Týrané dítě!?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.8.22 11:43

Vždyť denně mi píše X zpráv, sledujou mě nějaký bezdaci co má podplacene flaškou vína… Ví i kam chodím nakupovat s přítelem prostě o každém mém kroku… Já mám na sobě od něho takových jizev když jsem s ním žila… A jak mi vrazil ten nůž do břicha tak to jediný jsem v tu dobu nahlásila, když jsem sním žila tak jsem byla prostě úplně blbá a bála jsem se to nahlásit… Naštěstí mám tedka přítele na kterého se můžu na sto procent spolehnout a vím že se mi za doprovodu jeho nic nestane ale sama se synem se ven bojím chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33480
28.8.22 11:54
@Tessiandelka píše:
Vždyť denně mi píše X zpráv, sledujou mě nějaký bezdaci co má podplacene flaškou vína… Ví i kam chodím nakupovat s přítelem prostě o každém mém kroku… Já mám na sobě od něho takových jizev když jsem s ním žila… A jak mi vrazil ten nůž do břicha tak to jediný jsem v tu dobu nahlásila, když jsem sním žila tak jsem byla prostě úplně blbá a bála jsem se to nahlásit… Naštěstí mám tedka přítele na kterého se můžu na sto procent spolehnout a vím že se mi za doprovodu jeho nic nestane ale sama se synem se ven bojím chodit

A kam ti ty zprávy píše? Nemáš ho v bloku? Byla jsi na policii, že tě obtěžuje každý den? Vždytˇjestli má záznam z minulosti, za těžké ublížení na zdraví + tobě bodnul nůž do břicha, tak to nemůžou přece brát na lehkou váhu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.22 12:02

@arinecka mě to vše chodí do blokovany h zpráv ale po každé mi přijde upozornění… Policie mi řekla že to půjde znova pouze na prestupkovou komisi a tím opět konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33480
28.8.22 12:13
@Tessiandelka píše:
@arinecka mě to vše chodí do blokovany h zpráv ale po každé mi přijde upozornění… Policie mi řekla že to půjde znova pouze na prestupkovou komisia tím opět konec

A důvod? Že tě napadl, vyhrožuje ti, sleduje tě? To už není jen přestupek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.22 12:16

No není a vy máte někdo zkušenost s tím zákazem přiblížení jak se to řeší??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33480
28.8.22 12:54
@Tessiandelka píše:
No není a vy máte někdo zkušenost s tím zákazem přiblížení jak se to řeší??

Nemám, ale jestli tě bil, týral, nůž v břiše atd, tak to už není sranda, a může se stát, že až bude vhodná příležitost, tak ti ublíží. Že ti nedá roky pokoj, a ty se bojíš jít sama ven. Neustálé výhružky. Asi bych to opravdu nebrala na lehkou váhu, a trvala na tom, aby se s tím něco udělalo. Nebo fakt policie začne jednat, až ti opět ublíží? Když vědí, že už to udělal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35871
28.8.22 14:48

Pokud nejsi troll, tak tady je pár uživatelek, co pracují v bezpečnostních orgánech, tak Ti snad poradí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová