Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
loola píše:Lizbeth píše:Díky za podporu
Holky co blbnete, proč se do nových navážíte..však si můžou psát co chtějí , ne????
Děkujeme ![]()
Anonymní píše:Nemluvě o tom, že tě nikdo nenutil číst, už v úvodním příspěvku je uvedeno, že diskuze je v uvozovkách pro zvané…To by mě tedy zajímalo, kde? Ale jinak se dobře bavte, asi to opravdu chtělo do toho prvního příspěvku napsat, o co se jedná…
Už název diskuse je snad jasny že chceme byt ctyri a kdo neni kruta neni zvan
![]()
https://www.emimino.cz/skupiny/
holky najdete si u ctyr krut a dejte vstoupit ja vas odsouhlasim a jsme zavrene ![]()
evos píše:Anonymní píše:Už název diskuse je snad jasny že chceme byt ctyri a kdo neni kruta neni zvanNemluvě o tom, že tě nikdo nenutil číst, už v úvodním příspěvku je uvedeno, že diskuze je v uvozovkách pro zvané…To by mě tedy zajímalo, kde? Ale jinak se dobře bavte, asi to opravdu chtělo do toho prvního příspěvku napsat, o co se jedná…![]()
Já si třeba v první chvíli myslela že jde o reklamu na restauraci, takže zas tak jasný ten název taky není ![]()
Hanule píše:evos píše:Já si třeba v první chvíli myslela že jde o reklamu na restauraci, takže zas tak jasný ten název taky neníAnonymní píše:Už název diskuse je snad jasny že chceme byt ctyri a kdo neni kruta neni zvanNemluvě o tom, že tě nikdo nenutil číst, už v úvodním příspěvku je uvedeno, že diskuze je v uvozovkách pro zvané…To by mě tedy zajímalo, kde? Ale jinak se dobře bavte, asi to opravdu chtělo do toho prvního příspěvku napsat, o co se jedná…![]()
Myslim ze do restarace chodi za jiste i pokrytci nemyslis ![]()
evos píše:
Myslim ze do restarace chodi za jiste i pokrytci nemyslis
Asi jsem blbá, ale tohle jsem trošku nepochopila… Co to má společnýho s tím co jsem psala já?
Krom toho když už o tom mám debatovat tak první příspěvek v tomto tematu zněl ne že je to pouze pro zvané, ale že každý kdo se bude chtít chovat jako pokrytec bude vyhozen…
Takže když vezmu poslední příspevky a první příspěvek doslova, tak by to znamenalo že všichni krom vás čtyř jsou pokrytci ![]()
Ahoj krůtičky - a pokrywec nevadí? Pokud jste Ostravačky, tak víte wo co go… ![]()
zaplat panu bohu za soukromou diskusi pac jinak bych odsud zdrhla
![]()
kantynka píše:
kuwa kde ste????????????boli me noga a jsem unavena
Ahoj holky - krůtičky. Asi by to možná chtělo přečíst toto:
https://www.emimino.cz/…se/pravidla/
A možná i zopáknout lekce slušného chování. Zejména si zjistit, co znamená slovo host a jak se má host chovat. Nikdo nemá nic proti nováčkům a jejich uzavřené diskuzi, ale ten váš začátek - vpadnout na nové fórum do veřejné diskuze a ještě se nepřátelsky chovat i ostatním, to nebylo moc hezké. Proto jsme se tu některé pozastavily nad vašimi příspěvky. Jinak pěkný den přeji, dneska je krásně, svítí sluníčko, tak proč se na sebe škaredit…
.