Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@SIMONA1234 píše:
Kontrolka je určitě ROZBITÁ…![]()
![]()
![]()
Ty jsi cislo
ver tomu, ze jako asi kazde z nas, by jsi to zapomnela vypnout, kdyz by jsi si mimi brala z postylky a ono by se to ozvalo neboj…a tak by jsi i takhle vedela, ze to funguje ![]()
@Terina89 píše: Úvodní příspěvek jak cukrkandl a tento jak poslední holka z E55To jo, mozna by ona mela trochu tema dverma dostat do hlavy, mozna by se ji upravil slovnik![]()
@Lambdada píše:
Vzdyt tam slavi… po panacku je i z princezny sem tam zumpa
Ahoj, dcerka 17m mi dnes spadla, bohužel jsem neviděla jak. Plakala hodně, seděla na zemi mezi gaučem a konferenčákem. Volala au a kazovala si na rozhraní krku a hlavy, trošku se i nadávila v tom pláči, ale uklidnil ji dudlík během chvilky. Na hlavě jsem jí nic nenašla, ani bouli, ani červené místo. Normálně se okoupala, šla spinkat, chovala se jako obvykle, jen při usínání ji jako trochu natáhlo a rozkašlala se (má dudlík) a celkově mi usnula o dost dřív, než obvykle. Spát šla jako obvykle, jen obvykle se v té posteli tak o 15 minut dýl mrská… Stalo se to cca v 18:00. Mám panikařit? Nejsem zvyklá na to, že mi děti padají… ![]()
V noci bych ji kontrolovala, hlavně reakci zorniček na světlo.
Ale prd.. Koukni na profil k Pudloslavě. Mě by to nechalo naprosto chladnou ![]()
@Run @WERISKA Holky děkuju
, já jsem hodně opatrná a furt se mi stávají takový věci
. Jako kdyby tam měla červený místo, tak jedu hned, ale takhle… Napadla mě hned fraktura krčního obratle, tak jsem volala bráchovi, co je bývalý záchranář. Doporučil mi studený obklad na čelo. Pro mě
.
@Genovesa Ano, zorničky musí reagovat na světlo. Když se podíváš na normálně spící dítě, ještě nemusíš nic poznat. Jako - nejspíš to bude na devadesát procent v pohodě, ale přece jen - pád jsi neviděla a čert nikdy nespí. Moje kamarádka nemá moc dobré zkušenosti s pádem batolete a nejdřív to vypadalo opravdu nevině.
Takže za mě bych určitě kontrolovala.
@WERISKA Jo a ona se za noc standardně budí i víc jak třikrát, takže by se vlastně něla kontrolovat sama.
@Genovesa píše:
@Run @WERISKA Holky děkuju, já jsem hodně opatrná a furt se mi stávají takový věci
. Jako kdyby tam měla červený místo, tak jedu hned, ale takhle… Napadla mě hned fraktura krčního obratle, tak jsem volala bráchovi, co je bývalý záchranář. Doporučil mi studený obklad na čelo. Pro mě
.
@Adrasteia Díky. Samo bych ji aspoň polechtala, jsetli se pohne, je mi jasné, že pohled nepomůže.
@Genovesa píše:
@WERISKA Jo a ona se za noc standardně budí i víc jak třikrát, takže by se vlastně něla kontrolovat sama.
tak to je úplně super ![]()
Věřím, že to bude v pořádku ![]()
@Genovesa hlavně nešil a nehledej tragické scénáře! já byla u staršího taky tak přecitlivělá, ale poté, co předvádí mladší, se moje tolerance k pádům značně posunula. buď v pohotovosti, ale nebudila bych ji a nechala ji pořádně vyspat. zítra napiš, jak je na tom ![]()
@WERISKA @Lizzi Holky strašně moc děkuju za podporu, vážím si toho. Pudloslavu jsem nastudovala. Už je toho na mě moc, napřed si malá málem utrhla horní článek ukazováku, pak jí padala dlaha a na převazu urgentu chytly obě virozu, nebudu psát, že mě teplota u zraněného dítka nevyděsila. Pak jí sundali dlahu a starší chytla vleklý kašel. Pak se mladší nevstřebal vstřebatelný steh, prst se zanítil a dostala teplotu. Dnes je první den bez teploty, steh vypáčila pediatra. Já jsem se ráno probudila se zánětem spojivek, ophtalmoframykoin má výpadek, tak jsem musela vydyndat z očařky recept po telefonu a poslat tam bratra. No a večer, po celém dnu s pálícíma očima, zas tohle. Snad na nás ten haj.zl už spadnul a bude v pořádku. Napíšu zítra.