Učení na nočník - oblečený se počůrá
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
no, právě
Zima se blíží a já nějak tápu co dál. Ráda bych, aby se naučil bez plínek, ale zase přemýšlím, co bude v zimě? Tolik vrstev oblečení, zmrzlý ruce..... A být bez plen? Nějak nevím no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme asi 14 dnů běhali s holou prdkou,pak jsme jeli na dovolenou a tam lítat nemohl,takže se samozřejmě počůraval docela pravidelně,nosili jsmese náhradní oblečení.Když jsem jeli na výlet dávali jsme plínu,ale stejně se nevyčůral,takže klidně to držel i 5 hodin
.Přijeli jsme s dovolený začal zase dělat loužičky.Během 2 dnů se to spravilo a teĎ už se nepočůrá když je oblečený.Asi to chce čas,než se opravdu naučí ovládat močový měchýř.
My drandíme všude s nočníkem,nechce čůrat venku a ještě specialitka,že ho musím celýho svlíknout i s botama,vršek mu zůstane
je zvyklej si nohy kolem nočníku obejmout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
trumbelín píše:
Máme doma 21 měsíčního chlapečka, který mi před měsícem nádherně chodil na nočníček! Hlásil dokonce že chce čůrat i ve vaněJe tomu tak 10 dní, co se něco pokazilo
Vždy si učůrne a pak teprve hlásí čůrat…No, ale samozřejmě je to na výměnu oblečení. Myslíte, že je to tím, že dříve běhal naostro a nyní má slipáčky? A také se chci zeptat, jak na ven? Když jdeme na písek, na hřiště…do města? Mám mu dát plíku? Nebo ne? Když už zahlásí, tak to prostě nestíháme
![]()
Je to stopro těma slipama. Mě klik už na ostro chodí spolehlivě od 18ti měsíců. V kalhotech je to jak na houpačce už od těch 18ti m. Někdy to řekne včas, pak má zas dny, kdy se počurává komplet a pak zase dny, kdy učurne a řekne si.
Záleží na tobě, jak ti to vyhovuje. Já na ven nedávám nikdy - nosím náhradní oblečení, převléknu.Na cesty MHD nebo busem dávám vyčurat předem sama. Stejně tak jsem dávala třeba v MC nebo na návštěvě, kdy jsem nechtěla, aby počural podlahu- Teď, když už jen cvrnknká do slipů, nedávám plenku ani na návštěvy nebo na kroužky - není problém slipy vyměnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit