Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Volej hned toxikologickou linku 224 91 92 93 nebo 224 91 54 02
Já bych teda jela hned
radši mít jistotu že nevypil než nejistotu že vypil ![]()
To se nam stalo taky, nasla jsem dite jak cinta odlakovac, mel ho chvilicku ale bala jsem se.pak jsem to ochutnala, zkus sama, je to takovy hnus, ze si myslim, ze by dite pekne rvalo a v klidu rozhodne nebylo…u nas se urcite nenapil…
@terinka4444 Skvělý nápad! Díky moc! Tak paní mě uklidnila že se nic neděje.
Je to prý běžná nehoda.
Já pochybuju, že by to to dítě vypilo..maximálně to ochutnalo a dál nic..A koukám, že už jsi volala.. ![]()
No já bych asi nezakládala diskuzi, ale rovnou bych se zeptala Dr., příp. bych volala toxikol. linku…
Příspěvek upraven 29.01.15 v 11:07
@Jannnča Už jsem volala. Když nekašle a nezvrací a chová se normálně tak mu mám dát něco k jídlu a pití a během dneška ho víc sledovat a jinak neřešit. A já si říkala jaký je to jed, když to rozpustí lak na nehty.
Nicmene neradno podcenit, aspon tu toxilinku bych zavolala.ja si byla temer jista ze nic nevypil, spustila jsem z nej oci fakt jen na chvilicku a vsimla bych si ze se mu neco v puse nelibi, chutove je to fakt takovy tekavy hnus…
@lavanilka Zadavatelka už volala…tak snad bude chlapeček v pořádku.
Já Tě uklidím, já jako dítě s oblibou pila odlakovač, žužlala fixy, jedla barvy, uhly, rudky, všechny malířský potřeby, křídy… Nevím proč, moc dobrý to není, ale nikdy mi nic nebylo!
Tak se chystám, že jdeme ven a najednou koukám a malý má v ruce odlakovač na nehty, který odšrouboval a polil s ím gauč, ale bojím se jestli i trochu nevypil. Chová se normálně. Nevím jak poznat jestli vypil nebo nevypil. Čuchám mu k puse a trošičku ho cítím ale velmi slabě. Jet do nemocnice mi přijde na hlavu když se chová normálně a třeba ho nevypil. Nemáte někdo radu co teď dělat?