U čtyř krůtiček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9053
22.4.10 22:08

Ono bohatě stačilo slovo v.ser :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
22.4.10 22:11

pokud to někoho pobouřilo tak se tímto omlouvám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
22.4.10 22:13

Teda děvčata mají asi trochu jiné zvyklosti, ale zlé asi nebudou… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
22.4.10 22:14
BettyB. píše:
Ono bohatě stačilo slovo v.ser :roll:

Je vidět, že jsou „odjinud“. Doufám, že se tu zabydlí natolik, že převezmou i slušnější výrazy, nebo zůstanou jen v uzamčené diskuzi. Pravda, že to úplně mlátí do očí, jak na to tady nejsme zvyklé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
22.4.10 22:20

Ano, ano. Jsme odjinud, máme jiné zvyklosti tak nám dejte šanci, jistě se přizbůsobíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
22.4.10 22:22
loola píše:
Ano, ano. Jsme odjinud, máme jiné zvyklosti tak nám dejte šanci, jistě se přizbůsobíme :-)
:palec:
Asi vás tu nikdo neodsoudí, ale popíchnout asi bylo potřeba :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
23.4.10 01:35

Tož vítajtě u nás - a nabízím uzavřenou soukromou diskusi s fotogalerií a nástěnkou (kdo by odolal? :D:D:D)

https://www.emimino.cz/skupiny/pridat/

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.4.10 09:50

Ahojky holky :-) Teda, já jsemopravdu vedle jak ta jedle, vůbec se nemůžu zorientovat ani nemůžu přijít na to, jak mám vkládat příspěvky, jestli musím vždycky kliknout na odpovědět 8-o No, to bude ještě zajímavé, ale tak snad do měsíce to zvládnu :lol: :lol: :lol: No a taky doufám, že jsem tu správně, OMG, že jsem nenarušila již zaběhnutou diskuzi, ale to mi snad někdo řekne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
23.4.10 13:08

Tak jsem tu ale jen na chvilinku pac za chvili jde danik opet chrapusit a my jdem delat podlazku pod posezeni a pak jak may vstane jdem do obi a paaaak doufam zahryznu vas jako kruty v soukrome diskusi kterou jsem jiz odeslala adminovi ke schvaleni toz musime pockat
:potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
23.4.10 13:46
Jura007 píše:
Teda děvčata mají asi trochu jiné zvyklosti, ale zlé asi nebudou… :roll:

Zlé ne, ale mladé a blbé určitě ;) Přeji jim pěknou zábavu na Emiminu. Pokud jim to admin strpí, tak ať se baví. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
23.4.10 14:00

Hele lulje za prve pro hlupaka kazdy hloupy a za druhe te nikdo nezval a za treti uz se nemuzeme dockat soukrome diskuse at se vyhneme takovym jako si ty preji krasy :roll: :palec: :mavam: den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
23.4.10 14:17

Holky co blbnete, proč se do nových navážíte..však si můžou psát co chtějí , ne???? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
23.4.10 14:19
lulje píše:
Jura007 píše:
Teda děvčata mají asi trochu jiné zvyklosti, ale zlé asi nebudou… :roll:
Zlé ne, ale mladé a blbé určitě ;) Přeji jim pěknou zábavu na Emiminu. Pokud jim to admin strpí, tak ať se baví. :palec:

Nějak nechápu co tak strašného jsme udělaly, že nás musíš urážet? To se tady píše speciálně jen podle pravopisu a hlavně stroze aby v tom nebylo kousek vtipu? Jinak opravdu nevím čím jsme se tak prohřešily. Myslím, že ani jedna z nás se sem nepřišla hádat tak nechápu důvod tvého napadání. Nemluvě o tom, že tě nikdo nenutil číst, už v úvodním příspěvku je uvedeno, že diskuze je v uvozovkách pro zvané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
23.4.10 14:20
Lizbeth píše:
Holky co blbnete, proč se do nových navážíte..však si můžou psát co chtějí , ne???? :nevim:

Díky za podporu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.10 14:22
Nemluvě o tom, že tě nikdo nenutil číst, už v úvodním příspěvku je uvedeno, že diskuze je v uvozovkách pro zvané…

To by mě tedy zajímalo, kde? Ale jinak se dobře bavte, asi to opravdu chtělo do toho prvního příspěvku napsat, o co se jedná… :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak