Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, je tady někdo, kdo rád sleduje tur. seriály na tv Doma? Já se na ně dívám docela dlouho. Nejdříve jsem se začala dívat na Láska a trest a pak už na každý, který nasledoval. A tet se dívám na poslední díly Ferihy a už se těším na další. Myslím, že se jmenuje Zakázaná láska. A co vy taky se vám ty seriály líbí jako mi? Pokud jo, tak se přidej. ![]()
Pošlu Ti svého turka a budeš mít seriál na živo. Na ten v TV pak nebudeš mít náladu ![]()
@gabana11
chlapa turka, tím pádem i syna napůl turka. Ale toho Ti nedám. Z toho si vychovám normálního chlapa sama ![]()
@trpaslinka aha, a manžel není normalní? To né a mé iluze jsou pryč. ![]()
@gabana11 manzel je turek.
Vesnickej turek. To mluvi snad za vse ![]()
Fakt se tady nenajde s kým bych pokecala o seriálech? Já telenovely nikdy moc nemusela, ale ty turecké se mi nějak líbí. Ale ta Feriha mě tak naštvala, že to tak blbě zkončilo.
@Kobliha51 Krásní jsou to zase jo. Já říkala mému chlapovi, že pojedeme na dovču do Turecka a že mě stačí jednosměrná letenka a že on na tom ušetří. ![]()
@gabana11 ja nevim, jaci jsou muzi v tureckych serialech.
Jak rikam, ja to mam nazivo
@gabana11 píše:
Fakt se tady nenajde s kým bych pokecala o seriálech? Já telenovely nikdy moc nemusela, ale ty turecké se mi nějak líbí. Ale ta Feriha mě tak naštvala, že to tak blbě zkončilo.
Někde jsem četla, že měla smlouvu na jinej film a proto ji museli zabít, aby mohla jít točit jinam.
@Kobliha51 to mě taky napadlo, protože takový konec v romantickém seriálu jsem fakt nečekala. Ale pokud to tak bylo, tak to klidně mohlo skončit tou jejich svatbou a tečka.
@gabana11 píše:
@Kobliha51 to mě taky napadlo, protože takový konec v romantickém seriálu jsem fakt nečekala. Ale pokud to tak bylo, tak to klidně mohlo skončit tou jejich svatbou a tečka.
No jo Turci. Oni jsou trochu pomalejší a než jim došlo, že už to nestihnou natočit, tak to pak museli vzít hopem. Já na to předem koukala na You Tube a byla jsem z toho úplně zmatená, jelikož neovládám řeč a tak jsem to nemohla pochopit, jak Feriha žije, pak je svatba, smrt a pak to pokračuje. Tak jsem se na sledování seriálu vykašlala a koukám až teď na tu další část.
No mě to naštvalo, že to tak skončilo. Ale dívám se dál a jsem velice zvědavá jak to tet dopadne.