Tympanoplastika-prasklý bubínek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
248
24.7.24 22:43

Tympanoplastika-prasklý bubínek

Ahoj, stal se mi úraz a mám prasklý bubínek v uchu. Už je to skoro tři měsíce a prý je díra pořád stejná😥
Primář říkal že budu muset na tympanoplastiku. Prosím máte někdo s operací zkušenost 🙏nebo s děravým bubínkem?🙏 :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76005
24.7.24 23:18
@sisisi píše: Více

moje maminka si propíchla ucho uchošťourem - takže hodně velká díra, ORL lékař jí řekl, že buď půjde na operaci s nějakou síťkou nebo jestli věří homeopatii, mamka řekla, že to zkusí, dostala homeopatikum a bubínek se jí asi do deseti dnů zacelil,
asi se to tu nesetká s ohlasem, ale je to pravda, ale zřejmě se to musí nasadit hned, mamka si to ucho propíchla v sobotu ráno a k lékaři šla v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
25.7.24 07:47
@stinga píše: Více

No já homeopatika měla od začátku. Využívala jsem tři balení a nepomohlo :cry:
Jsem už z toho unavená. Operace se bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9011
25.7.24 15:28

Jo, dnes tu budeš považována za Lesanu… mě homeopatika pomáhají prokazatelně a klidně to tu napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
25.7.24 15:30
@sisisi píše: Více

aha, tak to se operaci asi nevyhneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
27.7.24 18:57

Asi záleží jak velká díra :cry:
Ale nechám tomu čas, na operaci hned nepůjdu.
Operace se bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.9.24 21:35

@stinga ahoj a nevíš jaká homeopatika maminka brala? Díky moc Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
7.9.24 21:37
@Pavla100 píše: Více

bohužel nee, ani ona si to už nepamatuje, je to cca 7 let, doktor jí to napsal na papírek a ona si to objednala v lékárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.9.24 17:45

Ahoj, já mám čerstvě po tympanoplastice. Ve středu příjem, čtvrtek operace a v pátek jsem jela dom. Měla jsem od mala problémy s ušima - často píchané a prasklé bubínky. Za rok jdu znova s druhým. Na prasklý bubínek jsem přišla sama, když jsem si na pročištění prolívala ucho 3%peroxidem. S bolestí mi to teklo do pusy. Nějaký čas jsem s nim byla tak až jsem se rozhodla to řešit, asi půl roku jsem čekala na operaci a jako upřímně, nehrozit tolik vážných komplikací s otevřeným bubinkem, nedostal by mě tam nikdo. :D @sisisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
15.9.24 17:49
@BaraH91 píše: Více

Ahoj, a můžu se zeptat jak dlouho jsi byla s prasklým bubínkem než jsi šla? Já se musím dát zdravotně nejdřív dohromady. Mám teď jiné zdrav. problémy.
A kde jsi byla na operaci? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.9.24 18:04

@sisisi asi rok, ale byla jsem neustale nahromade, dost casto me to ucho bolelo a casto s tama neco vytekalo. Hlavne jsem mela problem se sluchem, mela jsem 20-30% slysitelnosti. Operovali me ve Zlíně. Jako pořád jsem pod práskama. Nemůžeš na tom spát. Já bych ti asi spíše měla povyprávět, až to bude zamnou, teď je to čertvé a sama s dvěma dětma je to celkem psycho odpočívat. :D Mohla jsem tam zůstat do pondělí, ale já se tam strašně nudila. :D Není to nic příjemného, ale doufám, že to bude stát za to. Já na to ucho neslyšela roky. Takže uvidíme. Jako klidně se ptej. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
15.9.24 18:11

Moc děkuji. Držím pěsti ať je brzy líp. Budu moc ráda když by sis o tom později chtěla napsat. Až se ti to zahojí. Zlín mám blízko. Taky zvažuju jestli Zlín nebo Kroměříž.
Ať je to brzy dobré přeju🙏
Případně kdybys pak chtěla mohly bychom si i zavolat. Poslala bych číslo ve zprávě. Ale nejdřív se uzdrav, věřím že s dětma je to těžší. Taky mám dvě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.9.24 18:13

@sisisi Určitě,pak jak budeš chtít, připomeň se mi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
15.9.24 18:17

Moc děkuji 🙂a přeji brzské uzdravení  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.9.24 18:20