Tvrdnutí břicha v 17. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papia
11.2.13 10:04

Me taky zacalo tvrdnout-jsem 16tt…magnosolv jsem brala od 13tt 1× denne, ale ted mi to doktorka vymenila za magnesii lactaci-pry ten magnosolv je slaby…ted mam brat 8tbl denne 8o
4× 2 tbl…no prijde mi to docela dost :think:

• Citovat
  • Upravit
IamSherlocked
11.2.13 11:04

@Papia Já to taky tak brala skoro celé těhu ;) Není to moc, předávkovat se tím nejde, max. budeš mít průjem.

• Citovat
  • Upravit
Papia
11.2.13 11:08

@posibilities -diky :hug:
ten uz mam :oops:
a brala jsi taky tolik tablet…i v popisu je napsano ze max 6tbl na den a i v lekarne mi to rikalai-mudr rekla 8…ale to zatim neberu-prijde mi to dost :think:
tak jsem z toho docela na nervy…
nestesti zatim netvrdne tak casto…

• Citovat
  • Upravit
IamSherlocked
11.2.13 11:23

@Papia já jsem brala někdy 6 denně, někdy 8, podle toho jak břicho tvrdnulo. Ale rozhodně je lepší se cpát magnézkem než aby bříško hodně tvrdnulo. A jak často ti tvrdne? Ono magnézium nějak podporuje peristaltiku střev a z toho bývá ten průjem, já ho taky měla celé těhu :oops:

• Citovat
  • Upravit
Papia
11.2.13 11:28

@posibilities
no popprve mi tvrdlo presne ve 13tt-cely den -cpala jsem se magnezkem a 3 dny opravdu lezela ono to polevilo…ted to zaclo v 15tt-mela jsem to ted v sobotu v noci-a dnes od rana tak cca 5×..
ok-tak ja si jdu zobnout 2 tabletky…radeji
diky :hug:

• Citovat
  • Upravit
IamSherlocked
11.2.13 11:34

A už máš nějaké děti nebo je to první těhu? Určitě to raději jez, tvrdnutí někdy nemusí nic znamenat, ale magnézkem nic nezkazíš ;)

• Citovat
  • Upravit
Papia
11.2.13 11:40

@posibilities
nemam zadne, ale o 2 uz jsme prave prisli :(
proto ted tak vysiluju :(
:hug:

Příspěvek upraven 11.02.13 v 15:59

• Citovat
  • Upravit
IamSherlocked
11.2.13 15:20

Tak tím spíš opravdu jez těch osm tabletek. A můžu se zeptat co se stalo že jste o ně přišli v už tak pokročilém těhotenství? :,(

• Citovat
  • Upravit
Papia
11.2.13 15:41

@posibilities
to se moc nevi…

Příspěvek upraven 11.02.13 v 15:59

• Citovat
  • Upravit
IamSherlocked
11.2.13 15:46

@Papia To je mi moc líto! Tak snad tě doktor zve na kontroly častěji aby se tomu dalo tentokrát zabránit kdyby se zase náhodou něco pokazilo. Moc držím palečky!!

• Citovat
  • Upravit
Papia
11.2.13 15:50

@posibilities
diky- no taky doufam, ze ted uz to klapne ;)

• Citovat
  • Upravit
IamSherlocked
11.2.13 15:54

@Papia Určitě jo ;)

• Citovat
  • Upravit
655
11.2.13 22:04

Ahoj, tak se přidávám, od 17tt pěkně tvrdneme :lol: už skoro měsíc mám magnosolv 1× denně ráno, ale mám pocit, že už mi nějak nezabírá, ale kontrola u doktora OK, asi, až půjdu příště, poprosím o něco silnějšího :think: je to víceméně, jak kdy, jeden den dobře, jeden den špatně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
12.2.13 07:21

@Radanka25
tak si tech sacku vypij vic, kdyz to zrovna neni ok- ja to tak taky delala…predavkovat se neda a jestli to trosku pomuze, tak jedine dobre :hug:
a koli jsi ted tt?

• Citovat
  • Upravit
668
29.11.14 10:54

Ahojte, jsem v 18+3, nevim jak presne se pozna tvrdnuti bricha zda pocitove jen nebo zda i na oko zda vypoukne nejaka vast briska.. Beru femibion-tedy brala, delal mi zle druhy den neberu prechazim na mamavit(vitamin), jsem doma takze mam pohodu, zadne tahani.
K doktorovi zajdu hned zacatkem tydne, ale je sobota tak se ptam na nazory zkusenejsich. Citim tahnuti nevim zda to neni je. To, ze jsem vzdy byla spis hubenour a i ve skoro 5mesici nepocituji rapidni zmenu co se postavy tyce az na prsa samozrejme trosku brisko.. A tak nevim zda to napinani neni jen tim-ze se mi zvetsuje…

Koupila jsem vodu magnes. Ale nepocituji zmeny-mohu koupit doplnek magnes. A zacit jej uzivat jen tak treba ob den?? Pro jistotu… Neuskodim tim necemu?
Diky za nazory, fajn sobotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky