Úder do hlavy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.1.15 21:49

úder do hlavy

Mám ročního kluka dnes slavil můj Davidecek své narozeniny..jeho nešikovná babička chtěla zavřít dveře a jim jemu do hlavy :( do celicka…brečel pak se uklidnil a hrál…bojím se moc jestli mu něco není nebo nebude :( pořád jen brecim..zaspal mi, ale budí se a pláče tak rozzlobene, ale pak zas zaspal…takhle asi tři krát vnímal když jsem na něj mluvila, ale stejně se moc moct bojím o moje sluníčko..nestalo se vám někdy něco takoveho prosím poraďte…s mámou jsem se pohadala nikdy ji to neodpustím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Karcool
2.1.15 21:50

Proč už nejsi na rentgenu když se ti budí bolestí  8o

• Citovat
  • Upravit
5593
2.1.15 21:51

@Pipka dwvidek 8o proboha a na co cekas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
2.1.15 21:52

Prosím Tě klídek! Jo stalo a ne jednou! minimálně třikrát měla holka bouli na čele, pokud nezvrací, neupadá do bezvědomí atp. tak bude v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karcool
2.1.15 21:52
@dendule4 píše:
Prosím Tě klídek! Jo stalo a ne jednou! minimálně třikrát měla holka bouli na čele, pokud nezvrací, neupadá do bezvědomí atp. tak bude v pohodě

to, že se budí a pláče ti přijde v pohodě jo? aha  :think:

• Citovat
  • Upravit
25082
2.1.15 21:53

@Pipka dwvidek A jak velká to byla rána? Byl pak hned spavý? Brečel? Takhle se normálně před spaním nechová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
@Karcool píše:
to, že se budí a pláče ti přijde v pohodě jo? aha :think:

Klidně může brečet z velkého množství zážitků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka

Tak s nim jdi k doktorovi, co cekas od rad na netu?
Nekdo ti tu napise svou zkusenost, ze se mu stalo neco podobneho, a nic z toho nebylo, nekdo zas bude mit zkusenost takovou, ze z toho byl treba otres mozku…
Na dalku to fakt vyresit nejde…
Drzim palce.
A babicka, ac nesikovna, to urcite neudelala schvalne, urcite uz se potrestala sama…

Příspěvek upraven 02.01.15 v 21:55

• Citovat
  • Upravit
19609
2.1.15 21:54

Má tam modřinu? Bouli? Otok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karcool
@Catus píše:
Klidně může brečet z velkého množství zážitků.

jistě že může, nebo to jsou zuby ne?!… tak i tak s jistotou ji to řekne lékař!

• Citovat
  • Upravit
24016
@Karcool píše:

může brečet vyčerpáním, pokud měl oslavu, bylo toho na něj moc, Třeba mně se dětí budí pláčem v noci i bez úrazu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
2.1.15 21:55
@Pipka dwvidek píše:
Mám ročního kluka dnes slavil můj Davidecek své narozeniny..jeho nešikovná babička chtěla zavřít dveře a jim jemu do hlavy :( do celicka…brečel pak se uklidnil a hrál…bojím se moc jestli mu něco není nebo nebude :( pořád jen brecim..zaspal mi, ale budí se a pláče tak rozzlobene, ale pak zas zaspal…takhle asi tři krát vnímal když jsem na něj mluvila, ale stejně se moc moct bojím o moje sluníčko..nestalo se vám někdy něco takoveho prosím poraďte…s mámou jsem se pohadala nikdy ji to neodpustím :(

Dite dkaze velmi citlive, nekdy az telepaticky vnimat rozpolozeni matky. Prestan bulit, treba bude klidnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
2.1.15 21:55
@Karcool píše:

jo přijde, protože moje dvouletá se budí dodneška a do hlavy se nepraštila :mrgreen: tak se mu třeba o tom prostě zdá… :roll: ale pokud to zakladatelku uklidní, tak at jede na pohotovost, takvéhle vyšilování na netu a obvinování matky jí aktuálně moc nepomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
2.1.15 21:56
@Karcool píše:
jistě že může, nebo to jsou zuby ne?!… tak i tak s jistotou ji to řekne lékař!

To už tady proběhlo asi milionkrát. Udělají rtg, pokud nebude prasklá lebka, nic neuvidí. Krvácení do mozku jen na ct a to mu nikdo dělat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
2.1.15 21:56

@Pipka dwvidek
Ty jsi vážně pipka :roll: Chce se mi říct asi tak miliarda slov, ale pomlčím… Tento smajlík si ale neodpustím :poblion:
Prober se, zkontroluj své dítě, a jestli se ti nezdá, tak upaluj na pohotovost.
Bože, proč… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák