Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám ročního kluka dnes slavil můj Davidecek své narozeniny..jeho nešikovná babička chtěla zavřít dveře a jim jemu do hlavy
do celicka…brečel pak se uklidnil a hrál…bojím se moc jestli mu něco není nebo nebude
pořád jen brecim..zaspal mi, ale budí se a pláče tak rozzlobene, ale pak zas zaspal…takhle asi tři krát vnímal když jsem na něj mluvila, ale stejně se moc moct bojím o moje sluníčko..nestalo se vám někdy něco takoveho prosím poraďte…s mámou jsem se pohadala nikdy ji to neodpustím ![]()
Prosím Tě klídek! Jo stalo a ne jednou! minimálně třikrát měla holka bouli na čele, pokud nezvrací, neupadá do bezvědomí atp. tak bude v pohodě
@dendule4 píše:
Prosím Tě klídek! Jo stalo a ne jednou! minimálně třikrát měla holka bouli na čele, pokud nezvrací, neupadá do bezvědomí atp. tak bude v pohodě
to, že se budí a pláče ti přijde v pohodě jo? aha ![]()
@Pipka dwvidek A jak velká to byla rána? Byl pak hned spavý? Brečel? Takhle se normálně před spaním nechová?
@Karcool píše:
to, že se budí a pláče ti přijde v pohodě jo? aha
Klidně může brečet z velkého množství zážitků.
Tak s nim jdi k doktorovi, co cekas od rad na netu?
Nekdo ti tu napise svou zkusenost, ze se mu stalo neco podobneho, a nic z toho nebylo, nekdo zas bude mit zkusenost takovou, ze z toho byl treba otres mozku…
Na dalku to fakt vyresit nejde…
Drzim palce.
A babicka, ac nesikovna, to urcite neudelala schvalne, urcite uz se potrestala sama…
Příspěvek upraven 02.01.15 v 21:55
@Catus píše:
Klidně může brečet z velkého množství zážitků.
jistě že může, nebo to jsou zuby ne?!… tak i tak s jistotou ji to řekne lékař!
@Karcool píše:
může brečet vyčerpáním, pokud měl oslavu, bylo toho na něj moc, Třeba mně se dětí budí pláčem v noci i bez úrazu ![]()
@Pipka dwvidek píše:
Mám ročního kluka dnes slavil můj Davidecek své narozeniny..jeho nešikovná babička chtěla zavřít dveře a jim jemu do hlavydo celicka…brečel pak se uklidnil a hrál…bojím se moc jestli mu něco není nebo nebude
pořád jen brecim..zaspal mi, ale budí se a pláče tak rozzlobene, ale pak zas zaspal…takhle asi tři krát vnímal když jsem na něj mluvila, ale stejně se moc moct bojím o moje sluníčko..nestalo se vám někdy něco takoveho prosím poraďte…s mámou jsem se pohadala nikdy ji to neodpustím
Dite dkaze velmi citlive, nekdy az telepaticky vnimat rozpolozeni matky. Prestan bulit, treba bude klidnejsi…
@Karcool píše:
jo přijde, protože moje dvouletá se budí dodneška a do hlavy se nepraštila
tak se mu třeba o tom prostě zdá…
ale pokud to zakladatelku uklidní, tak at jede na pohotovost, takvéhle vyšilování na netu a obvinování matky jí aktuálně moc nepomůže
@Karcool píše:
jistě že může, nebo to jsou zuby ne?!… tak i tak s jistotou ji to řekne lékař!
To už tady proběhlo asi milionkrát. Udělají rtg, pokud nebude prasklá lebka, nic neuvidí. Krvácení do mozku jen na ct a to mu nikdo dělat nebude.
@Pipka dwvidek
Ty jsi vážně pipka
Chce se mi říct asi tak miliarda slov, ale pomlčím… Tento smajlík si ale neodpustím ![]()
Prober se, zkontroluj své dítě, a jestli se ti nezdá, tak upaluj na pohotovost.
Bože, proč… ![]()