Roční vypadl z vany na dlažbu

3347
23.1.15 17:38

roční vypadl z vany na dlažbu

Zdravím!
Název napoví co se mi stalo! Starší mi ukradl osušku, tak jsem se jen otočila metr na věšák pro jinou a on nejspíš se naklonil přes vanu a vypadl na dlažbu! Klidně mě tady kamenujte, prostě se stalo!! Nevrátím to! Plakat možná mínutu, boli nemá. O co ale jde. Celý den pláče jsme na atb a celý den nespal, tak jsem si říkala že ho dám dřív. Normálně chodí spát v šest. Dala jsem mu mlíko, že nemůžu dát teda spát ale usnul. Teď mám strach. Mám ho budit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jahuhudka
23.1.15 17:40

@Vrtul spadl na hlavu?

• Citovat
  • Upravit
3347
23.1.15 17:41

Omlouvám se za chyby, nečetla jsem to po sobě. Je mi z toho nanic. Pádů už bylo ale tohle jsem teda neohlídala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
23.1.15 17:41

@Vrtul máš ho ještě na monitoru?

• Citovat
  • Upravit
3347
23.1.15 17:43

Nejspíš na hlavu nespadl přímo, ale určitě se praštil. Vím jaké příznaky mám hlídat a co dělat. Spíš se bojím když teda usnul ale už byl uplně hotovej. Asi bych ho dlouho vzhůru neudržela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
23.1.15 17:44

@Vrtul a viděla jsi ten pád nebo už byl na zemi? dost možná na hlavu ani nespadnul..se zlomeninou by neusnul, do hlavy mu nevidíš - proto se doporučuje 24 hodin po pádu hlídat. Spát bych ho nechala a chodila kontrolovat. Jasně, ozvou se tu maminy, které už by dávno byly na pohotovosti..ale já třeba ne :P

• Citovat
  • Upravit
Verun83

Ale to se po brisku asi spis sesunul dolu. Co? Nebo to byla velka rana. Preci jen ta hola kuze ho asi trochu zbrzdi. Kdyz si to predstavim. Ma bouli?

• Citovat
  • Upravit
3347

@verulicek nemám. Nejsem zastáncem. Ani si ho teď nemám kde půjčit. Myslíte že ho mám třeba po půl hodkách budit? Nebo jen kontrolovat a nechat spát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
23.1.15 17:45

@Vrtul myslím,že bys měla hlídat, ne budit, ale hlídat. Určitě to nic nebude :hug:

• Citovat
  • Upravit
771
23.1.15 17:45

Zdravím..kamenovat netřeba, stalo se mi něco podobného.. My tedy meli bouli o vanu a promacklinku na cele ma porad a je mu deset. Take to bylo v roce. Budit netřeba, kontrolovat dýchání do 24hodin a teplotu. Buď v klidu. Mám 4a každé mělo nějakou podobnou havarku..stačí hlídat a kdyby se ti nezdáltak pohotovost pRO klid. Držte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.1.15 17:46

@Vrtul klid.. jestli celou dobu nespal, tak odpadnul nejspíš pro únavu.. sleduj ho a neplaš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
23.1.15 17:47

@Vrtul : co 2 hodiny budit ( hlavně aby se pohnul ) a pozorovat chování ( v bdělém stavu ). Stane se to, takhle spadl můj bracha v roce máme z umyvadla do vany. Jestli mas pochybnosti, tak jed na pohotovost. A Anička s Kubou co už měli pádu ( a vypadaly hrozivé, některé i s krvi, z pusy ). Drzim palecky, at je maléj v pohodě.

Příspěvek upraven 23.01.15 v 17:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
23.1.15 17:47

Neviděla, Otočila jsem se když spadnul. Ale malej 2,5říkal že se předkláněl a přepad. Jestli mu můžu věřit nevím. Bouli nemá. Brečel jen leknutím. Trochu červené čelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
23.1.15 17:50

Delam na detske chirde a postup je stejny, jako pise @myskalucka pokud zacne zvracet, vyjet na pohotovost… pokud neni s vama v loznici, pro dnesek presetehovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
23.1.15 17:51

@Vrtul a prosim Te, nic si nevycitej…ja od doby, co mam vlastni deti, maminky pokazde uklidnuji… prave ze je to pokazde chvilinecka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák