U čtyř krůtiček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
23.4.10 14:24
loola píše:
Lizbeth píše:
Holky co blbnete, proč se do nových navážíte..však si můžou psát co chtějí , ne???? :nevim:
Díky za podporu :potlesk:

Děkujeme :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
23.4.10 14:26
Anonymní píše:
Nemluvě o tom, že tě nikdo nenutil číst, už v úvodním příspěvku je uvedeno, že diskuze je v uvozovkách pro zvané…
To by mě tedy zajímalo, kde? Ale jinak se dobře bavte, asi to opravdu chtělo do toho prvního příspěvku napsat, o co se jedná… :mavam:

Už název diskuse je snad jasny že chceme byt ctyri a kdo neni kruta neni zvan :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kantynka
23.4.10 18:40

ahoj

• Citovat
  • Upravit
10
23.4.10 18:50

ahoooj, lásenkooo :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
23.4.10 19:37

čaute kočky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
23.4.10 20:05

https://www.emimino.cz/skupiny/

holky najdete si u ctyr krut a dejte vstoupit ja vas odsouhlasim a jsme zavrene :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
23.4.10 20:10
evos píše:
Anonymní píše:
Nemluvě o tom, že tě nikdo nenutil číst, už v úvodním příspěvku je uvedeno, že diskuze je v uvozovkách pro zvané…
To by mě tedy zajímalo, kde? Ale jinak se dobře bavte, asi to opravdu chtělo do toho prvního příspěvku napsat, o co se jedná… :mavam:
Už název diskuse je snad jasny že chceme byt ctyri a kdo neni kruta neni zvan :lol: :lol:

Já si třeba v první chvíli myslela že jde o reklamu na restauraci, takže zas tak jasný ten název taky není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
23.4.10 20:19
Hanule píše:
evos píše:
Anonymní píše:
Už název diskuse je snad jasny že chceme byt ctyri a kdo neni kruta neni zvan :lol: :lol:
Já si třeba v první chvíli myslela že jde o reklamu na restauraci, takže zas tak jasný ten název taky není :lol:

Myslim ze do restarace chodi za jiste i pokrytci nemyslis 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
23.4.10 20:28
evos píše:
Myslim ze do restarace chodi za jiste i pokrytci nemyslis 8-o

Asi jsem blbá, ale tohle jsem trošku nepochopila… Co to má společnýho s tím co jsem psala já? :think: Krom toho když už o tom mám debatovat tak první příspěvek v tomto tematu zněl ne že je to pouze pro zvané, ale že každý kdo se bude chtít chovat jako pokrytec bude vyhozen… :nevim: Takže když vezmu poslední příspevky a první příspěvek doslova, tak by to znamenalo že všichni krom vás čtyř jsou pokrytci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
23.4.10 20:46

Ahoj krůtičky - a pokrywec nevadí? Pokud jste Ostravačky, tak víte wo co go… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
23.4.10 20:56

zaplat panu bohu za soukromou diskusi pac jinak bych odsud zdrhla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kantynka
23.4.10 20:58

uz jsme uzavrene????asi ne ze???

• Citovat
  • Upravit
5
23.4.10 21:06

kuwa kde ste????????????boli me noga a jsem unavena :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
23.4.10 21:15
kantynka píše:
kuwa kde ste????????????boli me noga a jsem unavena :dance:

https://www.emimino.cz/…r-krut/chat/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
24.4.10 09:26

Ahoj holky - krůtičky. Asi by to možná chtělo přečíst toto:
https://www.emimino.cz/…se/pravidla/
A možná i zopáknout lekce slušného chování. Zejména si zjistit, co znamená slovo host a jak se má host chovat. Nikdo nemá nic proti nováčkům a jejich uzavřené diskuzi, ale ten váš začátek - vpadnout na nové fórum do veřejné diskuze a ještě se nepřátelsky chovat i ostatním, to nebylo moc hezké. Proto jsme se tu některé pozastavily nad vašimi příspěvky. Jinak pěkný den přeji, dneska je krásně, svítí sluníčko, tak proč se na sebe škaredit… :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí