobné úmysly nemá. Dohodli sme sa, že to viac v diskusiách nebude rozoberať,nakoľko to nepomáha jej psychike. Preto prosím, viac to nerozoberajme.
S pozdravom,
Kristína
opět další nově založená diskuze, tedy vaše dohoda zřejmě neplatí. Opravdu to tu bude každý den? Každý den ji budou uživatelky radit, bát se o ni a ona si z nich bude dělat srandu? pak to nechá zamknout a vy to smažete? a další den nanovo??
@admin píše:
@Cenarius takému chovaniu sme zelenú nedali. Napomenuli sme ju - pokiaľ sa to zopakuje, bude znášať následky. Prosila som, aby ste to ďalej nerozoberali. Ďakujem, že to budete rešpektovať.Kristína
dnes opět nová její diskuze - Nemám žádnou budoucnost. Budete věc tedy řešit, tak jak jste slíbili?
Prosím pěkně, mě by zajímalo, proč se žákyně osmé třídy nemůže zeptat na studium a je označena za trolla? U nás ve škole běžně někdo strašil jak je ta, či ona škola straaašně těžká. A taky jsme se normálně bavili co dál..a narazili jsme někteří právě na to, že jsme vůbec netušili, jaké jsou možnosti studia, zaměstnání, jaké obory..fakt na palici tady ![]()
@zasezaregistrovaná