Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, stal se mi úraz a mám prasklý bubínek v uchu. Už je to skoro tři měsíce a prý je díra pořád stejná😥
Primář říkal že budu muset na tympanoplastiku. Prosím máte někdo s operací zkušenost 🙏nebo s děravým bubínkem?🙏 ![]()
@sisisi píše: Více
moje maminka si propíchla ucho uchošťourem - takže hodně velká díra, ORL lékař jí řekl, že buď půjde na operaci s nějakou síťkou nebo jestli věří homeopatii, mamka řekla, že to zkusí, dostala homeopatikum a bubínek se jí asi do deseti dnů zacelil,
asi se to tu nesetká s ohlasem, ale je to pravda, ale zřejmě se to musí nasadit hned, mamka si to ucho propíchla v sobotu ráno a k lékaři šla v pondělí
@stinga píše: Více
No já homeopatika měla od začátku. Využívala jsem tři balení a nepomohlo ![]()
Jsem už z toho unavená. Operace se bojím.
Jo, dnes tu budeš považována za Lesanu… mě homeopatika pomáhají prokazatelně a klidně to tu napíšu.
Asi záleží jak velká díra ![]()
Ale nechám tomu čas, na operaci hned nepůjdu.
Operace se bojím
@stinga ahoj a nevíš jaká homeopatika maminka brala? Díky moc Pavla
@Pavla100 píše: Více
bohužel nee, ani ona si to už nepamatuje, je to cca 7 let, doktor jí to napsal na papírek a ona si to objednala v lékárně
Ahoj, já mám čerstvě po tympanoplastice. Ve středu příjem, čtvrtek operace a v pátek jsem jela dom. Měla jsem od mala problémy s ušima - často píchané a prasklé bubínky. Za rok jdu znova s druhým. Na prasklý bubínek jsem přišla sama, když jsem si na pročištění prolívala ucho 3%peroxidem. S bolestí mi to teklo do pusy. Nějaký čas jsem s nim byla tak až jsem se rozhodla to řešit, asi půl roku jsem čekala na operaci a jako upřímně, nehrozit tolik vážných komplikací s otevřeným bubinkem, nedostal by mě tam nikdo.
@sisisi
@BaraH91 píše: Více
Ahoj, a můžu se zeptat jak dlouho jsi byla s prasklým bubínkem než jsi šla? Já se musím dát zdravotně nejdřív dohromady. Mám teď jiné zdrav. problémy.
A kde jsi byla na operaci? díky
@sisisi asi rok, ale byla jsem neustale nahromade, dost casto me to ucho bolelo a casto s tama neco vytekalo. Hlavne jsem mela problem se sluchem, mela jsem 20-30% slysitelnosti. Operovali me ve Zlíně. Jako pořád jsem pod práskama. Nemůžeš na tom spát. Já bych ti asi spíše měla povyprávět, až to bude zamnou, teď je to čertvé a sama s dvěma dětma je to celkem psycho odpočívat.
Mohla jsem tam zůstat do pondělí, ale já se tam strašně nudila.
Není to nic příjemného, ale doufám, že to bude stát za to. Já na to ucho neslyšela roky. Takže uvidíme. Jako klidně se ptej. ![]()
@BaraH91 píše: Více
Moc děkuji. Držím pěsti ať je brzy líp. Budu moc ráda když by sis o tom později chtěla napsat. Až se ti to zahojí. Zlín mám blízko. Taky zvažuju jestli Zlín nebo Kroměříž.
Ať je to brzy dobré přeju🙏
Případně kdybys pak chtěla mohly bychom si i zavolat. Poslala bych číslo ve zprávě. Ale nejdřív se uzdrav, věřím že s dětma je to těžší. Taky mám dvě děti.