Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
kachni11 prosim tě a kde jsi kupovala, že sis mohla vybrat stříbrná kolečka? Ty já bych taky chtěla a klidně si je dopoumím, ale vůbec nevím kde. Jestli by si mi poradila. A jsi tedy s kočárkem spokojená jo? Tak to jsem moc ráda. A jak se vám jezdí ve sporťáku? TAky dobrý?
1980Martina kočárek jsem kupovala v kameném obchodě v Prostějově. Jj jsme s kočárkem spokojeni, hluboká korbička je dost veliká, krásně se tam malá vlezla i s fusakem, měli jsme ovečkovej. A sporťák taky super, opravdu spokojenost
. Klidně můžu dát foto.
kachni11 já kočárek mám doma, ale chtěla jsem se zeptat kde jsi objednala ty kolečka víš, že bych si je objednala. Jojo foto pošli budu jedině ráda. A jsem rád,a že jsou na kočárek samá kladná hodnocení už se těším.
@kachni11 píše:
Zdravím, s kočárek Twinx jezdíme od července a naprostá spokojenost. Malá v něm byla do deseti měsíců a ještě by se určitě vlezla. Původně jsem se přemýšlela na Camarello - červený, ale prodavačka mi mezi řekla, že hodně vybledne, tak bylo rozmyšleno. Je pravda, že kolečka se špatně dofukují, manžel fouká pumpičkou na balóny a jde to - máme kolečka stříbrná - dala si vybrat jiná.
Mohla bych poprosit maminku, která kupovala vložku na MMB o odkaz. Děkuji
Nevím co přesně myslíš za vložku na MMB?
@1980Martina píše:
kachni11 já kočárek mám doma, ale chtěla jsem se zeptat kde jsi objednala ty kolečka víš, že bych si je objednala. Jojo foto pošli budu jedině ráda. A jsem rád,a že jsou na kočárek samá kladná hodnocení už se těším.
písni přímo dodavateli email co máš za požadavek nebo tam zavolej a oni ti řeknou, popřípadě objednají http://www.imperia.com.cz/…enu/kontakt/
Myslíte vložku do toho sportáku? Pokud chcete, dám vám kontakt na kamošku která vám ušije na míru do jakéhokoliv kočárku
makakela a kamča001 jj vložku do sporťáčku.
makakela foto vložím, to budu ráda za ten kontakt na kamarádku. Ty kolečka mi nabídly v tom kamenném obchodě jak jsme kupovala kočárek.
@kachni11 píše:
makakela a kamča001 jj vložku do sporťáčku.makakela foto vložím, to budu ráda za ten kontakt na kamarádku. Ty kolečka mi nabídly v tom kamenném obchodě jak jsme kupovala kočárek.
tady je kontakt, na MMB toho moc nemá, spíš háže fotečky na facebook ale určo se s ní domluvíš, je šikovná a udělá cokoliv http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
kdyby nešel odkaz tak její ID na MMB je 132633
Ahoj nevím jestli sem ještě někdo chodíte. Chtěla jsem se jenom zeptat jestli u twixu u sportáku jde sundat boudička nebo ne?
@1980Martina píše:
Ahoj nevím jestli sem ještě někdo chodíte. Chtěla jsem se jenom zeptat jestli u twixu u sportáku jde sundat boudička nebo ne?
U nás jde… je tam nacvaknutá na takové cvočky ![]()
Ahojky, jé já se musím zítra mrknout, ještě jsem na to nepřišla nebo ani nevím, že by to šlo ![]()
A ještě jestli se mohu zeptat. Jak se reguluje to odpružení. Aby to houpalo víc nebo mín, snad to píši dobře. Ale jinak děkuji za info. A co stále s kočárkem spokojenost? My zatím ještě nevyjeli, protože stále se miminko nenarodilo, ale už se má narodit každým dnem tak pak napíši.
@1980Martina píše:
A ještě jestli se mohu zeptat. Jak se reguluje to odpružení. Aby to houpalo víc nebo mín, snad to píši dobře. Ale jinak děkuji za info. A co stále s kočárkem spokojenost? My zatím ještě nevyjeli, protože stále se miminko nenarodilo, ale už se má narodit každým dnem tak pak napíši.
Já na odpružení nijak nešahám
… mám to nastavené už s prodejny a tak mi to taky vyhovuje, takže neporadím ![]()
Ahoj jo tak to jo, ale někdo říkal, že se to dá regulovat tak se právě ptám.