Tvaroh se přepočítává jako jogurt?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kdyz tu nekdo zalozi diskusi, musi snad pocitat s tim, ze to ostatni budou komentovat, a ze se najdou i nazory/pohledy, ktere budou opacne.
je mi jedno, proc to resi. jen jsem napsala svuj nazor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucie.t píše:
kdyz tu nekdo zalozi diskusi, musi snad pocitat s tim, ze to ostatni budou komentovat, a ze se najdou i nazory/pohledy, ktere budou opacne.
je mi jedno, proc to resi. jen jsem napsala svuj nazor.
Tak to je přesné! Jinými slovy: vím o tom kulový, ale camrat umím (a budu) do všeho, jen abych byla vidět (škoda že nejde i slyšet…
).
Pak nemají mít diskuse s prostým dotazem padesát stránek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marjanka píše:lucie.t píše:
je mi jedno, proc to resi. jen jsem napsala svuj nazor.Tak to je přesné! Jinými slovy: vím o tom kulový, ale camrat umím (a budu) do všeho, jen abych byla vidět (škoda že nejde i slyšet…
Pak nemají mít diskuse s prostým dotazem padesát stránek…).
Vím o tom kulový… Aha. Já myslela, že v těchto věcech stačí zapojit šedou kůru mozkovou a ne stupidně se držet jistých tabulek, které stejně za pár let přijdou s jinými a mnohdy diametrálně odlišnými tvrzeními…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zakladatelka neřeší bede mu to stačit,ale nebude toho o gram víc.
Dnešní doba vychovává tabulkové děti co mají předepsanou váhu a běda běda o gram víc. To už se do očkováku píše nepřimněřená výživa.
Moje dcera je velký jedník a když mi řekne dáš mi o knedník víc tak jí přece neřeknu ne nedám, nevešla by ses DR do tabulek. Moje dcera mněla v roce 12kg a byl problém proto to píšu. Zakladatelka by se mněla řídit trochu rozumem.
Můj případ: bojuju s nadváhou a znova se učím jíst tak, abych do těla nedávala víc, než potřebuje. A zjišťuju, že spousta zlozvyků, které mi to teď komplikují, pramení právě v dětství - v tom knedlíčku navíc, který sice nepotřebuju, ale mám na něj chuť. Takže nejsou to tabulky, o co tu jde, ale zvyky, které dětem vštěpujeme. Chápu, že to někdo neřeší, ale pak ať si své rady a tzv. „rozumy“ nechá pro sebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ester13 píše:
Vím o tom kulový… Aha. Já myslela, že v těchto věcech stačí zapojit šedou kůru mozkovou a ne stupidně se držet jistých tabulek, které stejně za pár let přijdou s jinými a mnohdy diametrálně odlišnými tvrzeními…
Jak je vidět z téhle diskuse, šedou kůru mozkovou máme každá evidentně jinou
Ačkoli si myslím své, nikdy bych si nedovolila tvrdit, že ta moje má víc gyrů než tvá či zakladatelčina, víš? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marjanka píše:Ester13 píše:Jak je vidět z téhle diskuse, šedou kůru mozkovou máme každá evidentně jinou
Vím o tom kulový… Aha. Já myslela, že v těchto věcech stačí zapojit šedou kůru mozkovou a ne stupidně se držet jistých tabulek, které stejně za pár let přijdou s jinými a mnohdy diametrálně odlišnými tvrzeními…Ačkoli si myslím své, nikdy bych si nedovolila tvrdit, že ta moje má víc gyrů než tvá či zakladatelčina, víš?
Nic takového netvrdím, ale zdá se mi, že ji mnohdy nezapojujeme (samozřejmě já i mnohé jiné)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro příště,až budete chtít měřit mléko: víte,kolik ho má v sobě Kinder čokoláda?
PLNOU SKLENICI ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
berry4 píše:
Pro příště,až budete chtít měřit mléko: víte,kolik ho má v sobě Kinder čokoláda?
PLNOU SKLENICI
A Berry je tam polo, nebo plnotučný?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
berry4 píše:
PLNOU SKLENICI
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pesee23 píše:berry4 píše:
PLNOU SKLENICI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KDYŽ DÁŠ PŮL TABULKY,TAK POLO,KDYŽ CELOU,TAK PLNO,TO JE PŘECE JASNÝ NE ? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
berry4 píše:Pesee23 píše:KDYŽ DÁŠ PŮL TABULKY,TAK POLO,KDYŽ CELOU,TAK PLNO,TO JE PŘECE JASNÝ NE ?berry4 píše:
PLNOU SKLENICI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no vidíš… To mě nenapadlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
berry4 píše:
PLNOU SKLENICI
Dobrýýýý
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pesee23 píše:berry4 píše:no vidíš… To mě nenapadloPesee23 píše:KDYŽ DÁŠ PŮL TABULKY,TAK POLO,KDYŽ CELOU,TAK PLNO,TO JE PŘECE JASNÝ NE ?berry4 píše:
PLNOU SKLENICI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je mooooc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Divila bych se, kdyby zakladatelka ještě někdy nějakou diskuzi založila. Hodí sem dotaz, který je pro ni důležitý a vy se jí vesměs vysmějete. Fakt úlet
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já davám 100 g tvarohu, jogurtu 125-150g. Tvyroh mě přijde sytější. Mě malý sní těch 100 g tvarohu (nebo ten jogurt) a k tomu 100-125 g přesnídávky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit