Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky, tak uz jsem od ctvrtku v nemocnici, cipek zatim dobry, rozhaneji kapackama uz skoro pravidelne bolestive stahy, hlavne at je to dobre a mimi donosim..
mas v nemocnici pocitac? aspon nejak se da zabit cas,ze? co brisko?
nastesti od vcera mam
akorat se mi spatne pise jednou rukou. brisko tvrdne, ale neni to tak bolestive. maly je nemocny? nebo se mu jen nechce spat? ![]()
ono se mu jen tak nechtelo spat..
smal se a povidal mi, takze jsem byla nadsena
za to dnes spal cely den ![]()
A vis uz, jak dlouho si te nechaji? Delaji ti utz?
Ja jsem za tehu byla dvakrat v nemocnici s ledvinama ( pokazde tyden) a jediny co me tam bavilo, byli utz co mi delali
a fakt rychlej internet
A pohyby uz citis? ![]()
pohyby uz citim. utz delali jen ve ctvrtek pri nastupu a jeste to na me dr. neotocil, tak jsem nevidela nic
zatim vubec nevim, jak dlouho tu budu. dnes mi vytahli kanylu a budou zkouset, zda to pujde na tabletach. tak uvidime, ale uz bych byla rada doma. ale zas nejdulezitejsi pro me je, aby miminko bylo v poradku, tak uvidime. tak to je maly teda sikulka, jak je stary?
Holky,prosím o radu.Jsem v 17.týdnu a mám pocit,že mi začíná tvrdnout břicho.Jsem ale těhotná poprvé,tak nevím,možná plaším. Není to po žádné námaze,ale vždycky ráno,když se probudím…mám tvrdý podbřišek,někdy jen jednu stranu. Když se projdu,je to dobrý.Nic mě nebolí…můžete poradit?
Děkujiiii ![]()
Ahoj prominte že otvírám toto téma ale snad poradíte, jinak kontolu mam zítra ale až dnes mi došlo že to může být tvrdnutí.
Od 16tt začínám občas cítim tvrdnutí břicha (čekám první miminko) Je to jako kdyby se mi břicho nafouklo a táhne mě směrem ke stydké kosti a ztvrdne mi. Prostě jako kdyby se mi zatínali břišní svali u posilování.
Nepočítám kolikrát za den to mám.
Ale hlavně po ránu se mi to stává ještě než vylezu z postele a pak párkrát přez den. U toho mě pobolívá v kříži. Práci nemam tak že jsem doma a nenamáhám se. Pohyby zatím necítím. Břicho mi tvrdne pouze když ležím
. Nevíte co se děje? mám docela strach ze zítřejší poradny. ![]()
Nevíte aspon jak si ulevit od toho tvrdnutí? je to celkem nepříjemé.
@Anonymní píše:
Nevíte aspon jak si ulevit od toho tvrdnutí? je to celkem nepříjemé.
Mě tvrdlo břicho prakticky od začátku těhotenství, ale mám přepážku v děloze tak to bylo z toho a nikdy to nic špatného neznamenalo. Ale u někoho to může znamenat problém, proto takhle těžko radit
Radši bych jela nechat se zkontrolovat. Lepší stokrát zbytečně než jednou pozdě ![]()
Já jsem taky měla takový napjatý pocit v břiše, pořád tlak v podbříšku. Doktor mi dal na sklidnění Magnosolv, teď to beru asi už 14dní a dobrý, prý je to tím, jak se Ti v těle všechno mění, hlevně se zvětšuje děloha a mimi si dělá kolem sebe místo.