Prasklý zub se začal viklat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
109
27.2.15 14:14

Prasklý zub..

Ahoj holky, malej se mi vymlátil na motorce a praskla mu horní jednička na půl. Volala jsem zubařce co s tim, a prej pokud mu to nevadí a nezlobí to, tak s tim zatim nic dělat nebudou. Jenže teď jsem zjistila, že se mu ta jedna půlka vyklá..mám počkat až mu vypadne a nechat mu ten zbytek vytrhnout nebo co se tim dělá? Malýmu to jak se zdá vůbec nevadí, normálně jí a je v poho. Díky. Jo a má 2 a čtvrt roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.2.15 14:18

Srovnat do pozice jako byla predtim, nedavat nic tvrdeho a ona se ta viklava pulka zas za par dni v dasni zafixuje. Pokud je nekde v dasni prerazena, vypadne sama. Pokud ne, upenvi se a vydrzi jako normalni zub. Chyba je to vytahovat. Pripadne bych to zasla ukazat svemu zubari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
27.2.15 14:26

@jamie.j Přesně to jsme řešili u syna. Bylo mu zhruba tolik, jako vašemu synovi. Naše zubařka řekla, že mu mám dát jablko + jsem nafasovala pilníček, že mu to mám popř. zapilovat :roll: Syn si stěžoval, že ho to bolí, řešila jsem to pak s jiným zubařem a ten řekl, že není co řešit a zub vytrhl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
3.3.15 13:51

Ahoj holky, tak jsme byli včera u zubaře a zoubek raději taky vytrhl..tak jen pro info, jak jsme dopadli:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák