Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky tak nebuďte hnusný, my třeba nepoužíváme žádnou ochranu 7let a těhotná nejsem. Když nechci, neotěhotním, protože znám perfektně svůj cyklus, a to ani neřešíme přerušování, ale zkrátka v plodné dny to jde mimo. Otěhotnět z preejakulátu je v podstatě nepravděpodobné, to už bych musela být těhotná x-krát za ty roky.
@SlečnaDahlia píše:
Tak to budeš jenom trošku těhotná.
No jo, ale pak dostane jen trochu rodičáku a mateřské ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Před 3 dnama jsem měla nechránění sex s přítelem. A ten se trošku nejspíš do mě udělal. On tvrdí že ne ale vím že ze mě něco vyteklo ale. Hodil mi to i na břicho. Antinu neberu. Je možné otěhotnět? Asi blbá otázka byl to do mě první střik. A zbytek na mě děkuji z odpověď
Mno ty kjávo
to je slušnej material
jojo můžeš bejt trošku těhotná ![]()
@zakladatelka: nenech se stresovat, zhruba za 9 měsíců pak to trošku těhotenství samo odezní …
Nejvíc na tom nase.re, že jste mohli klidně sexovat až do konce (mohl to do tebe nastříkat všechno) a byli byste na tom úplně stejně.
@Zabatko píše:
Holky tak nebuďte hnusný, my třeba nepoužíváme žádnou ochranu 7let a těhotná nejsem. Když nechci, neotěhotním, protože znám perfektně svůj cyklus, a to ani neřešíme přerušování, ale zkrátka v plodné dny to jde mimo. Otěhotnět z preejakulátu je v podstatě nepravděpodobné, to už bych musela být těhotná x-krát za ty roky.
Jo, jenže ty svůj cyklus znáš. Zakladatelka sedí dost těžko, když si myslí, že když se udělat trošku tak nemůžete být v tom.
@jessikka píše:
Jo, jenže ty svůj cyklus znáš. Zakladatelka sedí dost těžko, když si myslí, že když se udělat trošku tak nemůžete být v tom.
Já bych řekl, že zakladatelka NEmyslí.
@Zabatko V podstatě nepravděpodobné. Jen ve svém okolí znám dva páry, které praktikovaly přerušovanou soulož a nějak se zadařilo. ![]()
@hadraplanka píše:
@Zabatko V podstatě nepravděpodobné. Jen ve svém okolí znám dva páry, které praktikovaly přerušovanou soulož a nějak se zadařilo.
Jj, také takové znám. Ale také znám takovou, která machrovala, jak to mají vymakaný … ale když pak plánoval klona, tak zjistili, že je neplodná ![]()
@Tichošlápek píše:
Tys nikdy neslysela - stačí kapka a už to capká?ale asi by to těhotenství nevadilo, když se nechranite a ani jsi nebezela pro postinor
To je pěkný
Já znám: “Stačí kapka a si taťka”
![]()
No tak tvoje nervy bych ted nechtela mit holka.. kdyz vim, ze je pro me tehotenstvi problem, tak se chranim ne
ja tez otehotnela z toho, ze to partnerovi trosku ujelo a to jsem mela mit davno po ovulaci, ale ocividne tomu tak nebylo. Akorat pro nas pripadne tehotestvi neni problem, takze si muzeme dovolit takhle riskovat
Dobrý večer, jsem tady nová a chci se zeptat. Přítel se do mě udělal a když jsem šla na WC tak na toaleťáku byl malý náznak krve. Tak se chci jestli nemůžu otěhotnět?
@Anonymní píše:
Dobrý večer, jsem tady nová a chci se zeptat. Přítel se do mě udělal a když jsem šla na WC tak na toaleťáku byl malý náznak krve. Tak se chci jestli nemůžu otěhotnět?
Po sexu se může otěhotnět, ano.