Hematom u batolete

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
355
9.2.15 12:38

Hematom u batolete

Ahoj maminky, jdu si k vám pro radu. Včera jsem objevila malému na ruce namodralou bouličku, jeli na pohotovost na to řekla doktorka že to vypadá jak sraženina ale že se jí nezdá, že to je tvrdé na sraženinu a že máme jít na chirurgii.. Tam se na to doktor sotva koukl a řek že to je modřina a objednal nás na sono za týden… Mě se to ale nezdá, nevím že by se bouchl nebo něco jiného a že se sraženina udělá jen tak bez příčiny? Asi půjdu ještě k naší doktorce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Keish-Keish
9.2.15 12:42

Já bych teda věřila doktorovi…když ti doktorka potvrdí modřinu tak budeš klidnější nebo půjdeš ještě za jiným? Neboj bude ok

• Citovat
  • Upravit
657
9.2.15 12:43

Určíte zajed ještě ke sve doktorce.Boli ho to? Praštit se mohl, aniz by sis vsimla.Dej pak vedet, jak jste dopadli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
9.2.15 12:50

Myslela jsem že sraženiny se tvoří při špatné srážlivosti krve, tak mám trošku obavu zda to je opravdu tak v pohodě ale nevím :nevim:
Jinak ho to nebolí, nechává si na to bez problému sahat a mačkat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
9.2.15 12:57
@Kry5t0fek píše:
Myslela jsem že sraženiny se tvoří při špatné srážlivosti krve, tak mám trošku obavu zda to je opravdu tak v pohodě ale nevím :nevim:
Jinak ho to nebolí, nechává si na to bez problému sahat a mačkat ;-)

mohl se bouchnout v postýlce. Počkej na to sono a pak uvidíš co ti řeknou, doktorka podle mě nic neuvidí, zbytečně bys tam šla. Mám známou a její syn má hemofilí a když má problém tak ho to celkem dost bolí. Tak myslím, že to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
9.2.15 13:04

On je nemehlo a fůrt někde padá ale většinou přijde a postěžuje si :-)… Normálně jsem kliďas ale toto se mi nějak nelíbí, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák