Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, malej se mi vymlátil na motorce a praskla mu horní jednička na půl. Volala jsem zubařce co s tim, a prej pokud mu to nevadí a nezlobí to, tak s tim zatim nic dělat nebudou. Jenže teď jsem zjistila, že se mu ta jedna půlka vyklá..mám počkat až mu vypadne a nechat mu ten zbytek vytrhnout nebo co se tim dělá? Malýmu to jak se zdá vůbec nevadí, normálně jí a je v poho. Díky. Jo a má 2 a čtvrt roku
Srovnat do pozice jako byla predtim, nedavat nic tvrdeho a ona se ta viklava pulka zas za par dni v dasni zafixuje. Pokud je nekde v dasni prerazena, vypadne sama. Pokud ne, upenvi se a vydrzi jako normalni zub. Chyba je to vytahovat. Pripadne bych to zasla ukazat svemu zubari.
@jamie.j Přesně to jsme řešili u syna. Bylo mu zhruba tolik, jako vašemu synovi. Naše zubařka řekla, že mu mám dát jablko + jsem nafasovala pilníček, že mu to mám popř. zapilovat
Syn si stěžoval, že ho to bolí, řešila jsem to pak s jiným zubařem a ten řekl, že není co řešit a zub vytrhl…
Ahoj holky, tak jsme byli včera u zubaře a zoubek raději taky vytrhl..tak jen pro info, jak jsme dopadli:-)