Tuková kulička, vřed, nebo něco jiného?

Anonymní
10.10.13 21:29

tukova kulicka,vred,nebo co to je??

Ahojky holky.mam na zadech neco jakoby tukovou kulicku.nebo neco takovyho.pred asi trema rokama jsem byla jednu vyrezavat a prijde mi ti podobny.neco jsem tam citila, tak jsem se ptala manzela a ten mi rekl jen, ze tam mam takovou tu cernou tecku.tak ja ok..pak jsem byla u mamky a ona mi to zmackla a vylezlo z toho neco bilyho, jako tuk, nebo hnis..nevim..ale ta jakoby kulicka zmizela..nemate nektera podobnou zkusenost, co by to mohlo byt??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3175
10.10.13 21:31

Bedar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
10.10.13 21:32

Taky mi to zni jako klasicky bedrich. Docela cumim, ze sis dala praci se sepsanim dotazu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
10.10.13 21:36

Může to být beďar, nebo mílie-to není hnis jako u beďara, ale tuk.
Manžel takto vyoperoval své matce též na zádech :poblion: tukovou kuličku velikosti menšího hrášku. Nařízl skalpelem a vymáčkl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.13 21:44

Bedar??to jste me pobavily:DD.ne,ten to neni.ten hnis, bo co to je, jde jakoby zevnitr z kuze. i ta kulicka byla vevniyr.ne na povrchu..:)

• Citovat
  • Upravit
13114
10.10.13 22:02
@Anonymní píše:
Bedar??to jste me pobavily:DD.ne,ten to neni.ten hnis, bo co to je, jde jakoby zevnitr z kuze. i ta kulicka byla vevniyr.ne na povrchu..:)

podkožní bědar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.13 22:07

Já bych spíše řekla že je to Atherom :) Laicky ucpaná mazová žlázka :) Klidně si to tam roste :) Po vymačkaní leze bílý jakoby hnis, ale je tužší… Dá se vymačkat, může ale zůstat ten „kořen“ nebo jak to nazvat a začne narůstat znova :) Může se i zanítit a pak se to řeší chirurgicky :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.13 22:20
@Anonymní píše:
Já bych spíše řekla že je to Atherom :) Laicky ucpaná mazová žlázka :) Klidně si to tam roste :) Po vymačkaní leze bílý jakoby hnis, ale je tužší… Dá se vymačkat, může ale zůstat ten „kořen“ nebo jak to nazvat a začne narůstat znova :) Může se i zanítit a pak se to řeší chirurgicky :)

Jo, to zni jako ono..mrknu na net, diky

• Citovat
  • Upravit
3175
10.10.13 22:21
@Anonymní píše:

Tak pokud tam byla cerna tecka, tak to bych rekla, ze je to to stejne co uhry na tvari. Proste zaneseny kozni por :nevim: Muj to miva na zadech taky a obcas mu to vymackavam a vypada to presne jak popisujes. Jakoby pod kuzi kulicka a vyleze ven tuhy bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.13 22:34
@jakuve píše:
Tak pokud tam byla cerna tecka, tak to bych rekla, ze je to to stejne co uhry na tvari. Proste zaneseny kozni por :nevim: Muj to miva na zadech taky a obcas mu to vymackavam a vypada to presne jak popisujes. Jakoby pod kuzi kulicka a vyleze ven tuhy bordel.

A tvori se mu to tam i po vymacknuti znova?

• Citovat
  • Upravit
3175
10.10.13 23:08

Jak kdy :think: Pokud si toho vsimnu az je to vetsi, tak vetsinou se mi asi nepodari to vymacknout cele. On je uz pak mrzutej, ze se mu tam furt vrtam. Pak se to tam udela. Ale pokud to chytnu v pocatku, kdy je na kuzi jen cerna tecka, tak vymacknu jen tu tecku s takovou malinkou pevnou bilou kulickou. A pak se to uz na stejnem miste neudela. Sorry za podrobny popis, pokud to nekomu prijde nechutne :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.13 08:15
@jakuve píše:
Jak kdy :think: Pokud si toho vsimnu az je to vetsi, tak vetsinou se mi asi nepodari to vymacknout cele. On je uz pak mrzutej, ze se mu tam furt vrtam. Pak se to tam udela. Ale pokud to chytnu v pocatku, kdy je na kuzi jen cerna tecka, tak vymacknu jen tu tecku s takovou malinkou pevnou bilou kulickou. A pak se to uz na stejnem miste neudela. Sorry za podrobny popis, pokud to nekomu prijde nechutne :oops: :lol:
:mrgreen: a boli ho to? me vubec..ani kdyz mi do toho mamka vrta..
  • Citovat
  • Upravit
3175
11.10.13 08:47

Ne ne, mu je jen neprijemny, ze se mu tam vrtam. On celkove trpi na ucpavani poru jak na tvari, tak i na tech zadech a jednou za cas mu vymacknu vsechno a stve ho, ze mi musi dvacet minut drzet :mrgreen: Kdybych mu nerekla, ze tam neco ma, tak to ani nevi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.13 14:12

Jak jsem říkala atherom :) ___ kolegyně zamnou řekla laicky zanesený kožní por :D Ono to tam zůtává ten zanesený kořen v podkoží a proto se to tam tvoří stále a stále… bolet to začne až kdyby seto zanítilo :) ___ Jedině mačkat a mačkat a mačkat :) Můj chlap to má taky na zádech a mučím mu to už 4-tým rokem :D Jelikož jsem dělala na chir. ambulanci tak tam lidi chodili až opravdu s tím zánětem a šli so odstranit ten zanesený kořínek, pak už se jim to nevracelo :)

• Citovat
  • Upravit
3
8.2.14 22:26

Holky je to ono zrovna dnes mam po zakroku, zitra kontrola uz ted se bojim ale snad se ta potvora uz neobevi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí