Zvláštní chůze

108
13.1.15 20:25

Zvláštní chůze

Ahooj holky :hug: mám takový dotaz… celkem dlouho už mám takový jeden problém. Bude to znít divně, ale když jdu normálně po ulici, obchoďáku nebo kdekoliv, často se mi z ničeho nic stane že na ROVNÉ ploše z ničeho nic „zakopnu“,že si jakoby jak šlápnu na jednu půlku chodidla aspadnu na zem :D asi každý zná, to je naprosto v pořádku, ale mě se to zaprvé stává až moc často dnes 2×… navíc, když jsem byla teď v létě v Chorvacku, tak jsem šla, opět po kraji silnice na rovném povrchu a najednoun se mi stane toto ale nechápu jak je to možné ale já udělala salto vzad a zkončila jsem otočená ležet čelem v opačném směru kam jsem šla :D :D je to sice občas sranda, ale mě to příjde zvláštní i hlavně proto že když mi někdo malinko chytne za bok chodidla hrozně mě to bolí… zdá se mi i přítelovi že mám i zvláštně tvarovanou nohu, že když má někdo ploché nohy, tak já jí mám až moc prohloubenou a tu nohu která se nejvíc podlamuje i zvláštně chodím dávám, jí při chůzi směrem dovnitř, né nejak moc ale znát to je.. :think: :nevim: nemáte s tímto někdo zkušenosti? Je to třeba jen tím, že mě jako dítě naučili špatně chodit? Nebo tím že mám až moc nohu „do oblouku“? Nebo to je třeba to chodidlo ochablé? :nevim: je fakt divné že se mi ta noha podlamuje tak často… i brácha mi říkal že bych s tim někam měla jít že je to divný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
108
13.1.15 20:27

Obě nohy mám teda hodně prohlobené napsala jsem to že to vypadá jako když jen jednu ale mám obě jinak se mi vše děje pouze s jednou nohou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
13.1.15 20:29

No, asi ma bracha pravdu, mela bys s tim nekam jit. Zkusila bych neurologii a mozna ortopedii( moc si neumim predstavit, v cem je dle tveho popisu spis chyba).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
13.1.15 20:37

Asi to bude nejlepší řešení.
Chyba je jakoby v tom že prostě se mi až moc často podvrkávají samovolně na rovině nohy, a ještě k tomu mě na dotyk bolí boky chodidel.. jak kdyby byli oslabené ale jak píšu, mám i divný tvar chodidel až moc prohloubený- přesný opak plochých nohou a navíc na tu jednu nohu špatně chodím dávám jí do boku tak právě chci zjistit jestli kvůli čemu to je pokud s tím má někdo zkušenosti.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
13.1.15 20:39

@Ronnie285 a nemas treba i obcas pocit, ze spatne vidis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
13.1.15 20:42

Šla by na neurologii…zakopávání a neobratnost v končetinách může být příznakem roztroušené sklerozy

Příspěvek upraven 13.01.15 v 20:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
13.1.15 20:42

Noo jako zrak moc dobrý nemám, mám 1,5 dioptrie, nosím čočky nebo brýle, proč? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
13.1.15 20:43

Známé dcera taky často zakopávala a řešili to na neurologii. Na tvém místě bych se objednala na neuro a taky na ortopedii, stejně by tě tam poslali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
13.1.15 20:43

A jéje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
13.1.15 20:44
@pannda píše: Šla by na neurologii…zakopávání a neobratnost v končetinách může být příznakem roztroušené sklerozyPříspěvek upraven 13.01.15 v 20:43

Presne tohle me napadlo… jen jsem nechtela malovat certa na zed…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
13.1.15 20:47
@Ronnie285 píše:
A jéje :(

Myslela jsem spise vypadky videni nez dioptrie…
Urcite si zajdi na vysetreni, ale nenervuj se prosim takhle na vecer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108

A co z toho nakonec měla? 8o
ach jo té roztroušené skler´´ozy se opravdu bojím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166

No, ale i na ortopedii bys měla jít, možná máš problém tzv"vysoké nohy", což je opak ploché nohy
 http://www.znackovedite.cz/…vysoka-noha/

Příspěvek upraven 13.01.15 v 20:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
13.1.15 20:48

Toto se stavalo me zname pred tim, nez ji diagnostikovali roztrousenou sklerozu. Tez nosila bryle, celkem silne, 5 dioptrii. Po nasazeni lecby se ji zrak jeste zhorsil a jak jeji nemoc postupuje, pada cim dal casteji, v tramvaji, na prechodu, plus obcas prestane slouzit ruka, vypadne ji mys apod. Necekala bych na nic a utikala k neurologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
13.1.15 20:50

To se mi ani nezdá jen když rychle vstanu ale to je normální, jinak se mi nezdá :nevim:
No snad to bude v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák