Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lístečka ne, bydlime v Anglii. To ale nic nemeni na jeho povaze.
Je tady někdo, kdo sledoval Ferihu? Co říkáte na ten poslední díl? Já jsem to vůbec nepochopila a docela zklamání. ![]()
Zdravím, taky se dívám na turecké seriály a protože nikdy nevydržím do dalšího dílu začala jsem se dívat na seriály v ruštině. Teď momentálně se dívám na Špinavé peníze a láska s Enginem a Tubou.Jsem u 36 části. Je to super seriál/kriminální + jak jinak s Enginem romantika. Mám to na youTube a dívám se i na 5 dílů za sebou. Samozřejmě jako ve Fatmagul Engin i když vypadá jinak super. Dejte si v možnostech překlad do ruštiny nebo ang.je to tam od 1 dílu. Seriál Zakázaná láska s Fatmagul si stahuji do NTB a nechávám si jej na chatu k podívání. Ten běží taky na Doma, ale taky špatně dopadne.Moje neteř taky žije s Turkem tady v Praze už 8 let a v pohodě. Zdravím ![]()
Fatmagul mám celých 160 dílů ve slovenštině na 20 DVD. Pouštím si jej když vařím. Zdravím
Ahoj, já sleduji turecké seriály téměř pravidelně - teď jde Zakázaná láska. ![]()
@Alllena Ta Zakázaná Láska mně nezaujala… Ahoj, já sleduji turecký seriál Emanet s tureckým hercem Mehmet Akif Alakurt kterého můžete znát z telenovely Sila. Přikládám obrázek a oživuji diskusi. Doufám že se tu někdo z vás připojí a bude moci podiskutovat o tureckých seriálech či Turecku. Má sestřenice má manžela z Turecka a žijí spolu v Istanbulu.
Zdravím příznivce seriálů. Já sleduji seriál Zakázaná láska, a protože vím, jak dopadne, tak mě to aj mrzí, že vím final.
Prosim vas stahovala sem si na uloz to serial Ferihu a skoncilo to uz dilach 159-160 a dalsi se mi tam neukazuje poradite mi proc kdyz to jeste pokracuje dekuji
Ahojte všichni, na seriál Zakázaná láska se musíš zadívat. Já jsem ho zpočátku taky moc nemusela, ale asi po 5 dílu se mi začal líbit. Je to tam zamotané, ale ta pointa zakázané lásky tam opravdu je. Já jsem těm dvěma milencům svým způsobem fandila, opravdu láska až za hrob a tak to i skončí.
No škoda. Teď jsem zvědavá, na co se budeme dívat dále. Turecké seriály sleduji pravidelně a všechny se mi líbily, ale Tisíc a jedna noc nejvíce. ![]()
Ahojky, turecké seriály jsem nikdy nemusela, ale jednou když měl manžel noční a v televizi nic pořádného koukla jsem na Pomsta nebo láska byl to asi 25 díl a od té doby závislost
Chudák manžel pokaždé seděl v kuchyni, protože jsem ho nepustila k televizi a jeho to nebaví
Před pár dny jsem našla všechny díly na youtube a tak chudák čtyři dny v kuse měl Nelču na krku sám, protože maminka musela koukat a už jsem u 110 dílu
![]()
@gabana11 píše:
Ahoj, je tady někdo, kdo rád sleduje tur. seriály na tv Doma? Já se na ně dívám docela dlouho. Nejdříve jsem se začala dívat na Láska a trest a pak už na každý, který nasledoval. A tet se dívám na poslední díly Ferihy a už se těším na další. Myslím, že se jmenuje Zakázaná láska. A co vy taky se vám ty seriály líbí jako mi? Pokud jo, tak se přidej.
docela si mě na to naladila. Já se dívala kdysi, na ten dlouhý seroš v normální tv, už nevím jaký program a jak se to jmenovalo, to s tím Onurem, ale moc se mi to líbilo, krásní chlapi, galantní, neprofláklé tváře těch našich herců a herek - zlatokopů, už i jen proto nemůžu náš seroš vidět ani chvli…
@redbulka píše:
docela si mě na to naladila. Já se dívala kdysi, na ten dlouhý seroš v normální tv, už nevím jaký program a jak se to jmenovalo, to s tím Onurem, ale moc se mi to líbilo, krásní chlapi, galantní, neprofláklé tváře těch našich herců a herek - zlatokopů, už i jen proto nemůžu náš seroš vidět ani chvli…
tisíc a jedna noc
jsem na to chodila vždycky koukat s babičkou
Dobry den,
muzu se prosim zeptat, kde koukate nadalsi dily Feriha? Posledni dil byl, ze umrela na te svatbe. Dekuji mnohokrat. Lucia ![]()