Učení na nočník - oblečený se počůrá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
13.7.11 14:57

Někteří lidi by potřebovali sami tou vařechou přetáhnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.7.11 14:59

přesně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
13.7.11 15:09

Myslím, že je to normální vývojová fáze učení na nočník. Taky to tak bylo - chodil jen nahý. Přispívá k tomu i období vzdoru - samo si nahé dojde, pposadit se nenechá. Stejně jako Angu, u nás pomohly volné tepláky bez slipů. Nehody neřeším, máme plovoučky, tepláků hromady.
Domachodí nahý i teď- s pupkem už nemám morálku k rychlé mobilizaci při každém „ee“. Bez kalhot si chodí sám.
Venku pomohlo čurání na cíl - baví ho čurat na kanál, kamen, kytku… To čurá i na moje požádání, nejen, když chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.7.11 16:09
j.s. píše:
jen bobek dělá večer po nutrilonu a to jako sedí sedí na nočníku, čtu pohádku a stejně pak jak odejdu, tak se vytentuje do plíny :zed: :zed: :zed:

Taky tak, vím, že bude kadit, prdí, smrdí, sedne na nočník, klidně prosedí půl hodiny a nic. Dám plínu, uložím, za čtvrt hodiny řev, přijdu do pokojíčku, tam smradu jak v cařihradu a dítě hlásí bezelstně „Kakaj…“
A teď mě to asi čeká, po odpoledním spánku mívá též nakadíno v plíně.
Přitom je už i na ven bez plíny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
13.7.11 17:30

Ahoj, chci se zeptat těch, kterým dítko běhá doma naostro. A co bačkůrky? :think:
Běhají doma bosky?

Malej musí mít kotníčkový, pevný, pořád. Ortoped zakázal chůzi naboso po plovoučce (jasně, i normálně se to nemá, ale těch pár dní při učení to asi u zdravého dítěte jde a nevadí to, ale malej ty boty kvůli špatným kotníkům prostě mít musí :-().
Tak nějak nevím, jak to provést :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
13.7.11 17:40

Chodí bos.
Ale on naostro fakt nehody nemívá, takže bych boty mohla začít už dávno dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65378
13.7.11 17:41

řešila jsem to samé…
nahatej–počůral se…slipy-počůral si je,plína a byl štastnej
Tak jsem se na nějaké vysazování vykašlala…dala plínu,neřešila,neptala se dala na nočník po spaní
A ze dne na den.----s plínkou…maminko čůrat---a od té doby je bez pleny přes den
Prostě jsem to hrotila a on potřeboval ještě trochu času..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.7.11 18:15

Chodil v ponožkách, protože papuče by si počural při prvním čurání a bylo by stejně :nevim:

On chodí teď stejně většinou jenom v nich, i když by to správně být nemělo - nějak ho nemůžu přesvědčit a přiznám se, že mě nebaví mu to furt vyzouvat a obouvat :oops: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
13.7.11 18:22
Angua píše:
On chodí teď stejně většinou jenom v nich, i když by to správně být nemělo - nějak ho nemůžu přesvědčit a přiznám se, že mě nebaví mu to furt vyzouvat a obouvat :oops: :roll: :lol:

Mě taky ne. Ale měli jsme v MC rehabilitačku přes nohy. Ta zase říkala, že nově zas je dobré bos i na tvrdých podlahách. I kvuli kotníkům - trvalé zpevnění kotníků je prý nevhodné a brání jejich posilování. Navíc prý nemají být nohy pořád v teple - v teple relaxují svaly a hroutí se klemba. Tak si vyber. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.7.11 18:32
Alpaka píše:
Angua píše:
On chodí teď stejně většinou jenom v nich, i když by to správně být nemělo - nějak ho nemůžu přesvědčit a přiznám se, že mě nebaví mu to furt vyzouvat a obouvat :oops: :roll: :lol:
Mě taky ne. Ale měli jsme v MC rehabilitačku přes nohy. Ta zase říkala, že nově zas je dobré bos i na tvrdých podlahách. I kvuli kotníkům - trvalé zpevnění kotníků je prý nevhodné a brání jejich posilování. Navíc prý nemají být nohy pořád v teple - v teple relaxují svaly a hroutí se klemba. Tak si vyber. :mrgreen:

Tak já si vybírám toto, bo se mi to momentálně hodí do krámu víc :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.7.11 20:09

my chodíme taky doma v ponožkách, taky jsem myslela, že je lepší na boso než v papučích :nevim: :nevim: :nevim: ty máme v zimě, kdy je fakt chladno na nohy…
:nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.7.11 20:10

jo a dneska jsem přes půl hodiny četla pohádku a jenom se vycrbal, myslím, že brzo zavolá a bude posratý :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rradkarr
21.7.11 08:45

Milé maminky, měli jsme stejný problém. Vše se zlomilo navštěvou u kamarádky, která měla nočník s písničkami. To se naší Adélce tak zalíbilo, že se tam poprvé vyčůrala. Nočník zahrál písničku a Adélka si připadala hrozně důležitě. Už ho máme doma a jsme bez plínek. Nočník vypadá spíše jako malý záchod, nebyl sice nijak levný, ale je značky Fisher Price, tak snad něco vydrží. Držím palce!

• Citovat
  • Upravit
164
22.9.11 12:32

Nočník už jsme 100% zvládali......teď nezvládáme

Máme doma 21 měsíčního chlapečka, který mi před měsícem nádherně chodil na nočníček! Hlásil dokonce že chce čůrat i ve vaně :lol: Je tomu tak 10 dní, co se něco pokazilo :nevim: Vždy si učůrne a pak teprve hlásí čůrat…No, ale samozřejmě je to na výměnu oblečení. Myslíte, že je to tím, že dříve běhal naostro a nyní má slipáčky? A také se chci zeptat, jak na ven? Když jdeme na písek, na hřiště…do města? Mám mu dát plíku? Nebo ne? Když už zahlásí, tak to prostě nestíháme :-( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
22.9.11 13:06

Ahoj, s dcerkou jsem měla(mám) stejný problém. Jakmile dostala kalhotky, tak se počůrala do nich. Zřejmě jí to simulovalo plenku. Vždy jsem v klidu vyměnila, znovu oblékla, řekla, že musí hlásit, po týdnu se to zlomilo. Celé léto to fungovalo a teď se mi párkrát stalo, že se venku počůrala. nechci jí vracet plenky, tak ven chodí bez plen, i za cenu, že se na hřišti v zápalu hry počůrá, pak jen smutně hledí a říká:„jéé, já se počůrala“ řeším to náhradním oblečením. Je to vždy 50:50 zda zahlásí :) Moc to neřeším, jednou se to zlomí úplně. Držím pěsti. Ale je to otravné, viď? a zima se blíží… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze