Tvrdnutí břicha v 18. týdnu těhotenství

3.5.17 19:55

tvrdnuti břicha v 18tt

Ahojky, chci se poradit, jestli ste to měla některá z vás, jsem v 18tt a někdy mi tvrdne v podbrisku, takové stahy, není to mockrát za den, je to většinou když ležím na zadech, nekdy i po sexu, mam strach, nevíte co to může být? Děkuji za vaše odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
246
3.5.17 20:09

@TerinkaV23 ahoj, mě tvrdlo břicho tak cca už od 10.tt, dr mi předepsal Magnosolv, prý je to normální. Hlavně spis prý u stihlych žen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.17 20:15

@kaja555 no já stihla Teda nejsem :mrgreen: ale snad to bude v pořádku, zítra si radsi zajdu k dr :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
3.5.17 20:53
@TerinkaV23 píše:
Ahojky, chci se poradit, jestli ste to měla některá z vás, jsem v 18tt a někdy mi tvrdne v podbrisku, takové stahy, není to mockrát za den, je to většinou když ležím na zadech, nekdy i po sexu, mam strach, nevíte co to může být? Děkuji za vaše odpovědi.

V klidu. Od cca 17 do 27 týdne tvrdne břicho při pohybu nebo změny polohy normálně. Je to kvůli tomu, že deloha roste a stahem reaguje na pohyb dítěte, změnu polohy (hlavně na zádech), předklonu, při plnícím se močovém měchýři a hlavně při sexu…tedy při vzrušení.

Mě to taky vyděsilo a dr mi to takhle vše podala, že je to normální. Kdyby mě na to upozornila dříve, tak nešílím a neženu se k ní na kontrolu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí