Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co s tím má společného náznak krve, pokud se nechráníš tak otěhotnět můžeš, proč máš tak hloupou otázku?
Jestliže to přítel pustil do Tebe, potom samozřejmě můžeš otěhotnět. Míra nebezpečí závisí na tom, ve které části menstruačního cyklu se to stalo. Např. při menstruaci je nebezpečí velmi malé. Pokud nechceš riskovat otěhotněním použij jako dodatečnou antikoncepci Postinor nebo zavedení nitroděložního tělíska.
@Anonymní píše:
Dobrý večer, jsem tady nová a chci se zeptat. Přítel se do mě udělal a když jsem šla na WC tak na toaleťáku byl malý náznak krve. Tak se chci jestli nemůžu otěhotnět?
Bohuzel otehotnet muzes. I z jedne kapky muze vzniknout harant. Vem si postinor
Dobrý večer všem maminkám. Měla bych prosbu, s přítelem se snažíme o miminko skoro půl roku, včera jsme to s přítelem dělali všechno bylo v pohodě a dneska mě bolí v podbřišku. Nemůžu skoro chodit a musím si opatrně sednout aby to moc nebolelo. Test si dělám každý měsíc 4 před MS ale pořád jedna čárka, začíná se mi kulatit bříško, mám ho tvrdý ale MS dostávám normálně akorát minulý měsíc jsem je dostala o 10 dni dřív a skončily mi za 4 dny. A měla jsem 2 dny strašný křeče, skoro jsem brečela bolestí. Přítel mě pozoroval a řekl mi že se mi strašně zvětšila prsa, bývá mi celý dny špatně a někdy mi je v pohodě. Chci se vás zeptat na vaše názory co by to mohlo být.
Tady je fotka jaký mám bříško teď ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer všem maminkám. Měla bych prosbu, s přítelem se snažíme o miminko skoro půl roku, včera jsme to s přítelem dělali všechno bylo v pohodě a dneska mě bolí v podbřišku. Nemůžu skoro chodit a musím si opatrně sednout aby to moc nebolelo. Test si dělám každý měsíc 4 před MS ale pořád jedna čárka, začíná se mi kulatit bříško, mám ho tvrdý ale MS dostávám normálně akorát minulý měsíc jsem je dostala o 10 dni dřív a skončily mi za 4 dny. A měla jsem 2 dny strašný křeče, skoro jsem brečela bolestí. Přítel mě pozoroval a řekl mi že se mi strašně zvětšila prsa, bývá mi celý dny špatně a někdy mi je v pohodě. Chci se vás zeptat na vaše názory co by to mohlo být.Tady je fotka jaký mám bříško teď
Určitě víš, jak se na emiminu odlišují anonymy, že?
Dobrý den přítel se do mě poprvé udělal měli sme první sex můžu otěhotnět hned na poprvé děkuji za odpověď sem tu nová oba totiž nevíme jestli se do mě udělal nebo ne
@Natalka37373763 jo, můžeš být těhotná a kupodivu to nijak nesouvisí s tím, že jsi tady nová ![]()
@stinga No nemusíte být hned arogantní třeba kamarádka mi říkala že se do ní její kluk taky udělal a nebyla těhotná
@Natalka37373763 píše:
Dobrý den přítel se do mě poprvé udělal měli sme první sex můžu otěhotnět hned na poprvé děkuji za odpověď sem tu nová oba totiž nevíme jestli se do mě udělal nebo ne
Ano, ze sexu se může otěhotnět, učivo zákl. školy.
Mohu se zeptat, kolik vám je roků, že ani nepoznáte s přítelem, jestli se udělal? ![]()
@free333 Já se ptám protože kamarádka mi říkala že se do ní udělal a nebyla těhotná my sme měli první sex tak jestli můžu hned jako otěhotnět při prvním sexu
@Natalka37373763 píše:
@free333 Já se ptám protože kamarádka mi říkala že se do ní udělal a nebyla těhotná my sme měli první sex tak jestli můžu hned jako otěhotnět při prvním sexu
Podruhé píšu : „ano, můžeš otěhotnět při sexu“.
@Natalka37373763 píše:
@free333 A to ihned při prvním jo
Samozřejmě, pokud je to kolem ovulace a uvolnilo se vajíčko a potkalo spermii.
@free333 ovulaci mám mít až za 2 dní tedy ve středu a sex sme měli včera