Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Samozřejmě že i z jedné kapky ejakulátu lze otěhotnět. Byla by to sice velká náhoda, aby se sešlo správné načasování v cyklu a ten jeden střik, ale stačí jedna vytrvalá spermie a je to.
No, ovšem na Postinor je pozdě, ten je potřeba do 72 hodin, jestli se nepletu.
Ha určitě nemůžeš, jemu nedělá dobře kondom a říkal že si dá pozor, co? A ano můžeš být těhotná
Vzhledem k tomu, ze jsi měl nechráněný pohlavní styk tak muzes byt těhotná. To je ale znalost bych tak řekla někde ze základní školy ne? Na to není potřeba zakládat forum
@SlečnaDahlia píše:
Tak to budeš jenom trošku těhotná.
Ale jenom trošičku ![]()
Tak ještě že se udelal jenom trošku
z nechráněného sexu můžeš být těhotná, i když se udělá mimo, otěhotnět můžeš i z toho preejekuatu, který vylučuje po celou dobu styku
jestli dítě nechceš tak se nějak chraňte a nespoléhejte na to že se uhlida.
Tak když to bylo jenom trošku, tak dítě asi bude menšího vzrůstu.
Jasně že můžeš být těhotná. Tak good luck.
Tys nikdy neslysela - stačí kapka a už to capká?
ale asi by to těhotenství nevadilo, když se nechranite a ani jsi nebezela pro postinor
@Tichošlápek píše:
Tys nikdy neslysela - stačí kapka a už to capká?ale asi by to těhotenství nevadilo, když se nechranite a ani jsi nebezela pro postinor
To je dobrý, to neznám. Takový roztomilý
už aby to capkalo
Ahoj holky. Před 3 dnama jsem měla nechránění sex s přítelem. A ten se trošku nejspíš do mě udělal. On tvrdí že ne ale vím že ze mě něco vyteklo ale. Hodil mi to i na břicho. Antinu neberu. Je možné otěhotnět? Asi blbá otázka byl to do mě první střik. A zbytek na mě děkuji z odpověď