Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, chci se jen ujistit. Vím, že je nebezpečné, když dítě spolkne baterii, ale co když ji jen ocucá? Mladá mi tady rozebrala ovladač a než jsem po ní skočila, stihla baterii vrazit do pusy
Může z toho mít nějaké problémy?
@Antonie Bolavá Podle me by to musela cucat hodne dlouho, ale podle toho co pises si jen lizla, ja bych se asi nebala, pokud se bojis tak ji treba vic pozoruj dneska, ale podle me se ji nic nestalo ![]()
Náš syn teda baterii z ovladače loví celkem často. Strčí do pusy, okamžitě vytahuju. Jednou je stihl trochu okousat. Nic nesnědl. Tak si taky počkám na potvrzení, že to není nic závažnýho.
@Antonie Bolavá Pokud netekla, tak ne. Schovejte všechny ovladače a i přesto ověř, jestli v nějakém nemáš čočkovitou baterku. Spolknout může i tužkovou, ale čočkovitou spíš.
@Izzz píše:
Náš syn teda baterii z ovladače loví celkem často. Strčí do pusy, okamžitě vytahuju. Jednou je stihl trochu okousat. Nic nesnědl. Tak si taky počkám na potvrzení, že to není nic závažnýho.
Super, díky ![]()
@LadyLada píše:
@Antonie Bolavá Pokud netekla, tak ne. Schovejte všechny ovladače a i přesto ověř, jestli v nějakém nemáš čočkovitou baterku. Spolknout může i tužkovou, ale čočkovitou spíš.
A kdyby třeba trochu tekla? Já jsem zašla tak daleko, že jsem ji olízala taky a teď se pozoruju. Bych nevěřila, že to dítě je tak šikovný
Všechny ovladače okamžitě putují na parapet
@Antonie Bolavá chutnala ti?? ![]()
ne, myslím, že za tu chvilinku se nic nestalo…
@Antonie Bolavá Tak to by me ani nenapadlo zkusit to taky
Ne vazne za tu chvilku se ji fakt nemohlo nic stat kdyz ji nespokla
@Petra Z píše:
@Antonie Bolavá chutnala ti??
ne, myslím, že za tu chvilinku se nic nestalo…
No nic moc
Mám pocit, že mě trochu páli jazyk, ale funguje u mě velmi silná autosugesce
Nase ji ocucavala uz taky nekolikrat… Mozna proto ma tolik energie..:))
@Antonie Bolavá ![]()
kolikrát jsem jako dítě baterii olízla…přesně proto, že se to nesmí
ne…bud v klidu ![]()
@Antonie Bolavá píše:
A kdyby třeba trochu tekla? Já jsem zašla tak daleko, že jsem ji olízala taky a teď se pozoruju. Bych nevěřila, že to dítě je tak šikovnýVšechny ovladače okamžitě putují na parapet
Tak může minimálně podráždit sliznice. Jestli není uvnitř poškozený ovladač, tak určitě netekla.
@Petra Z píše:
@Antonie Bolavá
kolikrát jsem jako dítě baterii olízla…přesně proto, že se to nesmí
ne…bud v klidu
Mně vždycky děda dělal baterku. Vzal takovou tu plochou baterii, co má ty dva plíšky, na jeden přiletoval malou žárovku a pak když jsem ty plíšky spojila tak to svítilo. Právě mi taky ukazoval, že když to olíznu, tak mě to zabrní a nikdy se mi nic nestalo. Ale ta placatá byla taková jiná
@LadyLada píše:
Tak může minimálně podráždit sliznice. Jestli není uvnitř poškozený ovladač, tak určitě netekla.
Děkuju. Bych nevěřila, že jako trojmatka budu ještě kvůli něčemu vyšilovat
@Antonie Bolavá jo
a hlavně nezapomeň na noc vypnout nabité dítě ![]()