Turecké seriály - TV Doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12185
22.1.15 21:21

@Lístečka ne, bydlime v Anglii. To ale nic nemeni na jeho povaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
23.1.15 13:29

@zoe546 i já se na to myslím dívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
31.1.15 13:36

Je tady někdo, kdo sledoval Ferihu? Co říkáte na ten poslední díl? Já jsem to vůbec nepochopila a docela zklamání. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.3.15 09:57

turecké seriály-Engin Akyurek

Zdravím, taky se dívám na turecké seriály a protože nikdy nevydržím do dalšího dílu začala jsem se dívat na seriály v ruštině. Teď momentálně se dívám na Špinavé peníze a láska s Enginem a Tubou.Jsem u 36 části. Je to super seriál/kriminální + jak jinak s Enginem romantika. Mám to na youTube a dívám se i na 5 dílů za sebou. Samozřejmě jako ve Fatmagul Engin i když vypadá jinak super. Dejte si v možnostech překlad do ruštiny nebo ang.je to tam od 1 dílu. Seriál Zakázaná láska s Fatmagul si stahuji do NTB a nechávám si jej na chatu k podívání. Ten běží taky na Doma, ale taky špatně dopadne.Moje neteř taky žije s Turkem tady v Praze už 8 let a v pohodě. Zdravím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.3.15 10:02

Fastmagul na DVD

Fatmagul mám celých 160 dílů ve slovenštině na 20 DVD. Pouštím si jej když vařím. Zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.3.15 23:37

Ahoj, já sleduji turecké seriály téměř pravidelně - teď jde Zakázaná láska. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.3.15 23:41

Jojo, sledovala jsem Ferihu pravidelně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.15 10:07

@Alllena Ta Zakázaná Láska mně nezaujala… Ahoj, já sleduji turecký seriál Emanet s tureckým hercem Mehmet Akif Alakurt kterého můžete znát z telenovely Sila. Přikládám obrázek a oživuji diskusi. Doufám že se tu někdo z vás připojí a bude moci podiskutovat o tureckých seriálech či Turecku. Má sestřenice má manžela z Turecka a žijí spolu v Istanbulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.6.15 12:17

Ahojte

Zdravím příznivce seriálů. Já sleduji seriál Zakázaná láska, a protože vím, jak dopadne, tak mě to aj mrzí, že vím final.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.15 20:17

turecky serial

Prosim vas stahovala sem si na uloz to serial Ferihu a skoncilo to uz dilach 159-160 a dalsi se mi tam neukazuje poradite mi proc kdyz to jeste pokracuje dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.6.15 23:37

Ahojte všichni, na seriál Zakázaná láska se musíš zadívat. Já jsem ho zpočátku taky moc nemusela, ale asi po 5 dílu se mi začal líbit. Je to tam zamotané, ale ta pointa zakázané lásky tam opravdu je. Já jsem těm dvěma milencům svým způsobem fandila, opravdu láska až za hrob a tak to i skončí. :,( No škoda. Teď jsem zvědavá, na co se budeme dívat dále. Turecké seriály sleduji pravidelně a všechny se mi líbily, ale Tisíc a jedna noc nejvíce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
28.3.16 16:20

Ahojky, turecké seriály jsem nikdy nemusela, ale jednou když měl manžel noční a v televizi nic pořádného koukla jsem na Pomsta nebo láska byl to asi 25 díl a od té doby závislost :D Chudák manžel pokaždé seděl v kuchyni, protože jsem ho nepustila k televizi a jeho to nebaví :mrgreen: :mrgreen: Před pár dny jsem našla všechny díly na youtube a tak chudák čtyři dny v kuse měl Nelču na krku sám, protože maminka musela koukat a už jsem u 110 dílu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
redbulka
28.3.16 16:23
@gabana11 píše:
Ahoj, je tady někdo, kdo rád sleduje tur. seriály na tv Doma? Já se na ně dívám docela dlouho. Nejdříve jsem se začala dívat na Láska a trest a pak už na každý, který nasledoval. A tet se dívám na poslední díly Ferihy a už se těším na další. Myslím, že se jmenuje Zakázaná láska. A co vy taky se vám ty seriály líbí jako mi? Pokud jo, tak se přidej. :D

docela si mě na to naladila. Já se dívala kdysi, na ten dlouhý seroš v normální tv, už nevím jaký program a jak se to jmenovalo, to s tím Onurem, ale moc se mi to líbilo, krásní chlapi, galantní, neprofláklé tváře těch našich herců a herek - zlatokopů, už i jen proto nemůžu náš seroš vidět ani chvli…

• Citovat
  • Upravit
441
28.3.16 18:38
@redbulka píše:
docela si mě na to naladila. Já se dívala kdysi, na ten dlouhý seroš v normální tv, už nevím jaký program a jak se to jmenovalo, to s tím Onurem, ale moc se mi to líbilo, krásní chlapi, galantní, neprofláklé tváře těch našich herců a herek - zlatokopů, už i jen proto nemůžu náš seroš vidět ani chvli…

tisíc a jedna noc :) jsem na to chodila vždycky koukat s babičkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.3.16 15:14

Dobry den,

muzu se prosim zeptat, kde koukate nadalsi dily Feriha? Posledni dil byl, ze umrela na te svatbe. Dekuji mnohokrat. Lucia :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí