Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Papia Já to taky tak brala skoro celé těhu
Není to moc, předávkovat se tím nejde, max. budeš mít průjem.
@posibilities -diky ![]()
ten uz mam
…
a brala jsi taky tolik tablet…i v popisu je napsano ze max 6tbl na den a i v lekarne mi to rikalai-mudr rekla 8…ale to zatim neberu-prijde mi to dost ![]()
tak jsem z toho docela na nervy…
nestesti zatim netvrdne tak casto…
@Papia já jsem brala někdy 6 denně, někdy 8, podle toho jak břicho tvrdnulo. Ale rozhodně je lepší se cpát magnézkem než aby bříško hodně tvrdnulo. A jak často ti tvrdne? Ono magnézium nějak podporuje peristaltiku střev a z toho bývá ten průjem, já ho taky měla celé těhu ![]()
@posibilities
no popprve mi tvrdlo presne ve 13tt-cely den -cpala jsem se magnezkem a 3 dny opravdu lezela ono to polevilo…ted to zaclo v 15tt-mela jsem to ted v sobotu v noci-a dnes od rana tak cca 5×..
ok-tak ja si jdu zobnout 2 tabletky…radeji
diky ![]()
A už máš nějaké děti nebo je to první těhu? Určitě to raději jez, tvrdnutí někdy nemusí nic znamenat, ale magnézkem nic nezkazíš ![]()
@posibilities
nemam zadne, ale o 2 uz jsme prave prisli
…
proto ted tak vysiluju ![]()
![]()
Příspěvek upraven 11.02.13 v 15:59
Tak tím spíš opravdu jez těch osm tabletek. A můžu se zeptat co se stalo že jste o ně přišli v už tak pokročilém těhotenství? ![]()
@Papia To je mi moc líto! Tak snad tě doktor zve na kontroly častěji aby se tomu dalo tentokrát zabránit kdyby se zase náhodou něco pokazilo. Moc držím palečky!!
Ahoj, tak se přidávám, od 17tt pěkně tvrdneme
už skoro měsíc mám magnosolv 1× denně ráno, ale mám pocit, že už mi nějak nezabírá, ale kontrola u doktora OK, asi, až půjdu příště, poprosím o něco silnějšího
je to víceméně, jak kdy, jeden den dobře, jeden den špatně ![]()
@Radanka25
tak si tech sacku vypij vic, kdyz to zrovna neni ok- ja to tak taky delala…predavkovat se neda a jestli to trosku pomuze, tak jedine dobre ![]()
a koli jsi ted tt?
Ahojte, jsem v 18+3, nevim jak presne se pozna tvrdnuti bricha zda pocitove jen nebo zda i na oko zda vypoukne nejaka vast briska.. Beru femibion-tedy brala, delal mi zle druhy den neberu prechazim na mamavit(vitamin), jsem doma takze mam pohodu, zadne tahani.
K doktorovi zajdu hned zacatkem tydne, ale je sobota tak se ptam na nazory zkusenejsich. Citim tahnuti nevim zda to neni je. To, ze jsem vzdy byla spis hubenour a i ve skoro 5mesici nepocituji rapidni zmenu co se postavy tyce az na prsa samozrejme trosku brisko.. A tak nevim zda to napinani neni jen tim-ze se mi zvetsuje…
Koupila jsem vodu magnes. Ale nepocituji zmeny-mohu koupit doplnek magnes. A zacit jej uzivat jen tak treba ob den?? Pro jistotu… Neuskodim tim necemu?
Diky za nazory, fajn sobotu
Me taky zacalo tvrdnout-jsem 16tt…magnosolv jsem brala od 13tt 1× denne, ale ted mi to doktorka vymenila za magnesii lactaci-pry ten magnosolv je slaby…ted mam brat 8tbl denne

4× 2 tbl…no prijde mi to docela dost