Kočárek Twinx

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
2.6.12 09:50

kachni11 prosim tě a kde jsi kupovala, že sis mohla vybrat stříbrná kolečka? Ty já bych taky chtěla a klidně si je dopoumím, ale vůbec nevím kde. Jestli by si mi poradila. A jsi tedy s kočárkem spokojená jo? Tak to jsem moc ráda. A jak se vám jezdí ve sporťáku? TAky dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.6.12 10:28

1980Martina kočárek jsem kupovala v kameném obchodě v Prostějově. Jj jsme s kočárkem spokojeni, hluboká korbička je dost veliká, krásně se tam malá vlezla i s fusakem, měli jsme ovečkovej. A sporťák taky super, opravdu spokojenost :lol: . Klidně můžu dát foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
4.6.12 08:13

kachni11 já kočárek mám doma, ale chtěla jsem se zeptat kde jsi objednala ty kolečka víš, že bych si je objednala. Jojo foto pošli budu jedině ráda. A jsem rád,a že jsou na kočárek samá kladná hodnocení už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamča001
4.6.12 10:55
@kachni11 píše:
Zdravím, s kočárek Twinx jezdíme od července a naprostá spokojenost. Malá v něm byla do deseti měsíců a ještě by se určitě vlezla. Původně jsem se přemýšlela na Camarello - červený, ale prodavačka mi mezi řekla, že hodně vybledne, tak bylo rozmyšleno. Je pravda, že kolečka se špatně dofukují, manžel fouká pumpičkou na balóny a jde to - máme kolečka stříbrná - dala si vybrat jiná.
Mohla bych poprosit maminku, která kupovala vložku na MMB o odkaz. Děkuji

Nevím co přesně myslíš za vložku na MMB?

• Citovat
  • Upravit
8022
5.6.12 11:52
@1980Martina píše:
kachni11 já kočárek mám doma, ale chtěla jsem se zeptat kde jsi objednala ty kolečka víš, že bych si je objednala. Jojo foto pošli budu jedině ráda. A jsem rád,a že jsou na kočárek samá kladná hodnocení už se těším.

písni přímo dodavateli email co máš za požadavek nebo tam zavolej a oni ti řeknou, popřípadě objednají http://www.imperia.com.cz/…enu/kontakt/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
5.6.12 11:53

Myslíte vložku do toho sportáku? Pokud chcete, dám vám kontakt na kamošku která vám ušije na míru do jakéhokoliv kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.6.12 13:20

makakela a kamča001 jj vložku do sporťáčku.

makakela foto vložím, to budu ráda za ten kontakt na kamarádku. Ty kolečka mi nabídly v tom kamenném obchodě jak jsme kupovala kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
8.6.12 13:22
@kachni11 píše:
makakela a kamča001 jj vložku do sporťáčku.makakela foto vložím, to budu ráda za ten kontakt na kamarádku. Ty kolečka mi nabídly v tom kamenném obchodě jak jsme kupovala kočárek.

tady je kontakt, na MMB toho moc nemá, spíš háže fotečky na facebook ale určo se s ní domluvíš, je šikovná a udělá cokoliv http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

kdyby nešel odkaz tak její ID na MMB je 132633

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.6.12 15:28

Děkuji a je super že je taky z Prostějovska :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.7.12 17:16

Ahoj nevím jestli sem ještě někdo chodíte. Chtěla jsem se jenom zeptat jestli u twixu u sportáku jde sundat boudička nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
15.7.12 21:29
@1980Martina píše:
Ahoj nevím jestli sem ještě někdo chodíte. Chtěla jsem se jenom zeptat jestli u twixu u sportáku jde sundat boudička nebo ne?

U nás jde… je tam nacvaknutá na takové cvočky :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6
15.7.12 21:37

Ahojky, jé já se musím zítra mrknout, ještě jsem na to nepřišla nebo ani nevím, že by to šlo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.7.12 21:53

A ještě jestli se mohu zeptat. Jak se reguluje to odpružení. Aby to houpalo víc nebo mín, snad to píši dobře. Ale jinak děkuji za info. A co stále s kočárkem spokojenost? My zatím ještě nevyjeli, protože stále se miminko nenarodilo, ale už se má narodit každým dnem tak pak napíši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
16.7.12 13:21
@1980Martina píše:
A ještě jestli se mohu zeptat. Jak se reguluje to odpružení. Aby to houpalo víc nebo mín, snad to píši dobře. Ale jinak děkuji za info. A co stále s kočárkem spokojenost? My zatím ještě nevyjeli, protože stále se miminko nenarodilo, ale už se má narodit každým dnem tak pak napíši.

Já na odpružení nijak nešahám :think:… mám to nastavené už s prodejny a tak mi to taky vyhovuje, takže neporadím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
104
16.7.12 13:33

Ahoj jo tak to jo, ale někdo říkal, že se to dá regulovat tak se právě ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí