Cucala baterii

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17630
18.2.15 08:26

Cucala baterii

Ahoj, chci se jen ujistit. Vím, že je nebezpečné, když dítě spolkne baterii, ale co když ji jen ocucá? Mladá mi tady rozebrala ovladač a než jsem po ní skočila, stihla baterii vrazit do pusy :zed: Může z toho mít nějaké problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12803
18.2.15 08:29

@Antonie Bolavá Podle me by to musela cucat hodne dlouho, ale podle toho co pises si jen lizla, ja bych se asi nebala, pokud se bojis tak ji treba vic pozoruj dneska, ale podle me se ji nic nestalo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
18.2.15 08:29

Náš syn teda baterii z ovladače loví celkem často. Strčí do pusy, okamžitě vytahuju. Jednou je stihl trochu okousat. Nic nesnědl. Tak si taky počkám na potvrzení, že to není nic závažnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
18.2.15 08:31

@Antonie Bolavá Pokud netekla, tak ne. Schovejte všechny ovladače a i přesto ověř, jestli v nějakém nemáš čočkovitou baterku. Spolknout může i tužkovou, ale čočkovitou spíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.2.15 08:31
@Izzz píše:
Náš syn teda baterii z ovladače loví celkem často. Strčí do pusy, okamžitě vytahuju. Jednou je stihl trochu okousat. Nic nesnědl. Tak si taky počkám na potvrzení, že to není nic závažnýho.

Super, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.2.15 08:33
@LadyLada píše:
@Antonie Bolavá Pokud netekla, tak ne. Schovejte všechny ovladače a i přesto ověř, jestli v nějakém nemáš čočkovitou baterku. Spolknout může i tužkovou, ale čočkovitou spíš.

A kdyby třeba trochu tekla? Já jsem zašla tak daleko, že jsem ji olízala taky a teď se pozoruju. Bych nevěřila, že to dítě je tak šikovný :zed: Všechny ovladače okamžitě putují na parapet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65271
18.2.15 08:35

@Antonie Bolavá chutnala ti?? :lol:
ne, myslím, že za tu chvilinku se nic nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
18.2.15 08:36

@Antonie Bolavá Tak to by me ani nenapadlo zkusit to taky :lol: :lol: Ne vazne za tu chvilku se ji fakt nemohlo nic stat kdyz ji nespokla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.2.15 08:36
@Petra Z píše:
@Antonie Bolavá chutnala ti?? :lol:
ne, myslím, že za tu chvilinku se nic nestalo…

No nic moc :| Mám pocit, že mě trochu páli jazyk, ale funguje u mě velmi silná autosugesce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
18.2.15 08:37

Nase ji ocucavala uz taky nekolikrat… Mozna proto ma tolik energie..:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65271
18.2.15 08:37

@Antonie Bolavá :mrgreen:
kolikrát jsem jako dítě baterii olízla…přesně proto, že se to nesmí
ne…bud v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
18.2.15 08:38
@Antonie Bolavá píše:
A kdyby třeba trochu tekla? Já jsem zašla tak daleko, že jsem ji olízala taky a teď se pozoruju. Bych nevěřila, že to dítě je tak šikovný :zed: Všechny ovladače okamžitě putují na parapet

Tak může minimálně podráždit sliznice. Jestli není uvnitř poškozený ovladač, tak určitě netekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.2.15 08:41
@Petra Z píše:
@Antonie Bolavá :mrgreen:
kolikrát jsem jako dítě baterii olízla…přesně proto, že se to nesmí
ne…bud v klidu :hug:

Mně vždycky děda dělal baterku. Vzal takovou tu plochou baterii, co má ty dva plíšky, na jeden přiletoval malou žárovku a pak když jsem ty plíšky spojila tak to svítilo. Právě mi taky ukazoval, že když to olíznu, tak mě to zabrní a nikdy se mi nic nestalo. Ale ta placatá byla taková jiná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.2.15 08:42
@LadyLada píše:
Tak může minimálně podráždit sliznice. Jestli není uvnitř poškozený ovladač, tak určitě netekla.

Děkuju. Bych nevěřila, že jako trojmatka budu ještě kvůli něčemu vyšilovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65271
18.2.15 08:42

@Antonie Bolavá jo
a hlavně nezapomeň na noc vypnout nabité dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek