Jak se naučit účetnictví, mám strach, že neudělám maturitu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Žádnou kamarádku účetní nemám, jedině si najít doučování a vzít tu knihu s sebou z čeho jsme se učili vůbec to nechápu
- Citovat
- Upravit
Sežeň si doučování, nebo účetní která ti vše vysvětlí. Účetnictví má logiku a dá se pochopit snadno. Ja byla na matematiku úplně blba, ale účetnictví mi kupodivu šlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Najdi si někoho na doučování a pokud možno někoho, kdo ti právě vysvětlí tu praxi. Mně účetnictví nešlo a později, když už jsem s ním neměl nic společného, jsem pochopil spoustu věcí dodatečně. Na škole to byla jen teorie a nedokázal jsem si k tomu nic představit a tím pádem chápat, co, kam a proč se píše/účtuje.
MM
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
toto jsou ale základní příklady, nic těžkého
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co kurz - hodně dobré teď mají od UOL - ty to vysvětlují lidsky. Nebo zkusit dotované kurzy: „Jsem v kurzu“ od úřadu práce nemusíte být ani na pracáku, je tam hodně kurzů na účetnictví - stačí si vybrat. Buď ten kurz je placený celý nebo přispějí kolem 80% ceny kurzu, ale ty dotace běží jen do konce června (někdy následující měsíce budou končit).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tam byly velmi těžké příklady jako vydání stravenek zaměstnancům, kolik přispěje zaměstnavatel pak odpisy majetku vyřazení majetku, platba kartou, záloha zamestnanci na služební cestu atd