Tvrdohlavé batole

4982
20.1.14 14:50

Tvrdohlavé batole

Máte doma někdo také tak tvrdohlavé batole? Nebo poraďte maminky co dělám špatně? http://www.youtube.com/watch?…
Veškerý pláč je jen vztek, že to nejde tak jak chce on. Ani jednou se nebouchl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3993
20.1.14 14:55

Tak to si počkám na odpovědi. Naší malé je 10 měsíců, ale podobné scénky zažívám už teď… Někdy mi přijde, že zabírá, když jí přestanu v tu chvíly věnovat pozornost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
20.1.14 14:57

Obdivuji jeho nezlomného ducha - nakonec se tam vydrápal :lol:

• Citovat
  • Upravit
12743

Nic nedelas spatne. Muj syn je presne to same. Pokud neni po jeho tak je ohen na strese. Chce treba pustit nejakou aplikaci na mobilu a kdyz ho blbe pochopim a pustim neco jineho tak sebou hned placne na zem a rve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065

Sundat ponožky aby mu to neklouzalo a je klid :) Uvidíš, jak se tam krásně vydrápe… náš kluk je taky umanutej, ale on je teda menší… je mu 9 měsíců, říkáme, že je jak bumerang… :mrgreen: vždycky mu řeknu ne, odnesu ho od něčeho po čem šplhá a do vteřiny je tam zpátky…myslím, že bude taky pěkně vzteklej… asi bych ho nechala, je ještě docela malý… :nevim: s tím asi ani nic udělat nejde

Příspěvek upraven 20.01.14 v 14:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982

No což už v takových situacích jako je na klouzačce nejde :think: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
20.1.14 14:58

Neděláš špatně vůbec nic, u nás je to taky :) Jakmile není něco po jeho, je zle, jak mu něco nejde je zle…řev, vztekání… ignoruju a je to, myslím, že je to prostě obdibí, které - doufám :lol: :lol: - přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
20.1.14 14:59

Vydržet.. jiná rada asi vážně není. Dcera mi to dělala od 18tého měsíce, dnes jsou jí dva a půl a snad se to konečně začíná zlepšovat (i když vzteklá bude zřejmě celý život) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
20.1.14 14:59
@Týna K. píše:
Sundat ponožky aby mu to neklouzalo a je klid :) Uvidíš, jak se tam krásně vydrápe… náš kluk je taky umanutej, ale on je teda menší… je mu 9 měsíců, říkáme, že je jak bumerang… :mrgreen: vždycky mu řeknu ne, odnesu ho od něčeho po čem šplhá a do vteřiny je tam zpátky… asi bych ho nechala, je ještě docela malý… :nevim:

Jsou mu dva roky, a když mu sundám ponožky, tak se sice vydrápe nahoru, ale dolů se rozeběhne po dvou. Ne po prdelce. A bez ponožek mu to dolů neklouže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
20.1.14 15:00

Tak jsem tu :-D
Jen jsem tedy chtěla podotknout my máme dosti tvrdohlavého kluka. Když něco chce tak to musí být aji kdyby vydupat si to musel. Kolikrát nevím co s ním a jsem vážně bezradná to že když nechce tapat a řízne sebou na silnic a kouká kolem sebe, jestli se na něho někdo kouká mě dostává do kolen :zed: :zed: :zed: Ale jinak je hrozně hodný dělí se o jídlo o pití je miloučky jen chce vice pozornosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
20.1.14 15:00
@Riky69 píše:
No což už v takových situacích jako je na klouzačce nejde :think: :mrgreen:.

Pak jen zatnout zuby a vydržet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
20.1.14 15:01
@Poison Ivy píše:
Obdivuji jeho nezlomného ducha - nakonec se tam vydrápal :lol:

Děkuji, také jsem ho pak ač jsem nechtěla pochválila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.1.14 15:02

Období vzdoru. Neboj takových situací ještě bude, obrň si nervy.
Mám doma dvouleťačku a občas má podobné situace od 18měs.

U nás je takový řev, když kolem proletí moucha, uvidí mravence atd.je to takové období, musí to přejít :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
20.1.14 15:03

Ted koukám na to video máme dosma téměř to jisté obzvlášt když mu něco nejde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
20.1.14 15:05

Muhehehe…
Promin, jen me potesilo, ze to nemam doma sama… dcera mi tohle dela ted asi tyden a ma trpelivost zacina byt u konce :D

Ja se na to snazim nereagovata a kdyz to porad dela, tak se ji snazim ukazat, jak je to spravne. Kdyz to odmita (jako na videu ze nechce jit po schudcich), pak ji ignoruju a nakonec si nejak poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí