Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, chtěla jsem se vás zeptat na vaše zkušenosti s príjmačkama na pedak na UPOL. Chci si zkusit podat přihlášku a tak se vás chci zeptat jestli jste se na test nějak připravovali (třeba přečetli doporučenou literaturu
) nebo jste to „nechali náhodě“?? ![]()
Nevím, jak UPOL, ale MUNI má online TSP nanečisto. Můžeš si to pořád dokola zkoušet. Ale u Pdf bych se nebala, tam není složité se dostat. Minimálně na MUNI, ale o UPOL jsem slyšela to stejně. Na jaky obor se budeš hlásit? Ja o tom taky uvazuju.
@chaela prave ze upol ma cvicne testy jen na ff… na pdf jsem nasla jen jeden ukazkovy
… chci zkusit bud vychovu ke zdravi + cestina nebo vychovu ke zdravi + spolecenske vedy
o cem uvazujes ty??… Byla jsem vcera na DOD a musim rict ze me to moc nadchlo ![]()
@Kamuli já jsem. myslela, že TSP jsou stejný na všechny obory a je pak jen jiná požadovaná úspěšnost. Ale asi je to jinak, než na MU. Já jsem přemýšlela o ucitelstvi na první stupeň, ale odrazuje mě, že je to na 5 let. Já už jednu VŠ mám a k tomu 3 děti a potřebovala bych ideálně něco tříletého. Jenže z triletych oboru že ke vždy bude jen asistent (ucitele, logopedka, speciálního pedagoga.. ). Tak ještě zkouším hledat.
Je to nejlehčí fakulta, podle toho ty přijímačky taky vypadají. Pokud jsi aspoň průměrně inteligentní, tak bych se nebála. Od nás z gymplu šli na PedF ti nejslabší a dostali se tam všichni. Dokonce to všichni i dokončili.
@chaela taky jsem si to myslela, ale je to tam udelane jinak nez na MU… teda alespon jsem to tak pochopila
i podle toho co jsem cetla na internetu ![]()
@Froseth no doufam ze uplne tupa snad nejsem, ale sem typ cloveka co je rad kdyz se muze nejak pripravit ![]()
@Kamuli Dám ti přátelskou radu, zkus nejdříve nahlédnout do PČP. Chceš studovat češtinu, ale interpunkce je ti téměř cizí. S takovou češtinou bys neuspěla ani na střední škole. Student/absolvent VŠ by měl mít písemné vyjadřování na úrovni, o to víc, když chce studovat češtinu. Hodně zdaru ![]()
@Froseth no dekuji za radu, ale pisu na telefonu a nejsem zvykla zdlouhave vypisovat s hacky a carkami
samozrejme kdyz pisu „normalni“ dulezitou zpravu tak vsechno pouzivam… Znam i hodne ucitelu a ucitelek, kteri pisi stejne jako ja ![]()
Hlásila jsem se tam na 5 oborů na pdf a na všechny mě vzali. Přípravu jsem nedělala. Tolik k tomu..
@Anonymní píše:
Hlásila jsem se tam na 5 oborů na pdf a na všechny mě vzali. Přípravu jsem nedělala. Tolik k tomu..
Děkuji za informaci ![]()