Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
jsem tady v utajení, nefiš
dala jsem ti jako indicii svého překrásného chlapečka ![]()
vím, jsem nejdřív psala inkognito páč jsem nevěděla jak to funguje ale jsem bystrá a v momentě jsem si utvořila profil ![]()
teta neprovokuj mam po trech dvanactkach a jednom hooodne velkem psychickem stesu ktery stale trva ![]()
jaké dvanáctky coo? a na stres se vyser, říkám to naposled. taky mě to ještě před chvílí žralo, ale s novou diskuzí jako by mi spadl kámen ze srdce a krásně se mi dýchá. už tam ani nevlezu, tady jsem spokojená ![]()
Hlavne tu maj skvele smajliky a ted jsem zazadalla o soukromou diskusi tak jak nam ji priklepnou dam odkazek ![]()
teda jako mam pocit, ze se opet jedna o nejakou provokaci lidi na emimi, protoze tomu odpovida zpusob vasi komunikace… pouzivat slova jako kokot mi prijde docela husty… a nevim proc mam pocit, ze si tady prcu delaji panove … ![]()
nic teta jdu se umyt telo a jdu do betle zajtra se doufam sejdem v plnem poctu papapappa mtr
![]()
prosim te filad ne nejde o zadnou provokaci je to v pohode a je to diskuse ju nemyslim to ve zlem nezlob se
dik za navstevu ![]()
jj, smajlíky jsou peckovní ![]()
jsem myslela dvanáctky jako piva, proto jsem čuměla jak z jara ![]()
a soukromá diskuze bude super!!
filad můžu tě ujistit, že se o žádnou provokaci nejedná. nemluvě o tom, že já ani evos jsme žádné slovo jako kokot nepoužily pokud vím.
tiež to balím, možná ještě mrknu na chirurgy. nachystala jsem si žehlení ale prdííím to
zítra je taky den.
tak dobrou nocku a těším se na zbytek krůtek.
páá a pozdravuj pantátu ![]()