Trpím při uspávání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
645
25.9.24 13:50

@Petr-33 Jenže ono může řvát i na těch rukách, že. Navíc je to argument, který prostě nemá řešení, těžko sousedi zabijí dítě, abys měla ticho. A ne, vyřvání netrvá hodinu, případně se k tomu může začít propracovávat přes den, kdy jsou sousedi v práci, co já vím. Nejsem jediná, kdo tu psal, že je jednoduší se řídit podle mimina než si vytvářet vlastní vzorce a režimy a obhajovat to tím, že jinak to nejde nebo že máš takové dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.24 14:41

@Zeoli za názor dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.24 14:42

@Amalthea jasný ale ne tak často jak bych chtela.

• Citovat
  • Upravit
Leontodon
25.9.24 17:21

Když máš problém s miminkem, tak dávej staršího na spaní normálně do školky :nevim:. A s tím nošením a musí, jsem po dvou císařech a fakt jsem se d ětmi nemohla tahat. Pochopili obě hodně rychle, že nějaké dlouhé nošení a houpání se nekoná. Už to někdo psal přede mnou - co zkusit si sednout s dítětem v náručí? Starší by byl ve školce, mimčo by tvou blízkost mělo a ty se nedstřelíš hned na začátku. :kytka:

Nebo zkusit tatínka. Ne všichni jsou marní :D.

Případně pokud tolik řve - nemá zdravotní problém?

• Citovat
  • Upravit
4465
25.9.24 18:57

A zkusila jsi zavinování? Moje mladší to milovala. Zavinovala jsem do velké pleny a byla tak hrozně spokojená i krásně sama usnula. Snad do půl roku. No a pak spala v kočáru cestou do školky se starší a cestou ze školky, na nákup, či na hřiště. Musela, nemohla jsem všechno nechat tak a houpat celý den mimino.
Starší vyloženě nesnášela, když jí někdo houpal a uspával, řvala jak vzteklá. Usnula si sama v postýlce, když jsem jí hladila na hlavičce. Co dítě, to originál. Zkusila bych všechno, být tebou. Hlavně ten kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8658
25.9.24 20:13
@Anonymní píše: Více

no já nevím, podle mě by dítě s výjimkou nějakého extrémního počasí mělo chodit denně ven, klidně i dvakrát. „Vyvětrané“ pak i bude lépe spát. Ale možná se pletu, já chodila s oběma pořád, s druhým cestou do školky/ze školky atd. Že je starší líné chodit, by byl jen impuls k tomu ho trochu prohnat, však nejde o vzdálenost, ale o ten pobyt venku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
27.9.24 03:58

Úplně rozumím, malý měl taky složité období ze začátku. Co nám pomohlo, byla bílá hudba a jemná masáž před spaním. Zkus se určitě podívat i na polštářek s levandulovou esencí 😊.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510