Ublinkávání - Nutriton

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2773
9.1.06 18:29

Zuzíku, možná nepřejde, jak vidíš :lol: . Ale co můžem dělat, že jo. Tak neblindění zdar!!!

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
9.1.06 19:33

Ahoj, jednu dobu sem Nutriton male pridavala do UM, pomahal ji. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.1.06 16:26

Ahoj,naštěstí už to máme za sebou,Kubovi už jsou dva roky,ale bylo to šílený. Blinkal vlastně pořád,diagnostikovali mu reflux. Nejhorší bylo do něj ten Nutriton před kojením dostat,to byl boj. I když se to povedlo,výsledek nebyl nic moc. Když jsme začali kolem půl roku přikrmovat,bylo to lepší a do 10měsíců se to srovnalo.Držím palce,bude líp!

• Citovat
  • Upravit
1723
31.1.06 16:38

Nutriton 100% zabírá a nějaké složité míchání to není, jen to trvá 3-4 minuty, ale né příprava, ale čeká se než ta vláknina nabobtná, může se to přidávat od odstříkaného mlíčka před kojením nebo dávat při kojení či do UM do celé flašky:-) U nás to zafungovalo super, ale jelikož jsme na UM, tak z toho dostal malej zácpu, ale to by se asi u kojených stát nemělo:-) Zkusila bych ze začátku menší dávkování a pak uvidíš.-)
Určitě se toho neboj:-)
hezký den hana a Lukášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
14.4.14 10:46

Zdravím :mavam:, ráda bych oživila tuto diskuzi otázkou zda se může NUTRITON podávát i když je malý hlavně na Nutrilonu? Když jsem ho kojila svým tak jsem ho měla u prsou i 25 minut, ale po hodině a půl se zase probudil hlady začala jsem odstříkávat tak začátky dobrý, věděla jsem kolik vypije, ale pak jsem začala odstříkávat míň a míň, tak jsme přešli na nutrilon+to co jsem odstříkala…a vše bylo v pohodě…dnes je nám měsíc a kojím jen jednou denně a to 5 min z jednoho prsu a 5 z druhého a přestože vydatně tahá tak pláče, tak ho pak dopřikrmím nutrilonem a je po problému, jenže poslední 4 dny si po jídle ubinkává…někdy hned-tak už mu mléko nedám, jindy třeba po 30 min co ho jdu přebalit…mohl byste mi někdo prosím poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
14.4.14 10:50

Jednou je toho hodně ublinknutého, jindy zase jen troška, tak nevím co dělám špatně, myslím si že nutrilonem jako takovým to není, je na něm 3 týdny a problém nastal až teď… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
14.4.14 10:51

Já bych řekla, že NUTRITON se používá ve spojení s Nutrilonem, ne? Jak taky jinak? :nevim:
Ale spíš bych se zaměřila na to, kolik a jak často ti malej blinká. Ono to, že mu vyteče trochu z koutku, nebo si malinko grcne, je normální - pokud to není nějaké velké zvracení, tak bych to neřešila, přejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
14.4.14 10:52

@cecil7 Mě to dělá také. Dávala jsem odstříkané a dokrmovala sunarem, později babivitou, ale ublinkávala po všem. Doktorka mi řekla, že to je tím jak tahá z flašky. Doporučila mi v půlce přestat, dát říhnout a pokračovat. Někdy je to lepší a neblinká a někdy mi přijde, že vyzvracela uplně vše co vypila, ale zvládá vydržet ty 2,5 - 3 hodinky tak je to asi v pořádku a normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
14.4.14 10:56

:mavam: Mě doktorka místo nutritonu poradila nutrilon proti ublinkávání AR. Malej je docela oteánek a prej by mi po nutritonu nakynul :nevim: Můžu říct že jsem opravdu spokojená, malej si sice pořád ještě občas ublinkne, ale je to hlavně tím, že se začal přetáčet, ale s tím co bylo před tím, se to fakt nedá srovnat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
14.4.14 11:14

Spojení nutrilonu a nutritonu nevadí. ale pokud ublinkává jen trochu, přijde mi to zbytečný. mě vůbec přijde, že to doktoři doporučují u každýho blijícího dítěte, a vůbec neřeší proč blinká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.4.14 11:28

@cecil7 A blinká ti hodně? Zkus si pro srovnání vylít na linku třeba, půl dávky mléka, co ti pije z lahve, abys věděla, jestli je to jen ublinkávání, nebo opravdu hodně. Ono se to nezdá, připadne to, že musí to dítě vyzvracet všechno co snědlo, ale já jsem tak třeba přišla na to, že to není tak strašné.
Napadá mě, že třeba pije z té lahve moc rychle, zkus menší průtok. Nebo dát v půlce odkrknout, jak už tu padlo.

@mahdalka Nutrilon AR je obyčejnej Nutrilon s přídavkem Nutritonu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
14.4.14 11:42

Mně malá taky hodně blinkala, ovšem měla mírnou formu refluxu, já ji tedy plně kojila, nutriton jsem nedávala, to už spíš gastrotuss, ale stejně mi to plivala, takže jsem v podstatě nedávala vůbec nic. Někdy si jen „chlapsky uplivla“ a jindy toho bylo docela dost, hodně záleželo na tom, jak dobře si odgrcla. Vyrostla taky, takže pokud toho nebývá moc, neřešila bych to zbytečným podávání nutritonu, ten myslím obsahuje karob a je to potencionální alergen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
14.4.14 11:45

@cecil7 Mě malá taky ublinkávala někdy mlíko vyhodila obloukem a to chvilku po říhnutí. Doktorka doporučila nejdříve krmit né v leže ale co nejvíce jí „posadit“ a pomohlo to trochu a pak ještě lékařka doporučila Nutrilon AR a musím říci, že se to 100% zlepšilo. Jo ublinkne si někdy to z ní vyletí, ale to je i tím, že začne tlačit. Zkusila bych to AR :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
14.4.14 12:28

No jako odříhává si poměrně vydatně…tedy ne pokaždé, ale mám ho třeba na rameni 5 minut, a i mu pokrčím nožky aby mu tlačily na žaludek, a pak si odříhne pěkně…položím na bok, je v pohodě, a pak když ho zvednu a jdem přebalit tak prostě najednou mu z pusy teče mlíko-a je to takové jako „hlenovité“… :-( odříhávat v půlce dává přítel a stejně ublinkává :-( ale přijde mi že to je fakt málo, hodně to z něj vyletělo jen jednou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
14.4.14 13:01

@cecil7 Já měla obě děti od narození na Nutrilonu, kluk naprosto v pohodě, naprostá spokojenost, holka mi ublinkávala a to jako že opravdu hodně, tak jsem koupila Nutrilon AR, je to speciálně pro ublinkávající děti a fakt si po tom neublinkla ani jednou, používali jsme jak 1 tak pak i 2, 3 už normální Nutrilon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová