Tušení na kvasinky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6050
13.2.15 22:09

:think: Tak já jsem asi blbě pochopila dotaz. Myslela jsem, že se zakladatelka ptá, zda se můžou dostat ze předu dozadu. Což bych řekla, že ne :nevim: Zato naopak samozřejmě ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
13.2.15 22:11
@střepina píše:
Kvasinky mužou být na kuži, ve vlasech, tak proč ne u řitního otvoru, ještě jsem o tom neslyšela, ale asi by to chtělo doktora, jinak je to problém ve střevech, překyseleného organismu, omezit kávu, alkohol, nasadit syrový česnek, zelí, cibuli, kefír, banány, od té doby co jím každý den syrový česnek, kvasinky zmizely samy :dance:
:pankac: Lidé moc česnek nejedí a to je chyba. Já ho cpu všude, i tam kam nepatří :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
14.2.15 08:36
@natyber píše: :pankac: Lidé moc česnek nejedí a to je chyba. Já ho cpu všude, i tam kam nepatří :lol:
:palec: :palec: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.15 00:20

Syrový česnek? To si teda užiju :D Ale stejně jsem z těch odpovědí, i když za ně děkuju, trochu zmatená. Nikdy jsem takový problém neměla, ani „vepředu“ ani "vzdadu :zed: stydím se s tím jít k dr. :zed:

• Citovat
  • Upravit
6050
20.2.15 00:24

Zabal si stroužek do nějaké dobré kvalitní šukny, to pak chutná jedna báseň ;) No, pokud tě to bude trápit delší dobu, tak ti asi nic jiného nezbude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí