Trvalé bydliště na městském úřadě v jiném kraji

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101956
4.1.13 17:31
@Steel píše:
http://www.weblog.rider.cz/…it-a-proc-nePokud má pas, lze zrušit Trvalé místo pobytu a pak si ho znovu vyjednat jinde. Jen odevzdá občanku (dokonce to může udělat i poštou), přihlásí se tam, kde teď bydlí a zažádá si tam o občanku.

Nejde, pokud si ten odkaz, který dáváš četl pozorně… po opětovném přihlášení to bude zase ohlašovna v místě, kde byl TP naposled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Steel
7.1.13 18:46

Aha, máte pravdu. Takže jediná cesta je pak sehnat někoho, kdo vás k sobě na měsíc (možná i kratší dobu) přihlásí, v novém místě bydliště a pak se odhlásit? Pak byste spadla na místní „přihlašovnu“, pokud to mu správně rozumím.

• Citovat
  • Upravit
101956
8.1.13 00:01

Jo, přesně tak :-) defacto stačí, když je to přihlášení na jeden den a hned druhý je možno se odhlásit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.9.14 20:38

Prosím o radu

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Je mi 19 let, chci se nastěhovat k příteli, ale majitel bytu, ve kterém přítel bydlí, mi tam nechce zapsat trvalé bydliště. Rodiče mi řekli, že jestli k příteli půjdu bydlet, tak mi trvalý pobyt u nich zruší. Takže budu úředně bezdomovec? Nebo jak to chodí? V tomhle si připadám ztracená :(. Předem mockrát děkuji za jakoukoliv odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí