Jizva na tváři

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4586
14.1.15 10:52

Jizva na tváři

Ahoj,
syn má na tváři jizvu.Pod okem, délka cca 8 cm. Škrábl se o větev, ze začátku jsem mazala mastí na to určenou, ale i když jsem mazala několik měsíců, jizva zůstala. Je sice fakt že byla daleko delší a zkrátila se, ale i tak je teď hodně dlouhá, přes celou tvář. Poradíte co s tím? Myslím že už mu to zůstane :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
14.1.15 11:27

@Dovesilke, jestli ta jizva vadí moc, zkusila bych zjistit víc informací o kosmetické úpravě laserem. Od jakého věku lze provádět, kde to udělají, za kolik, dobu hojení, atd.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
14.1.15 11:35

No masticky to asi nezachrani :nevim: ja mam jizvy na koleni po urazu, mazala jsem taky a jizvy jsou videt :nevim: ale na tom koleni se spis roztahli jak ho ohybam to se na tvari nestane.. myslim ze vybledne ale vic s tim masticka neudela :( koukni na zounara jakou ma peknou jizvu na tvari ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
14.1.15 11:37

Zkus silikonové gely nebo náplasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4586
14.1.15 11:37

@a12 Ach jo. Má ji od oka dolů, takže je dost vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
14.1.15 11:40
@radúna píše:
@Dovesilke, jestli ta jizva vadí moc, zkusila bych zjistit víc informací o kosmetické úpravě laserem. Od jakého věku lze provádět, kde to udělají, za kolik, dobu hojení, atd. :kytka:

Zajdi si na nejake specializovane kozni oddeleni(estetické), urcite laser je dobra volba, ale asi se ta jizva musi nechat nejprve ulezet, tedy nechat poradne zahojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
14.1.15 11:41

@Dovesilke ja bych se taky priklanela k tomu laseru :nevim: ale nevim jestli neni problem ze je to u oka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
14.1.15 11:42

Ted ctu, ze je to uz nekolik mesicu, takze zahojena je…Zajdi si na ten laser a porad se, urcite s tim pujde neco delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
14.1.15 11:43

Neni, na laseru jsem byla nekolikrat, davaji pri zakroku stejne ochranne bryle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4586
14.1.15 11:44

Asi laser, zkusím se na to zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
14.1.15 11:48
@Dovesilke píše:
Asi laser, zkusím se na to zeptat…

Muzu te uklidnit, ze muj osmilety syn, opravdu poseroutka byl take na zakroku, nechala jsem mu odstranit znamenko za uchem, sice neslo moc videt, ale vystavoval ho slunicku a vse zvladl. Neni to vubec bolestive a je to za chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4586
14.1.15 12:01

@loppy Bojím se že ho to bude bolet no…má 7 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
14.1.15 12:28
@Dovesilke píše:
@loppy Bojím se že ho to bude bolet no…má 7 let.

Nebude :).Synovi potreli pred zakrokem misto gelem na umrtveni, dali nam jeste s sebou, cekali jsem hodku, aby to opravdu bylo mrtve, jeste jsem mu to behem te hodky vzdy potrela. No a potom si lehl na lehatko, nasadili mu brejle, jeste mu to pro jistotu opichal uplne malinkyma jehlickama, coz syn uz necitil, ze mu tam neco picha. A potom uz normalne delal laserem. Lekar udela vse proto, aby nic necitil, fakt. Kdybych nemela jistotu, ze ho to bude bolet, nedala bych ho tam a pockala, az bude mit rozum..UUUplne v klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
14.1.15 12:31
@loppy píše:
Zajdi si na nejake specializovane kozni oddeleni(estetické), urcite laser je dobra volba, ale asi se ta jizva musi nechat nejprve ulezet, tedy nechat poradne zahojit.

Asi jsi chtěla citovat Dovesilke.
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
14.1.15 12:36

Asi jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek