Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Teda děvčata mají asi trochu jiné zvyklosti, ale zlé asi nebudou… ![]()
BettyB. píše:
Ono bohatě stačilo slovo v.ser
Je vidět, že jsou „odjinud“. Doufám, že se tu zabydlí natolik, že převezmou i slušnější výrazy, nebo zůstanou jen v uzamčené diskuzi. Pravda, že to úplně mlátí do očí, jak na to tady nejsme zvyklé ![]()
Ano, ano. Jsme odjinud, máme jiné zvyklosti tak nám dejte šanci, jistě se přizbůsobíme ![]()
loola píše:
Ano, ano. Jsme odjinud, máme jiné zvyklosti tak nám dejte šanci, jistě se přizbůsobíme
Tož vítajtě u nás - a nabízím uzavřenou soukromou diskusi s fotogalerií a nástěnkou (kdo by odolal? ![]()
![]()
)
https://www.emimino.cz/skupiny/pridat/
L.
Ahojky holky
Teda, já jsemopravdu vedle jak ta jedle, vůbec se nemůžu zorientovat ani nemůžu přijít na to, jak mám vkládat příspěvky, jestli musím vždycky kliknout na odpovědět
No, to bude ještě zajímavé, ale tak snad do měsíce to zvládnu
No a taky doufám, že jsem tu správně, OMG, že jsem nenarušila již zaběhnutou diskuzi, ale to mi snad někdo řekne ![]()
Tak jsem tu ale jen na chvilinku pac za chvili jde danik opet chrapusit a my jdem delat podlazku pod posezeni a pak jak may vstane jdem do obi a paaaak doufam zahryznu vas jako kruty v soukrome diskusi kterou jsem jiz odeslala adminovi ke schvaleni toz musime pockat
![]()
Jura007 píše:
Teda děvčata mají asi trochu jiné zvyklosti, ale zlé asi nebudou…
Zlé ne, ale mladé a blbé určitě
Přeji jim pěknou zábavu na Emiminu. Pokud jim to admin strpí, tak ať se baví. ![]()
Hele lulje za prve pro hlupaka kazdy hloupy a za druhe te nikdo nezval a za treti uz se nemuzeme dockat soukrome diskuse at se vyhneme takovym jako si ty preji krasy
den
Holky co blbnete, proč se do nových navážíte..však si můžou psát co chtějí , ne???? ![]()
lulje píše:Jura007 píše:Zlé ne, ale mladé a blbé určitě
Teda děvčata mají asi trochu jiné zvyklosti, ale zlé asi nebudou…Přeji jim pěknou zábavu na Emiminu. Pokud jim to admin strpí, tak ať se baví.
Nějak nechápu co tak strašného jsme udělaly, že nás musíš urážet? To se tady píše speciálně jen podle pravopisu a hlavně stroze aby v tom nebylo kousek vtipu? Jinak opravdu nevím čím jsme se tak prohřešily. Myslím, že ani jedna z nás se sem nepřišla hádat tak nechápu důvod tvého napadání. Nemluvě o tom, že tě nikdo nenutil číst, už v úvodním příspěvku je uvedeno, že diskuze je v uvozovkách pro zvané…
Lizbeth píše:
Holky co blbnete, proč se do nových navážíte..však si můžou psát co chtějí , ne????
Díky za podporu ![]()
Nemluvě o tom, že tě nikdo nenutil číst, už v úvodním příspěvku je uvedeno, že diskuze je v uvozovkách pro zvané…
To by mě tedy zajímalo, kde? Ale jinak se dobře bavte, asi to opravdu chtělo do toho prvního příspěvku napsat, o co se jedná… ![]()