Ucho poranění

789
17.3.15 01:58

ucho poranéní

Dobry den, ma nekdo zkusenost s urszem ucha? malej si do ucha vrazil špeli, na pohotovosti nam dali kapky a rekli ze mame vyplachovst. v patek jsme byli na kontrole a bubinek je v poradku, pry tam mel krvavou skvrnku, ktera se hoji. v nedeli v noci ho zacala bolet hlava a zvracel, rano u detske nam bylo receno ze je vse ok, koukala do usi, poslech atd.dnes v. Noci dosel ze ho boli ucho plakal, dala jsem panadol, pak mi prislo ze ma jakesi krece ale mozna to bylo ze spani, takove zaskuby. horecku nema. myslite ze muze mit nejake komplikace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
17.3.15 06:27

Bych s ním zašla spíš na ORL než k dětské, aby ho prohlídla.
Nemá červené ucho? Třeba se mu to zanītilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
17.3.15 06:47

Zacala bych na ORL. S uchem bych k detske nesla, nema moc moznosti, jak ho vysetrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
17.3.15 06:51

No urcite bych ho zavezla nekam ukazat, ORL asi taky, ale detska ambulance pri nejakem spitale bude asi nejlepsi. Nezda se mi tedy moc pravdepodobne, ze by si zavlekl nejakou infekci do vnitrniho ucha, kdyz si ani nepropichl bubinek. Ale normalni to rozhodne neni, kombinace priznaku „bolest hlavy, zvraceni, krece“ je celkem dost alarmujici, jakkoli jsou priznaky malo vyjadrene a je mezitim trebas OK, zasluhuje si to pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
17.3.15 14:25

Tak dneska jsme byli na ORL a má zánět v uchu, takže opět vyplachovat, kapat atd. Tak snad už bude jenom líp. Jen mě docela zaráží, že to nepoznala pediatrička, která se mu do toho ucha taky dívala. No nic, snad bude už jen líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
17.3.15 15:33
@luckyhorse píše:
Tak dneska jsme byli na ORL a má zánět v uchu, takže opět vyplachovat, kapat atd. Tak snad už bude jenom líp. Jen mě docela zaráží, že to nepoznala pediatrička, která se mu do toho ucha taky dívala. No nic, snad bude už jen líp.

dívala se zrcátkem? Tak se to asi zmenilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
17.3.15 17:09
@luckyhorse píše:
Tak dneska jsme byli na ORL a má zánět v uchu, takže opět vyplachovat, kapat atd. Tak snad už bude jenom líp. Jen mě docela zaráží, že to nepoznala pediatrička, která se mu do toho ucha taky dívala. No nic, snad bude už jen líp.

Nejspis to bude tim, ze neni odbornik na ucho, nebo se to zmenilo k horsimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
19.3.15 22:28

Tak uz je z toho angina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie